Pratite Live stream Zimske škole programiranja i dizajna

I ove godine Zimska škola programiranja i dizajna za srednjoškolce – coDEsign održava se u prostorijama kompanija LINK group i Comtrade i trajaće do 9. februara.

Izvor: PR ÈLANAK

Ponedeljak, 05.02.2018.

10:15

Pratite Live stream Zimske škole programiranja i dizajna

Tokom manifestacije koja traje pet dana, svoja znanja i veštine sa učesnicima podeliće više od 40 iskusnih predavača koji su svoje karijere gradili u poznatim internacionalnim kompanijama.

Niste u mogućnosti da dođete? Pratite predavanja besplatno preko Live streama

Odlična vest za sve vas koji ne možete lično da prisustvujete Zimskoj školi programiranja i dizajna jeste to što možete besplatno da pratite predavanja i radionice putem Live streama.

Prenos će u realnom vremenu tokom predavanja biti dostupan na sajtu www.it-skola.com. Predavanja traju po 60 minuta i održavaju se po rasporedu koji možete videti ovde.

Najbolji način da provedete zimski raspust

Organizatori coDEsigna, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) i Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS), i ove godine okupili su brojne stručnjake iz oblasti IT-ja i dizajna, koji će održati niz interesantnih radionica i predavanja.

Posetioci coDEsigna, kao i vi koji program budete pratili u direktnom prenosu, možete da naučite da pravite video-animacije, kreirate svoj sajt ili da zaradite na kriptovalutama.
Kreirajte video-igricu, napravite sajt, napišite program

Od Diznijevih principa animacije, koje danas koriste svi veliki studiji, preko pravljenja sajta u popularnom servisu WordPress, sve do načina na koji se možete obogatiti u svetu kriptovaluta poput bitcoina, bogat program garantuje da će svako pronaći nešto za sebe.

Ovogodišnji predavači su grupa teoretičara pažljivo biranih iz redova doktora informatičkih nauka, softverskih inženjera i dugogodišnjih predavača, kao i plejada praktičara – internet preduzetnika, dizajnera, programera i multimedijalnih umetnika čiji je profesionalni život u vezi sa IT svetom.

Interesantne teme iz oblasti IT-ja i dizajna na samo jedan klik od vas

Da biste pratili predavanja koja vas najviše zanimaju, potrebno je samo da kliknete na Live stream, popunite obrazac i započnete svoje usavršavanje. Sva predavanja traju 60 minuta, a radionice 90, po rasporedu koji možete videti putem ovog linka. Direktan prenos je moguće pratiti u svakom trenutku sve dok traju predavanja.

Iskoristite jedinstvenu priliku da potpuno besplatno postanete deo najperspektivnijih oblasti 21. veka. Izaberite neku od brojnih tema, koja najviše odgovara vašim interesovanjima, i jednim klikom napravite prvi korak ka novim veštinama iz oblasti informacionih tehnologija i dizajna.

CoDEsign2018 predstavlja jedinstvenu priliku da potpuno besplatno zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna. Više informacija možete pronaći na sajtu www.it-skola.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: