Autodesk sertifikat za odličan posao i visoku zaradu

Stručnjaci za 3D dizajn i kompjuterski podržano crtanje koji u svom radu koriste najsavremenije Autodesk alate poslednjih godina su veoma traženi u mnogim oblastima poput arhitekture, građevinarstva, mašinstva, umetnosti, marketinga, IT i gejming industrije.

Izvor: PR ČLANAK
Podeli

Brojne funkcionalnosti Autodesk programa omogućavaju školovanim kadrovima brzu i laku realizaciju svih ideja i čine ih stručnjacima koji nikad ne čekaju na radno mesto. Upravo iz tog razloga zvanični sertifikati ove kompanije, koje je za manje od godinu dana moguće steći u autorizovanim Autodesk trening centrima kao što je ITAcademy, postali su sinonim za odličnu zaradu i siguran posao.

Ove programe morate savladati ako želite da se bavite crtanjem bilo koje vrste

Autodesk je multinacionalna softverska korporacija, lider u oblasti 3D softvera za dizajn, projektovanje i kreiranje digitalnih sadržaja, a njeni proizvodi AutoCAD, 3ds Max i Autodesk Revit su najpopularniji programi u CAD oblasti, pre svega, jer imaju funkcije koje je moguće primeniti u mnogim perspektivnim industrijama.

Na primer, 3ds Max softver važi za jedan od najefikasnijih u procesu vizuelizacije i modelovanja objekata. Visoko plaćeni stručnjaci koji su obučeni za rad u ovom programu najčešće se bave projektovanjem urbanog okruženja, atraktivnih 3D modela i dizajniranjem enterijera.

Takođe, jedan od najzvučnijih programa pomenute kompanije je svakako AutoCAD, koji ima široku primenu u arhitekturi, projektovanju industrijskih proizvoda i dizajniranju unutrašnjih prostora. Za pronalazak posla u ovim oblastima potrebno je i poznavanje Autodesk Revit programa, koji služi za crtanje plana, proračun površina i osnovni prikaz instalacija u građevinarstvu.

Potvrda znanja koja garantuje odličan posao i visoku zaradu

Autodesk sertifikati predstavljaju najpouzdaniju međunarodno priznatu validaciju veština u oblasti dizajniranja, crtanja i projektovanja pomoću računara jer ističu relevantno iskustvo i stručnost poslodavcima i klijentima širom sveta. Na taj način, sticanje ovih sertifikata će vam olakšati put do visoko plaćenog posla i ubrzati vaš dalji profesionalni razvoj.

Uz Autodesk sertifikate dobijate status idealnog kandidata za rad u dizajnerskim studijima, kompanijama koje se bave dizajnom i projektovanjem, ali i za samostalan, freelance rad sa klijentima iz celog sveta.

Za manje od godinu dana do prestižnih Autodesk sertifikata

ITAcademy je autorizovani Autodesk Training Center i zvanični Autodesk Authorized Academic Partner, što polaznicima ove međunarodne škole omogućava da već za godinu dana školovanja steknu napredne 3D dizajn veštine i prestižne Autodesk sertifikate.

Školovanje po CAD (Computer Aided Design) programu usklađeno je sa zvaničnim Autodeskovim principima obuke i polaznicima pruža priliku za učenje direktno od Autodesk sertifikovanih trenera. Uz ovakvo školovanje naučićete da korišćenjem CAD programa nacrtate bukvalno sve što možete da zamislite.

Nastavu na ITAcademy možete pohađati na dva načina: tradicionalno – u učionici ili online – putem interneta. Predavanja možete pratiti iako nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, s obzirom na to da je nastava prilagođena predznanju polaznika.

Kreativnost je nešto sa čim se čovek rađa, ali da biste došli u priliku da ovu osobinu i odlično naplatite, neophodno je da steknete savremene CAD veštine. ITAcademy vam može pomoći u tome.

PR

Programeri odlučili: Ovo su najpopularniji programski jezici

Sada je idealan trenutak da započnete sa učenjem programskih jezika – pokazuju brojna istraživaja tržišta kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Sudeći prema sve većoj potražnji za programerima, najbrži i najsigurniji put do odlično plaćenog posla vodi upravo preko programerskog koda.

PR petak 18.05. 15:47 Komentara: 0

Najsavremenije školovanje za buduće IT stručnjake

Ako želite da savladate tražene veštine koje će vam obezbediti uspešnu karijeru, trebalo bi da razmislite o školovanju na ITAcademy čiji polaznici već godinama unazad sa lakoćom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.

PR petak 27.04. 17:11 Komentara: 0

Budućnost je stigla – gejming laptopovi su primamljiviji nego ikada pre

Nekada je važilo pravilo da pravi gejemeri kupuju samo ozbiljne desktop mašine sa moćnim grafičkim karticama, ozbiljnim hlađenjem i jakim napajanjima. Međutim, kako se Nvidia serija 10 pojavila na laptopovima sa identičnim karakteristikama kao i na desktopu, mnogima su prenosni računari postali sasvim adekvatna alternativa.

PR sreda 25.04. 11:20 Komentara: 0

Koliko je zaista teško postati programer?

Brojne prednosti u kojima uživaju programeri, kao što su odlična zarada, prilika za rad od kuće ili mogućnost da uvek pronađu novi posao, predstavljaju nešto zbog čega im mnogi zavide. Ipak, i pored toga, većina ljudi koja mašta o pomenutim benefitima često ima nedoumicu da li da se upusti u avanturu zvanu programiranje.

PR petak 20.04. 11:19 Komentara: 0
strana 1 od 18 idi na stranu