Besplatan 7-minutni test: Otkrijte da li je IT sektor za vas

Svakodnevno čujete za IT, ali niste sigurni šta sve taj pojam podrazumeva? Čuli ste da posao u IT svetu donosi veliku zaradu, ali ne znate da li biste vi u njemu mogli da se snađete? Sada, za samo 7 minuta možete saznati da li ste rođeni za neku od IT profesija i šta vam je potrebno da bi se njom bavili.

Izvor: PR ÈLANAK

Petak, 12.01.2018.

11:05

Besplatan 7-minutni test: Otkrijte da li je IT sektor za vas

Uradite besplatan 7-minutni test i otkrijte da li je IT karijera pravi izbor za vas.

Kratak test koji rešava sve dileme

Ako ste i sami poželeli da budete jedan od IT stručnjaka koji mogu da biraju na koji oglas za posao će da se prijave, ali niste sigurni da li IT karijera odgovara baš svim vašim očekivanjima i interesovanjima, 7-minutni test će vam rešiti sve nedoumice.

Odgovarajući na 14 pitanja u vezi sa vašim trenutnim statusom, željama i ciljevima, za maksimum 24 časa saznaćete da li u sebi krijete IT genija, kao i koja IT specijalnost je vaš skriveni talenat.

Stručna procena je potpuno besplatna, a rezultati vam mogu umnogome pomoći u vašim daljim planovima za usavršavanje i uspešno usmeravanje. Ako ste neiskusni u IT poslovima, a dobijete pozitivne rezultate na ovom testu, vreme je da se posvetite savladavanju znanja za programera, web ili grafičkog dizajnera, razvoj aplikacija itd. Ako pak već posedujete određeno iskustvo, onda će 7-minutni test samo potvrditi vaš životni izbor. Koji god rezultat da vas čeka, samo 7 minuta vas deli od otkrića pravog puta za vas.

Popularnost IT zanimanja veća iz dana u dan

Prema istraživanjima, najtraženiji poslovi u protekloj godini su oni iz IT oblasti, a najlakše se zapošljavaju stručnjaci na pozicijama JAVA i PHP programera, Net, iOS i Android Developera.

Interesovanje za IT raste ne samo kod poslodavaca već i kod onih koji traže posao, jer u IT sektoru ne samo da neće nimalo čekati na posao, već će zarađivati i do nekoliko hiljada evra mesečno. IT stručnjaci mogu da kreiraju sopstveno radno vreme, kao i da obavljaju svoj posao od kuće i budu isto uspešni kao i dok rade u kancelarijama (možda čak i uspešniji).

Ukoliko biste i sami želeli da spojite rad od kuće, visoku zaradu i brzo napredovanje, uradite ovaj 7-minutni test i za najviše 24 sata očekujte stručnu procenu svojih IT predispozicija, potpuno besplatno.

Izaberite pravu školu i steknite praktična IT znanja

Sa porastom ponude poslova iz IT sfere, raste i broj onih koji se specijalizuju za IT zanimanja. Stručno obrazovanje u IT sektoru ne mora biti samo formalno, te tako brojne IT škole nude sve ono što može doneti veći priliv novca na bankovnom računu – programiranje, administraciju, dizajn i multimediju, IT poslovanje, CAD crtanje i projektovanje, razvoj mobilnih aplikacija.

Školovanjem za IT stručnjaka stiču se ne samo znanja i veštine primenljivi u realnom poslovnom svetu, već i priznati sertifikati i diplome koji otvaraju vrata brojnim poslovnim prilikama širom sveta. Bez obzira na prethodno iskustvo, uz vrhunske stručnjake i praktičan rad svako može steći potrebna znanja iz IT oblasti za manje od godinu dana. Jednom kad se osnove IT-ja savladaju, više nema nedostižnih ciljeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: