Pet karakteristika HISENSE ULED televizora koje će vam doneti potpuno nov doživljaj gledanja

Da li prilikom odabira idealnog televizora dolazite u situaciju da se zbunite od mnoštva specifikacija i tehničkih izraza, koji vam i nisu baš najpoznatiji? Zbog toga istraživanje, donošenje odluke i kupovina često postaju vrlo naporni, a dešava se da vam baš zbog toga promakne najbolji „ulov“. Ali ne brinite ništa, odlučili smo da vam pomognemo i na vrlo jednostavan način vas upoznamo sa najbitnijim karakteristikama Hisense ULED televizora! Bilo da ste filmofil, gejmer, zaljubljenik u sport ili vam je hobi bindžovanje serija, vaše gledanje omiljenog programa će se promeniti iz korena, a evo i zašto.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2022.

19:00

Pet karakteristika HISENSE ULED televizora koje će vam doneti potpuno nov doživljaj gledanja
Foto: Promo

Sa ciljem da svojim korisnicima obezbedi jednostavno i nezaboravno iskustvo zabave, Hisense je razvio VIDAA operativni sistem. Stručnjaci su više od 10 godina radili na kreiranju pametne, intuitivne i personalizovane platforme za sadržaj koja nudi najkompletniji način da gledate svoje omiljene programe, a imaju je ULED televizori kategorija U7 i U8.

Moćno jezgro koje menja sve

Foto: Promo
Za televizore ovih kategorija karakterističan je Hi-view engine, ekskluzivno jezgro koje donosi izvanredno iskustvo. Ova tehnologija, koju pokreće veštačka inteligencija, omogućava brzo grafičko procesuiranje, podešavajući interne postavke u realnom vremenu kako bi se optimizovao kvalitet slike i doživljaj gledanja.

Takođe, više od milijardu boja koje donosi Hisense Quantum Dot Colour, nude široku paletu, preciznije i bolje izbalansirane nijanse koje izgledaju jednako sveže i lepo kao svet oko vas. Za razliku od običnih televizora koji zamućuju pokret, pojedini ULED modeli iz kategorije U7 imaju Smooth Motion funkciju koja prepoznaje najmanje detalje vezane za brze predmete i rekonstruiše piksele kako bi se prikazao jasan i oštar pokret i glatko kretanje na ekranu u svakoj sceni.

Prebacite se u središte scene

Foto: Promo
Dolby Atmos na ULED TV uređajima donosi vrhunsko audio iskustvo u vaš dom bez obzira da li gledate seriju, igrate igrice ili pratite prenos utakmice. Zvuk koji se kreće je jedno od najvećih unapređenja u odnosu na stereo, pa čak i surround zvuk. Kada se ritam muzike, mesta i ljudi proširi kroz prostor, osetićete se kao da ste u središtu akcije.

Sveobuhvatni doživljaj donosi bogatije, živopisno iskustvo koje vas stavlja u centar dešavanja. Pored svih ovih karakteristika, Hisense televizori dizajnirani su tako da obezbede iskustvo bioskopskog gledanja u svakoj prostoriji, bez distrakcija. Opremljeni su sa svim popularnim i najmodernijim funkcijama, a za više informacija pogledajte https://rs.hisense.com/c/hisensetv02.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: