Sinergija 20 prvi put u digitalnom formatu i besplatna za sve

Najveća regionalna IT konferencija, u jubilarnoj godini postojanja nosi naziv Sinergija 20. Digitalno. Oduvek.

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2020.

10:00

Sinergija 20 prvi put u digitalnom formatu i besplatna za sve
Foto: Promo

Dvadeseta Sinergija biće održana online 25. i 26. novembra, a svi zainteresovani imaće besplatan pristup celokupnom sadržaju konferencije preko Microsoft Teams platforme.

Registracija je moguća u nekoliko jednostavnih koraka – potrebno je najpre na linku https://sinergija.live/Account/Login napraviti nalog, a zatim ispratiti uputstva koja stižu na email adresu korišćenu pri kreiranju naloga. Više informacija o besplatnoj registraciji dostupno je na https://sinergija.live/

Sinergija je pokrenuta pre dve decenije kako bi korisnicima približila Microsoft rešenja, ali je u međuvremenu postala je sinonim za sve što je novo i aktuelno u čitavom IT i poslovnom svetu. Prvenstveno zbog toga postala je mesto koje okuplja veliki broj predstavnika kompanija, stručnjake u oblasti informacionih tehnologija, ali i ljubitelje inovacija.

I ove godine Sinergija će se baviti najaktuelnijim temama - uvodna predavanja, panel diskusije, studije slučaja i tehnička predavanja, biće posvećena novoj realnosti u kojoj smo se našli početkom ove godine. Dugogodišnja iskustva i moguća rešenja podeliće sa publikom predavači poput Bojana Lekovića - CEO Kupujem Prodajem, Veselina Jevrosimovića - predsednika ComTrade grupe, Željka Vujinovića – generalnog direktora kompanije Microsoft u Srbiji, Dragana Tomića – direktora Microsoft razvojnog centra u Srbiji i brojnih inostranih i domaćih eksperata.

Agenda konferencije nudi odgovore na brojna pitanja koja se tiču promena u našim životima, radu i obrazovanju koje su nastupile ove godine:

- Koje su posledice promena po svetsku ekonomiju,

- Kako napredovati uz pomoć Clouda, mobilne tehnologije i veštačke inteligencije u vreme pandemije?

- Kuda ide ICT industrija i na koji se način ostale industrije menjaju?

- Na koji način se menja model obrazovanja

Predavači iz tehničkih oblasti baviće se temama kako što su:

- Najnovije i najbolje od oblaka

- Promene veština u uslovima hibridizacije

- Upravljanje infrastrukturom, bezbednošću i razvojem u hibridnom svetu

Sinergija 20 u svom EDU segmentu predstaviće trendove iz oblasti hibridnog modela učenja. Kombinacija najboljih iskustava školske sredine i učenja na daljinu, uz potpunu digitalizaciju angažovanja svih učesnika predstavlja se kao rešenje koje omogućava napredovanje i unapređenje znanja za sve.

Sinergija će biti mesto gde će se susresti brojni rukovodioci kompanija, velikih firmi ili malih preduzeća, donosioci odluka na bilo kom nivou, IT stručnjaci, entuzijasti, student, korisnici informaciono-komunikacionih tehnologija koji će moći da uz pomoć novih tehnologije reše različite probleme, unaprede svoje poslovanje, studiranje ili svakodnevne aktivnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: