Rešite besplatan test i saznajte da li je IT karijera za vas

Rad u IT industriji je veoma perspektivan i odlično plaćen. Ipak, IT karijera nije baš za svakoga. Ako vas zanima odgovor na ovo pitanje, odvojte 7 minuta i saznajte da li imate predispozicije za neku od IT profesija i šta vam je potrebno za novu karijeru.

Izvor: B92

Petak, 15.03.2019.

15:32

Rešite besplatan test i saznajte da li je IT karijera za vas
Foto: Promo

Uradite besplatan 7-minutni test i otkrijte da li je IT karijera pravi izbor za vas.

Kratak test koji daje odgovore na mnoge nedoumice

Sigurno ste pomislili kako biste mogli da se okrenete karijeri odlično plaćenog IT stručnjaka, ali niste sigurni da li je to za vas. Rešite sve nedoumice odmah uz besplatan test i saznajte šta je sve potrebno za posao programera, administratora mreža ili neku drugu IT poziciju.

Odgovarajući na 14 pitanja o svom trenutnom statusu karijere, željama i ciljevima, saznaćete da li imate predispozicije za uspešnu IT karijeru, kao i koja to IT specijalnost najbolje odgovara vašim talentima.

Odlična vest je da je testiranje potpuno besplatno, što znači da vas doslovno ništa ne košta da proverite da li je IT karijera za vas. Ukoliko se ispostavi da imate potencijala, razmislite o fokusiranju na neki od veoma traženih zanimanja iz sfere informacionih tehnologija.

Čak iako posedujete određeno iskustvo, kroz besplatan 7-minutni test ćete samo potvrditi da ste napravili odličan izbor. Koji god rezultat da vas čeka, samo 7 minuta vas deli od otkrića pravog puta za vas.
Foto: Promo
Popularnost IT zanimanja raste iz dana u dan

Brojnim istraživanjima došlo se do istog zaključka – najtraženiji poslovi u protekloj godini su oni iz IT oblasti. U skladu sa tim, najlakše se zapošljavaju stručnjaci na pozicijama Java i PHP programera, ali i net, iOS i Android developera.

Interesovanje za informacione tehnologije raste ne samo kod poslodavaca već i kod onih koji traže posao. Glavni razlog je to što se u IT sektoru ne čeka na posao, dok je zarada i do nekoliko hiljada evra mesečno. Dodatna pogodnost rada u IT industriji je mogućnost fleksibilnog radnog vremena. Iz tog razloga se mnogi odlučuju za rad od kuće za klijente iz inostranstva.

Ukoliko biste i sami želeli da spojite rad od kuće, visoku zaradu i brzo napredovanje, uradite ovaj 7-minutni besplatni test i za najviše 24 sata očekujte stručnu procenu svojih IT predispozicija, potpuno besplatno.
Foto: Promo
Izaberite pravu školu i steknite praktična IT znanja

Sa porastom ponude poslova iz IT sfere, raste i broj onih koji se specijalizuju za IT zanimanja. Stručno obrazovanje u IT sektoru ne mora biti samo formalno, te tako brojne IT škole nude sve ono što može doneti veću platu. Na vama je da se odlučite za pravu oblast: programiranje, administraciju, dizajn i multimediju, IT poslovanje, CAD crtanje i projektovanje, razvoj mobilnih aplikacija itd.

Školovanjem za IT stručnjaka stiču se ne samo znanja i veštine primenljive u realnom poslovnom svetu već i priznate diplome i sertifikati koji otvaraju vrata brojnim poslovnim prilikama širom sveta. Bez obzira na prethodno iskustvo, uz vrhunske stručnjake i praktičan rad svako može steći potrebna znanja iz IT oblasti za manje od godinu dana. Krenite već danas sa sticanjem neophodnih znanja i unapredite svoju karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: