Clubhouse za Android je konačno stigao - evo kako da ga preuzmete

Clubhouse je najnovija aplikacija u okviru grupe društvenih medija koja je postala poznata zbog svoje jedinstvene platforme samo za audio. Posle više od godinu dana ekskluzivnosti za iOS, sada je dostupan za Android korisnike.

Tehnopolis

Izvor: Techradar

Ponedeljak, 10.05.2021.

09:30

Clubhouse za Android je konačno stigao - evo kako da ga preuzmete
Foto: Koshiro K / Shutterstock.com

Pokrenut u martu 2020. godine, Clubhouse je poput platforme za podkaste, na kojoj govornici mogu da budu domaćino tematskih “soba”, a drugi korisnici mogu slobodno da navrate i učestvuju u razgovorima. Možete da pratite teme i poznate ličnosti, a možda ćete imati priliku i da razgovarate sa nekim. Međutim, do skoro je bio dostupan samo za iPhone. Nedavno je kompanija potvrdila da aplikacija konačno dolazi na Android i od 10. maja, možete da se prijavite za nju. Clubhouse za Android trenutno izlazi u SAD-u, a nakon toga slede zemlje engleskog govornog područja i ostatak sveta. Trenutno je u beta fazi, tako da neke funkcije možda neće biti prisutne ili neće funkcionisati kako je predviđeno. Zainteresovani se mogu unapred registrovati za rani pristup, nakon čega će na svoj Android pametni telefon moći da preuzmu aplikaciju Clubhouse. Iako nije jasno koliko je dugačka lista čekanja, možete da preskočite red ako vas postojeći korisnik pozove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: