Više aplikacija u isto vreme: Novi Huawei je idealan za multitasking

Huawei Mate Xs je unapređena verzija prvog telefona na preklop ove kompanije. Pored toga što su sam dizajn i fizička struktura unapređeni, tako da je telefon sigurniji za korišćenje (kada je samo preklapanje u pitanju), Mate Xs je jedan od prvih Huawei telefona koji dolazi sa Huawei Mobile Services platformom, uz AppGallery prodavnicu aplikacija.

Izvor: B92

Petak, 20.03.2020.

16:30

Više aplikacija u isto vreme: Novi Huawei je idealan za multitasking
Foto: Promo

Ovaj pametni telefon kompanije Huawei donosi vam revolucionarno iskustvo "Full-View" displeja, jer kada je potpuno otvoren dijagonala njegovog ekrana iznosi čak osam inča.

Ekran ove veličine omogućava vam da sve aplikacije koje pokrenete ili sadržaje koje gledate, doživite na potpuno novi način. Ali ne samo to, ekran ove veličine omogućava vam i da jedonstavnije i efikasnije obavljate više zadataka istovremeno. Saznajte kako.

Huawei Mate Xs poseduje opciju Multi Window, koja vam omogućava da ekran "podelite na pola" tako da na levoj strani ekrana možete obavljati jednu funkciju, a na desnoj neku potpuno drugu.
Foto: Promo
Dakle, ukoliko pišete poruku ili telefonirate, a potrebno vam je da, na primer, izračunate nešto, ne morate više da "izlazite" iz poruka kako biste pristupili kalkulatoru. Dovoljno je samo da pokrenete ovu opciju i neometano nastavite da radite obe stvari istovremeno.

Naravno, telefon nije ništa manje zabavan i kada je sklopljen. U tom slučaju, dimenzije glavnog ekrana iznose 6,6 inča, dok pomoćni ima 6,38 inča.

Ukoliko poželite da napravite fotografiju, na glavnom ekranu ćete videti ono što želite da fotografišete, a kako Huawei Mate Xs dolazi bez notcha ili pop up prednje kamere, ukoliko želite da napravite selfi potrebno je samo da kliknete ikonicu za "obrtanje" kamere i okrenete telefon ka sebi.
Foto: Promo
Za tren oka videćete se u pomoćnom ekranu i moći da napravite selfije izuzetnog kvaliteta, jer četvorostruki sistem kamera na Huawei Mate Xs telefonu čine: glavna kamera od 40 MP, ultra širokougaona kamera od 16MP, telefoto kamera od 8MP i 3D ToF kamera za merenje dubine polja.

Huawei Mate Xstelefon dolazi sa EMUI 10.0.1 AndroidOpen Source operativnim sistemom.

Pokreće ga Kirin 990 5G čipset, što telefonu omogućava sjajne performanse i izdržljivost pri vršenju čak i tehnički zahtevnijih funkcija, tako da svaki multitasker može da bezbrižno da uživa u korišćenju Huawei Mate Xs pametnog telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: