Netflix je u Srbiji

CEO kompanije Netflix Rid Hejstings večeras je saopštio da je ovu streaming mrežu od danas moguće pratiti u 130 zemalja, među kojima je i Srbija.

Izvor: theverge.com

Sreda, 06.01.2016.

19:41

Netflix je u Srbiji

To znači da će Netflix utrostručiti broj zemalja u kojima je moguće pratiti njihove sadržaje. Rid Hejstings je povodom toga rekao:

„Svedoci smo rođenja nove globalne internet TV mreže. Od danas, Netflix je moguće pratiti na svim meridijanima – od Singapura do Sankt Peterburga i od San Franciska do Sao Paola. To znači da će gledaoci širom sveta moći u isto vreme da prate serije i filmove na našem kanalu, i to bez čekanja, kao što je to bio slučaj do sad. Uz pomoć interneta, dajemo moć potrošačima širom sveta da sami odlučuju šta će, kada i putem kog uređaja gledati.“

Iz Netflixa kažu da ova platforma neće biti dostupna na Krimu, u Severnoj Koreji i Siriji, zbog američkih sankcija tim zemljama. Najpoznatije serije kao što su „House of Cards“ i „Orange is the New Black“, neće biti emitovane samo u onim zemljama u kojima Netflix ne poseduje prava na njihovo prikazivanje.

Neke od zemalja u kojima Netflix od danas dostupan su Rusija, Indija, ali i Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

271 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: