Tomb Raider za dolar ako donirate humanitarnoj organizaciji

Ukoliko ste propustili da odigrate više nego dobar reboot Tomb Raider-a iz 2013. godine, sada je sjajna prilika da igru nabavite po izuzetno niskoj ceni i pritom učinite nešto vrlo lepo.

Izvor: B92

Sreda, 30.03.2016.

15:55

Tomb Raider za dolar ako donirate humanitarnoj organizaciji

Naime, humanitarna organizacija GameChanger Charity u saradnji sa izdavačem Square Enix je napravila zanimljivu akciju – donirajte barem dolar i dobićete Steam key za igru.

Akcija traje do 5. aprila ili dok bude bilo dostupnih ključeva za igru, a za nešto darežljivije je organizovana i posebna pogodnost. Svi koji doniraju 20 dolara ili više ulaze u izvlačenje za kolekcionarske predmete sa znakom Tomb Raider. Doduše, ova nagradna igra je otvorena samo za Severnu Ameriku, ali to ne treba da spreči ljude velikog srca da pomognu koliko mogu. GameCharger Charity je inače organizacija koja pomaže deci oboleloj od smrtonosnih bolesti. Dostavljaju konzole i igre po bolnicama, a novčano podržavaju i ugrožene porodice.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: