Korisnici su se najviše žalili na ovaj problem: "Potpuno neupotrebljiv"

Windows 10 se sprema za update koji bi trebalo da ispravi problem na koji se najveći broj korisnika žalio tokom novembra.

Izvor: B92, Express, PC Press
Podeli
Foto: Getty/Drew Angerer / Staff
Foto: Getty/Drew Angerer / Staff

Microsoft je nedavno objavio novembarsko ažuriranje za Windows 10, koje je donelo neke prednosti, ali i mnogo problema. Između ostalog je unapređen i File Explorer, ali se nakon update-a mnogo korisnika žalilo na probleme u okviru polju za pretraživanje, pa se najčešće dešavalo da se alatka tokom pretraživanja "zamrzne", nakon čega je bilo neophodno da se sačeka dok ponovo ne proradi, piše PC Pres.

Svima koji koriste računar je poznato koliko ovakve komplikacije frustriraju, pa je mnogo korisnika File Explorer počelo da opisuje kao "potpuno neupotrebljiv".

Microsoft je registrovao sve pritužbe, pa bi uskoro trebalo da objavi i ispravke, a sa build-om Windows 10 20H1 koji se, između ostalog, bavi i File Explore-om. Još uvek nije poznato da li će se novi build priključiti novembarskom ažuriranju, budući da mnogi pretpostavljaju da bi do korisnika trebalo da stigne tek u januaru 2020.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.