Magija na velikom ekranu: Evo šta je potrebno za pravu prazničnu čaroliju u vašem domu

Prva asocijacija mnogima od nas kada su u pitanju praznici jeste porodično okupljanje ispred televizora i uživanje u novogodišnjem programu i filmovima.

Izvor: PR

Ponedeljak, 09.12.2019.

10:46

Magija na velikom ekranu: Evo šta je potrebno za pravu prazničnu čaroliju u vašem domu
Samsung QLED Q80/Foto: Promo

I dok nam je za uživanje u filmu nekada bila dovoljna samo dobra radnja i odlična glumačka ekipa, danas je za to neophodan i odgovarajući uređaj uz koji ćemo svaki detalj na ekranu doživeti realističnije. To iskustvo ne moramo više tražiti samo na velikim bioskopskim platnima, već ga možemo imati i u svom domu.

Iskustvo gledanja filmova u bioskopu i na malom ekranu ranije je bilo neuporedivo drugačije. Međutim, uz savremene televizore, kao što su Samsung QLED modeli sa velikim ekranima, visoke rezolucije i odličnog kvaliteta slike, danas u svojoj dnevnoj sobi možete imati isti, pa čak i bolji doživljaj. Bogatstvo boja i vizuelni efekti kojima obiluju moderna filmska ostvarenja sada dolaze u naše domove, zahvaljujući rezoluciji od 4K ili čak 8K.
Samsung QLED Q85/Foto: Promo
Uz neverovatnih 33 miliona piksela, ekrani veći od 75 inča pružaju izuzetnu oštrinu i dubinu slike, pa ćete uz njih moći da doživite potpuno novo vizuelno iskustvo bogato detaljima. Slika sa ekrana delovaće vam puna života, a moći ćete da uočite i najmanji detalj, sve do strukture kože lica, svake bore i pegice. Zahvaljujući realističnim bojama i velikim dimenzijama ekrana, imaćete utisak da ste prosto uvučeni u radnju filma.

Kad pričamo o vrhunskom kvalitetu slike, važno je reći i da su Samsung QLED televizori nedavno postali prvi na svetu sa oznakom „Burn-In free”. Burn-in je fenomen kod kojeg statične slike koje se prikazuju duže vreme, poput logotipa TV kanala, ostavljaju trajan otisak na ekranu, što može narušiti utisak i pokvariti uživanje u programu. Međutim, testovi su pokazali da su Samsung QLED televizori otporni na ove pojave, a sertifikat koji poseduju garantuje da ćete imati nepromenjenu sliku na svom televizoru u narednih sedam do deset godina.
Samsung QLED Q900/Foto: Promo
Osim toga, Samsung QLED televizori mogu da se kombinuju sa inovativnim soundbar sistemima, pa ćete tako uz sjajnu sliku dobiti i realističan zvuk koji dopire sa svih strana, za još bolji doživljaj.

Ne sumnjamo da ćete vi i vaša porodica provesti najbolje praznike do sada uz novi QLED televizor, sa kojim čarolija boja i zvuka ne prestaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: