Najavljen dolazak najboljeg Huawei telefona P serije

Kompanija Huawei još jednom je opravdala svoj status lidera u svetu inovacija i pametnih telefona. Na događaju koji je organizovan u renoviranom prostoru Huawei Experience Store-a u Ušće Shopping Centru, Huawei je najavio sjajnu pogodnost koja će obradoviti najvernije korisnike Huawei pametih telefona.

Izvor: PR

Četvrtak, 21.02.2019.

15:38

Najavljen dolazak najboljeg Huawei telefona P serije
Foto: Promo

Za ljubitelje vrhunske tehnologije Huawei je pripremio nekoliko iznenađenja, a prvo među njima je renovirana prodavnica Huawei Experience Store u Ušće Shopping Centru koju je Huawei posvetio svim svojim korisnicima, prilikom otvaranja premium radnje brenda.

"Drago nam je što ste ponovo sa nama i što pratite put kompanije Huawei, put koji bez premca vodi ka vrhu, pomera granice i postavlja trendove. U susret najnovijem telefonu naše čuvene P serije, pripremili smo niz iznenađenja za vas, a najbolji mobilni telefon iz Huawei P serije će vas sve ostaviti bez daha", rekao je Retail Direktor kompanije Huawei Dragan Jovanović.
Huawei je pozvao svoje najveće fanove da među prvima kupe najbolji mobilni telefon iz P serije oslanjajući se na odlično dosadašnje iskustvo sa Huawei pametnim telefonima, budući da novi P još uvek nije dostupan na globalnom tržištu.

Svi koji se odluče na ovaj potez u periodu od 20. februara do 10. marta 2019. godine, dobijaju od kompanije Huawei vredan poklon - Sony Playstation PS4 slim 500GB. Tako će pravi ljubitelji Huawei mobilnih telefona, odnosno 50 najbržih, uživati ne samo u telefonu koji predstavlja najnovije dostignuće na globalnom tržištu inovacionih tehnologija, već i u čuvenoj gejming konzoli.
Foto: Promo
Huawei P serija će doživti svoju zvaničnu svetsku premijeru 26. marta ove godine na svečanosti u Parizu. Oči tehnološke javnosti celog sveta usmerene su u tom pravcu, iščekujući dolazak najboljeg telefona Huawei P serije do sada.

Lokalno predstavništvo kompanije Huawei će, u čast svetske premijere, obeležiti dolazak Huawei telefona P serije aktivacijom u Huawei Experience Store u Ušće Shopping Centru, gde će svi okupljeni gosti imati jedinstvenu priliku da vide i isprobaju najbolji P do sada.
Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: