Galaxy Watch Active2 prati 39 vrsta treninga

Odavno je prošlo vreme u kojem su telefoni služili samo za telefoniranje, a satovi za informisanje da li stižete na sastanak ili kasnite.

Izvor: B92

Subota, 31.08.2019.

12:00

Galaxy Watch Active2 prati 39 vrsta treninga
Foto: Samsung

U eri pametnih uređaja, satovi postaju nešto sasvim drugačije, prava mala informaciona čvorišta koja možete koristiti u svakoj situaciji, jer jednostavno pružaju pregršt mogućnosti korisnicima. Galaxy Watch Active2 kompanije Samsung je upravo takvu vrstu uređaja, koja se prilagođava potrebama i navikama korisnika, donoseći niz pogodnosti koje će vam pomoći da postanete bolji u svemu što radite, bilo da je u pitanju vaš posao, hobi ili trening.

Ovaj uređaj koji karakteriše istančan stil i elegantan dizajn može da prati čak 39 različitih vrsta trening rutina kao što su trčanje, hodanje, vožnja bicikla, plivanje, veslanje, nordijsko skijanje i druge. Prava poslastica za zaljubljenike u fitnes. Uz Samsung Health aplikaciju možete pratiti svakodnevni nivo stresa u realnom vremenu, kako biste bili u toku sa stanjem vašeg organizma i znali kako da najbolje reagujete.

Jedan moderan sat sa naprednim tehnološkim performansama mora da ima dobre mogućnosti konektivnosti, koja je u poslovnom svetu potrebnija nego ikad, a Galaxy Watch Active2 svojim korisnicima pruža veliki broj mogućnosti kada je povezan sa njihovim telefonom. Kada je ovaj sat uparen sa Galaxy pametnim telefonom, uz pomoć njegove Watch Camera Controller opcije, možete snimati fotografije, video materijale, kao i da gledate sadržaj na njemu, prelazeći između prednje i zadnje kamere, i podešavajući tajmer – sve sa vašeg zgloba. Ovo definitivno niste očekivali od sata. Budući da su društvene mreže sastavni deo života savremenih korisnika, ovaj model omogućava lajkovanje i šerovanje bez potrebe za korišćenjem telefona.
Foto: Samsung
Niz aplikacija koje Galaxy Watch Active2 može da pokrene je veoma impresivan, a među njima se posebno izdvajaju Smart Things, Samsung Pay i Bixby, koji vam između ostalog omogućava da upravljate satom, započnete trening ili proverite vremensku prognozu. Kao i kod svih Galaxy uređaja, o bezbednosti nema potrebe da se brinete, jer je za nju zadužena Samsmung Knox tehnologija koja uređaj i sve podatke na njemu čini sigurnim. Za dopunu baterije ne morate da brinete jer je tu Wireless PowerShare opcija koja funkcioniše na jednostavan i intuitivan način.

Satovi su oduvek važili za jednu vrstu statusnog simbola, jer za korisnike je izgled i dizajn od presudnog značaja. Galaxy Watch Active2 i na ovom polju zadovoljava ukuse najzahtevnijih potrošača. Ovaj model odlikuje diskretan i lagani dizajn, sa jednom opcijom koja omogućava promenu njegovog izgleda u skladu sa vašim ličnim stilom. Radi se o fantastičnom My Style algoritmu, koji na osnovu fotografije vaše odevne kombinacije apstrahuje boje i formira pet različitih varijanti izgleda displeja sata, koje se sve slažu sa vašom odećom. Sada možete bez problema uskladiti vaš lični stil sa satom, i to svakog dana, a omiljene pozadine možete sačuvati za kasniju upotrebu.

Znajući da korisnici imaju različite želje i potrebe, Samsung je Galaxy Watch Active2 proizveo u dve veličine, sa prečnikom od 44mm i 40mm – i u dva stila: lagani aluminijum sa Fluoroelastomer kežual kajišem, i u premium verziji od nerđajućeg čelika sa kožnim kaišem.
Foto: Samsung

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: