Samsung Galaxy A7: Moćna kamera, intrigantni dizajn i odlična cena

Jezik koji današnje mlade generacije, pa budimo iskreni i one starije, odlično govore je: jezik fotografije. Izražavajući se u slikama, pokušavaju da razumeju i predstave sebe i svoj način razmišljanja drugima. To i ne čudi, imajući u vidu da se svakog dana oko 95 miliona fotografija “okači” na Instagram.

Izvor: B92

Utorak, 23.10.2018.

11:00

Samsung Galaxy A7: Moćna kamera, intrigantni dizajn i odlična cena
Ultra Wide fotografija

Do fenomenalne, „instragamične“ i „klikabilne“ fotografije dostojne društvenih mreža nije lako doći. Ali svakako jeste, ako imate pametni telefon, sa moćnom kamerom. Ukoliko je na to isti potpuno očaravajućeg dizajna, savršenih nijansi boja, sreća je utoliko veća. A ako ste na najbolji način iskombinovali cenu i kvalitet proizvoda, zadovoljstvo je lako merljivo megapikselima.

Samsung Galaxy A7 je telefon kojim kompanija Samsung pokazuje ko i dalje vlada tržištem mobilnih telefona, u ovoj kategoriji uređaja. Idealan je izbor za kupovinu jer ima moćnu zadnju trostruku kameru i elegantni dizajn. U potpunosti odgovara potrebama i zahtevima korisnika, imajući u vidu da prema istraživanjima 31 odsto korisnika više voli opciju ‘Wide angle’ na dodatnoj kameri mobilnog telefona. Koju opet Galaxy A7 ima.
Kamera sa objektivom od 24 megapiksela je takva da automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla. Snimljene fotografije su zbog toga savršene bistrine, kako na jakom svetlu, tako i pri uslovima slabe osvetljenosti.

Trostruka kamera sastoji se još i od senzora od 8 megapiksela sa uglom od 120 stepeni i ultraširokim objektivom koji pravi fotografije neograničeno širokih kadrova, kao i senzora od 5 megapiksela zaduženog za određivanje dubine i aktiviranje efekta zamućene fotografije, koji svi tako volimo.
Bokeh efekat
Prednjom kamerom od 24 megapiksela i podesivim LED blicem se, uz funkciju Selfie Focus, mogu snimiti selfiji sa efektom zamućenja, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju. Lični pečat fotografijama moguće je dodati uz korišćenje AR emodžija i filtera za ulepšavanje.

Sa opcijom inteligentne funkcije za optimizaciju, Galaxy A7 kamera kategorizuje predmet i prilagođava boju, kontrast i osvetljenost kako bi odmah optimizovala kvalitet slike. Uređaj podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reporodukciju zvuka, a dostupni su i servisi Bixby i Samsung Health.
Dizajn je, takođe, veliki plus ovog telefona. Modernih je boja, dostupan u sjajnoj plavoj, crnoj i raskošnoj zlatnoj boji. Dolazi sa Super AMOLED infiniti displejem od 6,0 inča. Vrhunski dizajn stakla, bočni senzor za otisak prstiju jednostavniji za korišćenje i glatke, neprekinute zakrivljene linije, čine Galaxy A7 elegantnim i praktičnim, ali i udobnim za držanje u ruci.

Galaxy A7 dostupan je po ceni od 41.990 dinara.

A serija Samsung mobilnih telefona veoma je popularna zbog svoje pristupačnosti i funkcija koje dolaze sa premium modelima uređaja. Ono što je sigurno je da se kamera ovog telefona i te kako može svrstati u premium klasu.
Scene Optimizer opcija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: