Kako da prebacite aplikacije na novi Huawei telefon: Saznajte uz Huawei P40 Lite

Nedavno smo vam predstavili Huawei P40 Lite pametni telefon, kao i čitavu Huawei P40 seriju.

Izvor: B92

Utorak, 07.04.2020.

14:20

Kako da prebacite aplikacije na novi Huawei telefon: Saznajte uz Huawei P40 Lite
Foto: Promo

Na prvi pogled, svaki od telefona oduševio nas je jedinstvenim dizajnom i moćnom kamerom. A na drugi, još boljim karakteristikama!

Svega nekoliko dana nas deli od zvaničnog početka prodaje Huawei P40, P40 Pro, P40 Lite i P40 Lite E telefona kod nas, a Huawei pruža mogućnost online poručivanja i dostave telefona na kućnu adresu.

Pored sjajnog dizajna, kamere i karakteristika svi ovi telefoni imaju nešto zajedničko, a to su Huawei Mobile Services platforma, odnosno Huawei AppGallery prodavnica aplikacija.

Ukoliko se pitate šta to zapravo znači – Svi novi Huawei telefoni dolaze sa sopstvenim servisima kao što su Huawei Music, Huawei Video ili Huawei Browser, ali i sopstvenom prodavnicom aplikacija u kojoj možete pronaći svoje omiljene domaće i strane aplikacije.
Foto: Promo
Pored toga što vam nudi svoju prodavnicu aplikacija, Huawei je svestan da smo svi vezani za aplikacije, za prepiske sa dragim ljudima, kao i fotografije i videe koje smo imali u starom telefonu.

Zbog toga, Huawei je kreirao Phone Clone aplikaciju uz koju za svega nekoliko minuta možete prebaciti aplikacije, fotografije, videe i vama važne datoteke sa starog na novi telefon.

Predstavljamo vam jednostavne korake za korišćenje PhoneClone aplikacije:

Preuzmite ili ažurirajte Phone Clone aplikaciju na starom i novom telefonu. Phone Clone je dostupan za preuzimanje u Huawei AppGallery, App Store ili Google Play prodavnicama aplikacija. U slučaju Huawei P40 serije, a i ranijih modela Huawei telefona, ova aplikacija dolazi preinstalirana.
Foto: Promo
1. Prilikom podešavanja novog telefona, odaberite opciju “Prenesi podatke sa drugog telefona” (Move data from another device) ili otvorite aplikaciju i kliknite na „Ovo je novi telefon“ (This is the new phone);

2. Otvorite aplikaciju Phone Clone na starom telefonu i kliknite na “Ovo je stari telefon” (This is the old phone);

3. Povežite dva telefona tako što ćete starim telefonom skenirati QR kod, prikazan na novom telefonu;

4. Izaberite koje podatke želite da prebacite sa starog na novi.
*Huawei Phone Clone vam omogućava da odaberete koje aplikacije i koje podatke želite da prebacite na novi telefon.

Nakon ovog koraka, prebacivanje podataka će započeti. Preporučuje se da se tokom prebacivanja podataka telefon ne koristi.

5. Sačekajte da se prebacivanje završi i spremni ste za korišćenje novog telefona!

Proces je veoma jednostavan, a uz video tutorijal na zvaničnom YouTube kanalu Huawei Srbija, možete pogledati i kako to sve izgleda na Huawei P40 Lite modelu!

Ukoliko se odlučite za bilo koji od telefona iz nove Huawei P40 serije, sigurni smo da ćete uživati u istraživanju novih sadržaja koje vam nude Huawei mobilni servisi, kao i Huawei AppGallery prodavnica aplikacija. Ostanite kod kuće, budite bezbedni i istražite više uz Huawei.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: