Najnoviji Windows 10 update u "konfliktu" sa Windows Media Playerom

Microsoft je nedavno objavio nova kumulativna ažuriranja za Windows 10, koja su dostupna i za Windows 10 October 2018 Update (verzija 1809) i April 2018 Update (verzija 1803), i sadrže nekoliko ispravki i poboljšanja.

Tehnopolis

Izvor: WindowsLatest, Benchmark

Ponedeljak, 26.11.2018.

18:30

Najnoviji Windows 10 update u
GettyImages

Sada je ta kompanija objavila dokumentaciju za najnovija kumulativna ažuriranja, a Microsoft priznaje probleme koji se javljaju u Windows Media Playeru.

Prema ažuriranoj dokumentaciji, postoji novi bag u Windowsu 10 koji negativno utiče na iskustvo korišćenja Windows Media Playera.

Microsoft je već prestao sa razvojem WMP-a, ali je taj program i dalje dostupan u Windowsu 10. Plejer više ne koristi veliki broj korisnika, ali i dalje postoje oni koji odbijaju da WMP zamene novijim i naprednijim servisima.

Postoji još jedan problem sa najnovijim Windows 10 (verzija 1809) ažuriranjem, kod koga korisnici nisu u mogućnosti da podese podrazumevanu aplikaciju za specifične fajlove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: