Samsung Galaxy A9 stigao u Srbiju, poznata cena

Prvi uređaj na tržištu sa ugrađenom četvorostrukom zadnjom kamerom, Samsung Galaxy A9, kreiran je tako da omogući korisnicima snimanje dinamičnih fotografija u svakom trenutku i na svakom mestu, bez obzira na to da li je osvetljenje dobro ili loše. Uređaj je od sada dostupan i na tržištu Srbije po ceni od 69.990 dinara, kod operatora i maloprodajnih partnera.

Izvor: B92

Utorak, 27.11.2018.

13:30

Samsung Galaxy A9 stigao u Srbiju, poznata cena
Foto: Promo

Osim inovativne zadnje četvorostruke kamere, glavni aduti Galaxy A9 mobilnog telefona su i pouzdana baterija, prvoklasni dizajn i brojne moćne funkcije za izuzetne celodnevne performanse.

Zadnja kamera ovog uređaja ima četiri objektiva, sledećih specifikacija: glavni objektiv ima 24 megapiksela i otvor blende F1.7; telefoto objektiv ima 10 megapiksela, otvor blende F2.4 i podržava 2X optičko uveličanje; ultra široki objektiv od 120° ima 8 megapiksela i otvor blende F2.4; dok dubinska kamera dolazi sa 5 megapiksela i otvorom blende F2.2. Prednja kamera ima 24 megapiksela i otvor blende F2.0.

Šta ovo znači za korisnika? Sa glavnim objektivom od 24 megapiksela fotografije su jasne i živopisne, kako pri uslovima jake svetlosti tako i pri niskoj osvetljenosti, u bilo koje doba dana. Dvostruko optičko uveličanje kod telefoto objektiva daje detaljne, oštre i stabilne snimke u gro planu, čak i iz daleka. Ultra širokim objektivom moguće je praviti profesionalne fotografije uz opciju za optimizaciju scene.
Galaxy A9 Caviar Black / Foto: Promo
Pomoću funkcije veštačke inteligencije koja omogućava prepoznavanje scena, kamera je pametnija i u stanju da identifikuje ono što korisnik snima i shodno tome prilagodi podešavanja. S druge strane, sa dubinskim objektivom moguće je ručno podešavanje dubine polja fotografije i izoštravanje predmeta fotografije za neverovatne slike koje izgledaju kao da ih je slikao profesionalac.

Uređaj je prvoklasnog i elegantnog dizajna, u metalnom kućištu, sa 3D zakrivljenom staklenom zadnjom maskom. Na tržištu Srbije stiže u crnoj, plavoj i ružičastoj boji. Uz odlične performanse koje ima, svakako je idealan izbor za sve modne sladokusce. Jer, hteli da priznamo ili ne, kad biramo uređaj, i već znamo da ćemo ga uzeti zbog fantastičnih performansi – dizajn i boja igraju vrlo važnu ulogu u odabiru.
Ultra Wide / Foto: Promo
Galaxy A9 ima bateriju od 3.800mAh, podržava bežično punjenje. Telefon dolazi sa memorijom od 6 GB RAM i 128 GB interne memorije, koja je proširiva microSD karticama do 512 GB. Sa memorijom od 128 GB i mogućnošću proširenja do 512 GB, korisnik može bez ograničenja da zabeleži sve što želi, da čuva više, a briše manje. Poseduje i funkcije Bixby i Samsung Health, kao i aplikaciju App Pair.

Ekran na ovom uređaju je 6.3 inča, Full HD+ Super AMOLED, uz rezoluciju ekrana od 1.080 x 2.220 piksela. Koristi Osmojezgarni Octa Core procesor (2,2GHz Quad + 1,8GHz Quad).
Galaxy A9 Lemonade Blue / Foto: Promo
Galaxy A9 idealan je za one koji su uvek u pokretu, avanturističkog su duha, vole “život u slikama”, kao i da se izražavaju kroz upečatljive fotografije. Reč o jedinstvenom mobilnom telefonu na tržištu, koji ima brojne funkcije karakteristične za flegšip uređaje kompanije Samsung. Više detalja o uređaju dostupno je na https://www.samsung.com/rs/.
Tele Camera / Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: