Top aplikacije za Noć veštica pretvaraju vas u prave zombije

Ako vam pravo maskiranje nije idealan način zabave, uz ove aplikacije moći ćete se digitalno maskirati u zastrašujuće utvare ili zombije kojima ćete plašiti prijatelje.

Izvor: 24sata.hr

Subota, 31.10.2015.

18:50

Default images
Foto: Screenshot

Noć veštica je pred nama, a vi još nemate kostim ili masku? Čak i ako nemate nameru da proslavite "Halloween" možete sebi dati oduška i zabaviti se - digitalnim maskiranjem. Kako se nalazimo u dobu društvenih mreža i Noć veštica je pristojno zastupljena na tržištu aplikacija za mobilne telefone.

Isprobali smo neke od najzabavnijih aplikacija kojima možete uplašiti prijatelje na Facebooku i drugim mrežama. Možda dobijete i ideju koji vam look najbolje stoji.

Turned - iOS (besplatna)

Aplikacije Turned (preobražen) kreira realistične zombi fotografije s vrlo kvalitetnim specijalnim efektima. Možete birati jeste li zombi ili preživeli lik. Zatim birate efekte i snimite svoj selfie, a možete snimiti i selfie video. Aplikacija je inteligentna pa će specijalni efekti pratiti vaše pokrete i izraze. Svoj zombi snimak možete podeliti na društvenim mrežama

Zombify - Android, iOS (besplatna)

Aplikacija je slična Turnedu, ali ovu mogu koristiti i Android korisnici. Takođe funkcioniše na način da snimite selfie, a potom birate efekte premasopstvenim zombi željama. Pazite da se pritom ne preplašite jer dok stavljate ogrebotine po svojoj slici vaša animacija je 'živa' i reži poput zombija. Nešto poput pokretnih slika u Harry Potter filmovima, samo u horor temi.

Vampify - Android, iOS (besplatna)

Ako vam nekoliko specijalnih efekata nije dovoljno i želite još više urediti svoj selfie, možete isprobati aplikaciju Vampify. Ona vam nudi celu paletu za detaljnije obrise pa i oblike lica, brkova, šešira i slično.

Camera Hoax - iOS (besplatna)

Ova aplikacija će vas uvesti u pravi štimung proslave Noći veštica. Možete birati iz spektakularnog niza duhova, raznih spodoba, vanzemaljaca pa čak i jetija. Zahteva malo više 'igranja' po mogućnostima, ali imate puno izbora i paranormalni slikovni rezultati su vrlo zabavni.

Ghost Lens, Ghost Photo Maker - iOS, Android (besplatna)

Ghost Lens vas pretvara u jezivi natprirodni duh. Ako se poigrate grimasama pozirajući za selfie, možete stvoriti privid da duh 'izlazi' iz vas i poprima svoju ličnost. Zastrašujuće! Slična je aplikacija i Ghost Photo Maker, za Android korisnike.

A StoryBots Halloween - iOS (besplatna)

Međutim, ako želite vaše slavljeničko iskustvo odvesti na viši nivo i uključiti i prijatelje ili klince onda potražite Jib Jab aplikacije. JibJab radi odlične aplikacije za Božić i Uskrs na kojima se cela porodica može uključiti i plesati uz popularne praznilne pesme. Sada imaju i aplikaciju za Noć veštica. Funkcioniše tako što ubacite fotografije svog društva, namestite ih na ponuđene likove iz serije crtaća, duhova, vukodlaka ili malih Frankenštajnovih čudovišta. Likovi se potom generišu u pripremljenu video priču i zabava je zagarantovana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: