Neodoljiva ponuda: 2 Motorola telefona po ceni jednog

Novogodišnji praznici su savršena prilika da obradujete sebe, ali i druge zahvaljujući novoj Motorola akciji i ne oslanjate se na Deda Mraza.

Izvor: PR
Podeli
Motorola One Macro 8/Foto: Promo
Motorola One Macro 8/Foto: Promo

Svi MTS i VIP trenutni i budući korisnici kupovinom Motorola One Macro telefona na poklon dobijaju i model Motorola e6 Plus.

U pitanju su 2 odlična telefona koja svojim naprednim funkcijama i velikim mogućnostima čine ovu ponudu dodatno vrednom.

Motorola One Macro

Motorola One Macro ima 3 odlične kamere i ultra brzi procesor koji se stara da u svakom trenutku bez ikakvih problema uživate u omiljenom sadržaju.

Zahvaljujući veštačkoj inteligenciji koja je ugrađena u kamere ovog modela možete da stvarate fotografije neprikosnovenog kvaliteta.

Motorolinu Macro Vision kameru možete približiti objektu 5 puta bliže od uobičajene kamere na mobilnom telefonu i što omogućava da na fotografijama imate neverovatnu količinu detalja.

Motorola One Macro Bundle/Foto: Promo
Motorola One Macro Bundle/Foto: Promo

A kako biste zabeležili baš svaki dragocen trenutak stara se i ekstra brz laserski autofokus.

Motorola One Macro donosi i veliku brzinu u radu zahvaljujući procesoru sa osam jezgara i veštačkoj inteligenciji.

Lako učitavanje aplikacija i unapređene performanse čine Motorolu One Macro idealnim izborom za sve koji ne žele da prave kompromise po pitanju svog telefona.

Zahvaljujući Max Vision (19:9) HD+ displeju dijagonale 6.2 inča, Motorola One Macro pred vašim očima oživljava i najsitnije detalje. Sada možete da gledate omiljene filmove i serije na ekranu koji se proteže od ivice do ivice i nudi oštre detalje u visokoj rezoluciji.

Prebacivanje sa aplikacije na aplikaciju je brzo i gotovo neprimetno zahvaljujući 4GB radne memorije, dok za svu vašu multimediju na raspolaganju imate 64GB prostora za skladištenje podataka.

Baterija snage 4.000mAh može da vam pruži i do 2 dana rada telefona, tako da možete da iskoristite sve mogućnosti koje Motorola One Macro pruža bez brige o ponovnom punjenju – koje je sada još brže zahvaljujući ultra brzom punjenju koje vam pruža dodatne sate rada nakon samo nekoliko minuta na punjaču.

Motorola One Macro 3/Foto: Promo
Motorola One Macro 3/Foto: Promo

Motorola e6 Plus

Motorola E6 Plus vam pruža sve što želite u telefonu—dve zadnje kamere, 6.1-inčni HD+ Max Vision (19.5:9) ekran, i 8 MP selfi kameru.

Sistem dve zadnje kamere od 13 MP omogućava vam da poput pravog profesionalca pravite atraktivne slike, uključujući tu i portrete sa efektom zamagljivanja. Dok ćete zahvaljujući kameri za selfije od 8 MP, uvek biti u najboljem izdanju na društvenim mrežama.

Motorola E6 plus odmah reaguje na svaki dodir i prevlačenje. Zahvaljujući moćnom osmojezgarnom procesoru, sve radi bez problema, bilo da gledate najnoviji film ili pregledate svoje slike.

Više ne morate da brinete ni da ćete ostati bez mesta na uređaju. Motorola E6 Plus vam omogućava da čuvate mnoštvo slika, pesama i filmova jer vrlo lako možete da dodate do 512 GB dodatnog prostora za skladištenje podataka uz microSD karticu.

Motorola Oe Macro 7/Foto: Promo
Motorola Oe Macro 7/Foto: Promo

Ova posebna ponuda dostupna je svim novim, starim i budućim korisnicima MTS i VIP mobilne mreže.

Pogledajte ponudu za MTS korisnike:

Postpejd tarife

Morava 1 – cena 23.400 dinara (975 dinara na 24 rate)

Morava 2 – cena 18.000 dinara (750 dinara na 24 rate)

Omorika 1 - cena 10.200 dinara (425 dinara na 24 rate)

Omorika 2 – cena 1 dinar

Omorika 3 – cena 1 dinar

Soko – cena 1 dinar

Pogledajte ponudu za sve MTS pakete

Pogledajte ponudu za Vip korisnike

Postpejd paketi

NEO 3 - cena 15.120 dinara (700 dinara na 24 rate)

NEO 5 – cena 7.560 dinara dinara (350 dinara na 24 rate)

NEO 12 - cena 1 dinar

NEO 30 – cena 1 dinar

Pogledajte ponudu za sve VIP pakete