Popravka mobilnog telefona za samo sat vremena? Uz Samsung je i to moguće

Vaš mobilni telefon odbija poslušnost? Gasi se sam od sebe, ne reaguje na dodir, ne čujete sagovornika?

Izvor: PR

Ponedeljak, 28.10.2019.

09:50

Popravka mobilnog telefona za samo sat vremena? Uz Samsung je i to moguće
Foto: Promo

Međutim, nošenje telefona na servis oduvek je predstavljalo problem, jer to znači da ćete par dana biti bez uređaja. Srećom, kompanija Samsung ponovo je dokazala da osluškuje potrebe svojih korisnika, nudeći još jednu kvalitetnu i efikasnu uslugu.

Ako imate problem sa svojim mobilnim uređajem, više ne morate čekati danima na rezultate dijagnostike i popravku, jer je za rešenje kvarova sada dovoljno svega 60 minuta, tokom kojih ćete imati priliku da u svom servisu pogledate epizodu omiljene serije na najvećem TV ekranu ili odigrate video igricu. Za to vreme, telefon će već biti popravljen. U slučaju da se radi o složenijem kvaru i da je za popravku ipak potrebno više od sat vremena, Samsung ovlašćeni servis svakako će rešiti problem u što kraćem roku i dostaviti popravljeni uređaj direktno na vašu kućnu adresu.

S obzirom na to da se radno vreme servisa često poklapa sa vašim radnim vremenom, dogodi se da kada konačno odnesete svoj uređaj na popravku, servis bude zatvoren. Međutim, Samsung je „doskočio“ i ovom problemu, s obzirom na to da servisni centri sada rade znatno duže, nastojeći da budu u skladu sa savremenim načinom života.

Osim toga, ukoliko niste u mogućnosti da donesete svoj uređaj lično u servis, ne brinite – tu je i pogodnost servisa u pokretu. Na vama je samo da nazovete Samsung pozivni centar, koji će organizovati dolazak do vašeg doma potpuno besplatno.

Za više informacija o akciji, posetite https://www.samsung.com/rs/servisna-usluga/.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: