Chrome dobija najvažnije ažuriranje u poslednjih nekoliko godina

Google Chrome, bar ko je sudeći po rečima matične kompanije, dobija veliko ažuriranje u samom finišu 2020. godine. Preciznije, reči kojima su ovo opisali bile su "najvažnije ažuriranje u poslednjih nekoliko godina".

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 19.11.2020.

09:00

Chrome dobija najvažnije ažuriranje u poslednjih nekoliko godina
Foto: depositphotos/simpson33

Prva promena tiče se tabova - aktivni će uvek ići na prvo mesto, a ostali će biti "sekundarni". Kako tvrdi Google, ovako će uređaj biti opterećen čak pet puta manje.

Dalje, internet-pregledač pokretaće se 25% brže nego ranije, a koristiće i manje RAM-a. Zatim, "Tab search" će konačno biti implementiran. Moći ćete da vidite sve trenutno otvorene tabova, ma u kom prozoru se oni nalazili.

Chrome Actions će doprineti tome da prostor za upisivanje adrese željene internet-stranice - takozvani "address bar", radi brže i efikasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: