Neizostavni detalj svake odevne kombinacije: Huawei Watch GT2 pametni sat

Praznici se bliže, pa samim ti i novogodišnje večere, proslave i okupljanja.

Izvor: PR

Petak, 20.12.2019.

12:30

Neizostavni detalj svake odevne kombinacije: Huawei Watch GT2 pametni sat
Foto: Promo

Svaka od ovih prilika zahteva specijalnu odevnu kombinaciju, ali ono što svaku kombinaciju čini posebnom jesu aksesoari. Kompanija Huawei dodala je ove jeseni u svoj portfolio pametnih satova ženske modele Huawei Watch GT2 sata. Zbog svog prefinjenog i elegantnog dizajna, možete se osloniti na to da će upravo on biti vaš savršeni aksesoar uz bilo koju novogodišnju odevnu kombinaciju.

Dizajn karakteriše metalna rose gold narukvica i tanki metalni okvir koji se nalazi oko 3D zaobljenog stakla, dok su dimenzije od 42mm i debljina od 9,4mm idealne za ženski zglob. Narukvica se može na veoma jednostavan način zameniti nekom drugom, dok se pozadina sata može potpuno personalizovati uz Huawei Health aplikaciju. Možete odabrati neku od ponuđenih pozadina iz “Prodavnice pozadina” ili se odlučiti za nešto ličniju pozadinu, tako što ćete odabrati fotografiju iz galerije svog pametnog telefona. Ženska verzija Huawei Watch GT2 sata, isto kao i muška, poseduje 15 različitih sportskih režima, za sportove otvorenom i zatvorenom. Huawei Watch GT2 precizno meri vaš puls, prati broj napravljenih koraka, odnosno pređenih kilometara, kao i broj potrošenih kalorija. Poseduje pristup velikim bazama podataka zahvaljujući kojima vam daje što precizniju analizu stanja vašeg tela pri različitim fizičkim aktivnostima. Uz povezivanje sa Huawei Health aplikacijom, možete pristupiti i već isplaniranim, vođenim treninzima, koji su odlična opcija za sve one koji tek počinju sa treniranjem. Na Huawei Watch GT2 satu nalaze se i režimi uz koje značajno možete poboljšati mnoge druge stvari kao što su kvalitet sna ili disanja.

Huawei TruRelaxTM funkcija, omogućava vam da uz vežbe disanja smirite disanje i puls. Indikacije u vidu vibracija koje osetite na ručnom zglobu, obaveštavaju vas treba da udahnete, a kada da izdahnete vazduh. Ova opcija je izuzetno korisna, budući da je pravilno disanje od velike važnosti za dobrobit psihičkog stanja i opuštanje mišića. Relax opcija na satu meri vaš indeks stresa tokom celog dana, tako da u bilo kom trenutku možete pogledati kako se on kreće na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou.

Jedna, takođe veoma dobra funkcija na satu je praćenje kvaliteta sna, uz Huawei TruSleepTM 2.0 tehnologiju. Ova opcija prati promene pulsa u realnom vremenu, kvalitet disanja tokom sna i koristi analizu velikih baza podataka za davanje ocene o kvalitetu sna, kao i davanje saveta o unapređenju kvaliteta sna.

Uz povezivanje sa Huawei Health aplikacijom možete označiti za koje od aplikacija sa vašeg pametnog telefona želite da vam notifikacije stižu direktno na sat. Tu se mogu naći notifikacije za poziv, koji možete odbiti direktno sa sata kao i na prvoj generaciji satova, ali i notifikacije za SMS poruke, podsetnike, mailove, poruke na društvenim mrežama poput Instagrama, Whatsappa i sličnih. Prilikom regularnog korišćenja sata, baterija dostiže i do nedelju dana konstantnog rada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: