Apple iPhone 6S i iPad Pro biće predstavljeni 9. septembra

Izgleda da nećemo predugo čekati na Apple iPhone 6 (ili 7, u zavisnosti od toga za kakvu se oznaku Apple odluči).

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.08.2015.

22:07

Default images

Očekuje se da će novi smartfon biti lansiran 9. septembra, dok će se u prodaji naći od 18. septembra. U istom periodu se očekuje i novi iPad.

Prema navodima izvora sajta BuzzFeed, Apple planira 9. septembar kao datum lansiranja, što ima smisla jer je u pitanju uobičajeni vremenski period kada kompanija iz Kupertina predstavlja svoje nove modele. Izvor ne otkriva da li će biti lansiran iPhone 6S ili iPhone 7, ali s obzirom na dosadašnju praksu, očekuje se da će novi smartfon doći kao iPhone 6S.

Novi telefon bi trebalo da implementira Force Touch tehnologiju, a ostale specifikacije uključuju A9 čip, 2GB RAM-a i poboljšanu kameru. Tu je i bežično punjenje i opcije skladištenja od 32GB, 64GB i 128GB.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: