VLC plejer konačno u novoj verziji donosi potpuno drugačiji izgled

Četvrta verzija VLC plejera dolazi s podrškom za puštanje medija sa različitih platformi, a u planu je lansiranje na tržište u narednim mesecima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 30.03.2021.

14:04

VLC plejer konačno u novoj verziji donosi potpuno drugačiji izgled
Foto: sdx15 / Shutterstock.com

Prva stvar koja zapadne za oko je da se odustalo od svetlo-sivih elemenata, u korist modernijih transparentnih (providnih) elemenata. Novitet je redizajn interfejsa, sa kojim se nadaju da će doneti izgled koji korisnici smatraju modernim. Tim koji radi na novoj verziji plejera takođe pokušava da ubaci što više online sadržaja u softver, kao i da napravi novi način korišćenja VLC-a u pregledaču. Razvojni tim VideoLAN koji je stvorio VLC plejer, prikazao je deo novog izgleda još u februaru 2019. godine na jednom IT događaju, gde su noviteti naišli na odobravanje publike. S obzirom da je VLC plejer kroz godine postao standard za puštanje mnogih video formata, pretpostavka je da neće izneveriti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: