Zakoračite u svet nezaboravnih travel avantura

Uz digitalnu tehnologiju granice više ne postoje, informacije stižu do nas pre nego ih i potražimo. Imamo ceo svet na dlanu, a da se i ne pomerimo iz udobnosti kreveta ili fotelje. Kako epidemiološka situacija usporava, delimično ograničava i diktira, do juče nezaustavljivu, mobilnost ljudi, sve više uživamo u sadržajima koji nas vode do svakog kutka sveta i služe nam kao prava inspiracia za neki naredni "travel" plan.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 19.10.2021.

10:48

Zakoračite u svet nezaboravnih travel avantura
Foto: Promo

Zadovoljstvo koje donosi upoznavanje sveta iz svog doma, svakako je maksimalno ukoliko smo udobno smešteni ispred velikog ekrana televizora vrhunskih performansi, kao što je Samsung Neo QLED televizor.

Korisnicima veliku inspiraciju pronalaze u postovima influensera, blogera i vlogera, kada je reč u odabiru destinacija za putovanje. Uživanje u njihovim travel avanturama uz televizor sa inovativnim performansama, koji ima vrhunsku sliku i zvuk, budi u mnogima želju za putovanjima, ali i „puni baterije“ do idućeg pakovanja kofera. Upoznajte neke od njih!

1. Murad Osmann

Za one koji vole romantiku, odličan predlog je da na Instagramu zaprate profil Murada Osmanna, koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Njegova serija fotografija „Follow me to“, u kojoj se pored egzotičnih predela prikazuje i njegova supruga, koju uvek drži za ruku kako bi ga sa sobom povela u nove avanture, postala je viralna 2012. godine, a par je proglašen vrhunskim travel influenserima. Ukoliko ovaj sadržaj pogledate preko Samsung Neo QLED televizora, Quantum Dot tehnologija i 100%-tni volumen će učiniti da fotografije još više dođu do izražaja, a pošto će vas zasigurno zainteresovani i njihovi Reels i IGTV snimci, veštačka inteligencija i multifunkcionalnost ovog uređaja će vam pomoći da ga brzo i lako povežete sa drugim kućnim uređajima i tako pomoću oštre i jasne slike doneti nezaboravno iskustvo.

2. Jack Morris

Ušavši u čudesni svet putovanja, Jack Morris je beležeći fotografije i video snimke fenomenalnih mesta, pejzaža i najrazličitijih vrsta životinja postao planetarno popularan. Jedan je od vodećih travel influensera, a destinacije koje on posećuje ostavljaju bez daha. Kako biste potpuno doživeli sadžaj koji deli sa svojom publikom, najbolje rešenje je da se prepustite vrhunskoj tehnologiji koju vam pruža Samsung Neo QLED televizor. Bez obzira na to da li ste sami u domu ili vaši ukućani obavljaju svoje redovne obaveze oko vas i ekrana, pomoću Quantum Matrix Pro tehnologije, koja značajno smanjuje probijanja pozadinskog osvetljenja oko predmeta na TV slici (Blooming), uživaćete u svakom kadru. Ni okolna potencijalna buka vam ne može pohvariti užitak uz ovakav sadržaj jer SpaceFit Sound takođe analizira okruženje, a zatim automatski prilagođava zvuk televizora u skladu sa njegovim idealnim postavkama.

3. Gone with the Wynns

Ako želite da vidite kako izgleda porodičan život u koferima, tačnije u kombiju ili jedrilici, onda su Niki i Džejson odličan tandem čiji život treba da ispratite. Njih dvoje su prodali sve kako bi počeli da žive avanturu o kojoj su dugo sanjali. S obzirom na to da u svakoj avanturi otkrivaju svet koji nas okružuje i bave se različitim aktivnostima, da biste se pridružili ovakvim pustolovinama potrebno je da pored slike imate i adekvatan zvuk, koji će pratiti prelepe predele i ambijente. Najleše zadovoljstvo će vam pružitiAdaptive Sound tehnologija, koja koristi veštačku inteligenciju za optimizaciju zvukana temelju analize scena u stvarnom vremenu s obzirom na sadržaj, dok Object Tracking Sound Pro tehnologija na Neo QLED 8K modelima prati radnju na ekranu, pozicionira reprodukciju na zvučnicima i stvara najrealniji osećaj zvuka kako se objekti kreću na ekranu. Za potpuni efekat, koji će vas uvesti u čudesni svet radoznalosti i nesvakidašnjih priča, zadužen je i Procesor Neo Quantum Pro 8K na Neo QLED 8K televizorima koji sadrži revolucionarnu tehnologiju, koja pomoću veštačke inteligencije maksimalno optimizuje prikaz u 8K rezoluciji koristeći podatke dobijene iz čak 16 neuronskih mreža.

Na vama je samo da izaberete sadržaj, prepustite se čulima, a vaš novi omiljeni kućni uređaj, Samsung Neo QLED televizor će vas odvesti u nezaboravnu avanturu. Više informacija o ovoj seriji televizora, kao i dostupnim modelima pogledajte na https://www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/highlights/.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: