Semos Education vas poziva na konferenciju posvećenu Cloud veštinama - Global Cloud Skills Tour

Najveći međunarodni događaj posvećen cloud veštinama ponovo dolazi u Beograd, 25. marta u Beogradu u virtuelnom obliku.

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2021.

10:00

Semos Education vas poziva na konferenciju posvećenu Cloud veštinama - Global Cloud Skills Tour
Foto: Promo

Global Cloud Skills serija konferencija je nastala kao inicijativa trening centra Semos Education, organizacije LLPA i kompanije Microsoft, sa ciljem da stvara i neguje lokalne cloud zajednice, kao i da pomogne organizacijama i korisnicima cloud-a da prevaziđu izazove na polju sticanja cloud veština. Prva C3 konferencija je održana u januaru 2020. u Beogradu, a do sada je održana u čak 10 zemalja širom sveta. Do kraja godine, planirano je još 13 događaja u Evropi, Africi i Južnoj Americi. Na konferenciji će učestvovati najbolji cloud eksperti u Srbiji, zajedno sa predstavnicima nekih od najistaknutijih kompanija kao što su: Microsoft, Nordeus, OTP banka, Raiffaisen banka, VIP mobile, P3 group, Robert Bosch, Asseco, SR Technics…

Svaka transformacija ka cloud tehnologijama zahteva i promenu veština. Tehnologiju uvek možete kupiti, ali ukoliko ne postoje adekvatne veštine za njenu primenu, rezultati će izostati. Zato je i tema ovogodišnje C3 konferencije Digitalna transformacija počinje sa ljudima.

Zašto bi trebalo da prisustvujete?


  • Saznaćete najnovije trendove u globalnoj cloud zajednici i čućete iz prve ruke šta nas očekuje u budućnosti


  • Istražićete sve mogućnosti rada u cloud-u i benefite koje cloud donosi


  • Naučićete mnogo novih stvari o Microsoft obukama i sertifikatima koji su dizajnirani na osnovu uloga zaposlenih


  • Čućete sve o tome kako možete oformiti tim visokih performansi, kao i zašto je važno da zaposleni poseduju cloud veštine


  • Dobićete ideju kako da smanjite jaz u veštinama zaposlenih i ubrzate njihov proces učenja


  • Povezaćete se sa našim partnerima, klijentima i kolegama, kao i svim cloud entuzijastima u Srbiji


Ove godine C3 konferencija donosi i jedan zanimljiv izazov u kome se mogu oprobati programeri, developeri, cloud, data&AI stručnjaci. Cloud Skills Cup turnir je najveće svetsko takmičenje u cloud veštinama na svetu i prilika za naše inženjere da ponesu titulu najboljeg srpskog stručnjaka u kategoriji u kojoj se takmiče. Pored titule, šampioni mogu osvojiti i vredne nagrade, kao i šansu da predstavljaju Srbiju na svetskom turniru u junu 2021. godine.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na https://c3events.thellpa.com/sr/serbia/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: