PR

Pametni telefon koji odiše luksuznim dizajnom i kvalitetom - Huawei P30 Lite

Od trenutka kada je zvanično predstavljena, Huawei P30 serija osvojila je korisnike širom sveta. Kako zbog neverovatnih performansi, tako i zbog izvanrednog dizajna. Modelima iz P30 serije, kompanija Huawei podigla je čitavu P seriju na potpuno novi nivo i redefinisala pravila u oblasti fotografisanja.

PR petak 28.06. 13:40

iSTYLE u Delta City-ju slavi rođendan

iSTYLE Apple Premium Reseller, ovog meseca slavi rođendan svoje prodavnice u Delta City-ju. Ovim povodom, od 30. maja do 4. juna ljubitelje tehnologije i Apple brenda očekuju neverovatna sniženja.

PR četvrtak 30.05. 15:15

Dani bele tehnike u Gigatronu

U saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerima, kompanija Gigatron, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca na tržištu tehnike, pokreće Dane bele tehnike.

PR utorak 21.05. 11:20

ITHS Projektni centar – mesto gde srednjoškolci dolaze do vrednih IT veština

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS poznata je po tome što svojim učenicima obezbeđuje mnogo prilika da stečeno znanje primene u praksi, a jedna od njih jeste i rad u jedinstvenom IT projektnom centru.

Projektni centar ITHS-a mesto je gde se učenici, već tokom školovanja, susreću sa pravim klijentima, rade na realnim zadacima i sa kompanijama koje će zaista usvojiti krajnji produkt, a organizovan je ekskluzivno za učenike ITHS-a koji su zainteresovani da što ranije uđu u poslovni svet i steknu neprocenjivo profesionalno iskustvo i vredne IT veštine.

PR petak 10.05. 12:36

Ovog 1. maja izborite se za odlično plaćen posao

Prvi maj je za mnoge savršen trenutak za predah u prirodi i uživanje u hrani i piću, ali ove godine praznik rada donosi vam nešto mnogo više od toga - priliku da promenite život i izborite se za odlično plaćen posao!

PR utorak 30.04. 10:00
strana 1 od 3 idi na stranu