PR

Rešite besplatan test i saznajte da li je IT karijera za vas

Rad u IT industriji je veoma perspektivan i odlično plaćen. Ipak, IT karijera nije baš za svakoga. Ako vas zanima odgovor na ovo pitanje, odvojte 7 minuta i saznajte da li imate predispozicije za neku od IT profesija i šta vam je potrebno za novu karijeru.

PR petak 15.03. 15:32

Glavni benefiti cloud tehnologije za kompanije

Cloud tehnologija je prisutna već više od 20 godina i nastavlja da se razvija velikom brzinom, nalazeći pritom široku primenu u poslovnom svetu. Sve veći broj kompanija u cloud tehnologiji vidi pouzdanog saveznika koji utiče na povećanje konkurentnosti, optimizaciju troškova i poboljšanje sveukupne efikasnosti poslovanja.

PR četvrtak 7.03. 13:30

Ove veštine doneće vam (bolji) posao u 2019. godini

Stalno usavršavanje i usvajanje novih veština predstavljaju najbolji način da napredujete na poslu koji obavljate ili da dođete do perspektivne i dobro plaćene pozicije ako ste trenutno nezaposleni.

PR četvrtak 21.02. 16:44

Najavljen dolazak najboljeg Huawei telefona P serije

Kompanija Huawei još jednom je opravdala svoj status lidera u svetu inovacija i pametnih telefona. Na događaju koji je organizovan u renoviranom prostoru Huawei Experience Store-a u Ušće Shopping Centru, Huawei je najavio sjajnu pogodnost koja će obradoviti najvernije korisnike Huawei pametih telefona.

PR četvrtak 21.02. 15:38
strana 1 od 4 idi na stranu