Koliko ste aktivni bili danas? Saznajte uz Huawei Watch GT2

Fizička aktivnost je od izuzetnog značaja za zdravlje jednog čoveka. Opredelite se za šetnju, pre nego za vožnju autobusom ili za stepenice pre lifta. Ako vam je potreban neko ko će vas podsetiti da ste se ulenjili ili vam preporučiti koje vežbe da radite ukoliko ste početnik, naša preporuka je novi Huawei Watch GT2 pametni sat. Da, najnovija generacija Huawei pametnih satova može vam biti odličan saputnik u misiji ka aktivnijem i zdravijem životnom stilu.

Izvor: PR

Subota, 30.11.2019.

10:00

Koliko ste aktivni bili danas? Saznajte uz Huawei Watch GT2
Foto: Promo

Kada krenemo da se bavimo bilo kojom vrstom fizičke aktivnosti najzadovoljniji i najmotivisaniji smo kada možemo videti rezultat svog rada. Iako fizički rezultati možda neće biti vidljivi odmah, zahvaljujući opciji za precizno merenje koraka, na vašem Huawei Watch GT2 satu imaćete detaljan uvid u pređenu kilometražu kao i broj koraka koji ste tokom dana napravili. Merenje učinka oduvek je bio vrlo uticajan faktor ka poboljšanju i održavanju motivacije. Uz to, na Watch GT2 pametnom satu možete uključiti GPS, kako biste pratili tačnu rutu kojom ste dolazili ili odlazili. U režimu rada sa uključenim GPS-om baterija na satu može trajati do 30 sati.

Takođe, ukoliko često sedite, bilo zbog prirode posla ili studija, Huawei Watch GT2 će vas podsetiti da ste previše vremena proveli u istom položaju i da je potrebno da se pokrenete.

Kada dođe do trenutka da se osećate spremnim za trening, bilo da je u teretani ili obližnjem parku, Huawei Watch GT2 podržava 15 različitih programa za treniranje, od kojih su osam namenjeni aktivnostima na otvorenom i sedam aktivnostima u zatvorenom. Ukoliko uđete u teretanu i osetitie se “izgubljeno” ne brinite – kada povežete vaš Huawei Watch GT2 sa Huawei Health aplikacijom, možete naći već napravljene, vođene treninge i na taj način početi.

Svi znamo da je za kvalitetnu fizičku aktivnost, pored mogućnosti praćenja rezultata u realnom vremenu, jedan od najzabavnijih motivatora upravo muzika. U Huawei Watch GT2 možete sačuvati do 500 mp3 pesama, koje nakon povezivanja sa bežčnim slušalicama možete neometano slušati tokom treninga ili šetnje. Ne morate biti vezani za mobilni telefon, ali ukoliko već imate plejlistu na telefonu ili nekoj od muzičkih platformi (npr. Deezer), možete povezati telefon sa satom i imati pristup svim tim pesmama.
Foto: Promo
Kad smo već kod povezivanja telefona i pametnog sata, Huawei Watch GT2 sada poseduje i mogućnost obavljanja poziva. Da, možete razgovarati “sa ručnog zgloba” u bilo kom trenutku u kojem su vam telefon i sat na razdaljini do 150m. Kada povežete vaš Huawei Watch GT2 i pametni telefon, na sat vam mogu stizati i notifikacije o pozivima, SMS porukama ili mailovima.

Brojna su istraživanja dokazala vrednost redovne fizičke aktivnosti kod čoveka. Tokom fizičkih aktivnosti naša telesna temperatura se podiže i samim tim kroz kožu izbacujemo sve toksine i neželjenje čestice koje se talože u našem organizmu tokom dana. Vreme je da se posvetite sebi i zdravijem životnom stilu, a u tome vam savršen partner može biti upravo Huawei Watch GT2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: