Novi, četvoroinčni iPhone biće baziran na iPhone 5s telefonu

Od kako je Apple odlučio da se pridruži konkurentima i prodaje telefone veće od 4 inča, čuli smo bezbroj glasina da kompanija nije odustala od manje forme. Novi 4-inčni iPhone telefon je neminovan, navodi se u brojnim izveštajima. Danas imamo novu informaciju u vezi malog Apple smartfona. Nedavno smo mogli čuti da je iPhone 6c na rasporedu da bude objavljen sledeće godine, međutim sada stižu nešto drugačije informacije.

Izvor: benchmark.rs

Sreda, 18.11.2015.

22:34

Default images

Pre svega, novog iPhone telefona sa ekranom od 4 inča će biti, ali se sada poručuje da će on biti baziran na iPhone 5s telefonu a ne iPhone 5c modelu. Dizajn novog uređaja će biti izuzetno nalik iPhone 5s telefonu, a doneće neke promene u unutrašnjosti.

Navodno možemo očekivati da vidimo A8 čipset kao i poboljšanu FaceTime HD kameru uz f/2.2 aperturu, a pored toga telefon će imati podršku za 802.11ac Wi-Fi i Bluetooth 4.1 povezivanje. To su svi hardverski detalji trenutno poznati, a znamo i da neće imati 3D Touch koji će biti ekskluziva većih iPhone telefona.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: