LG Q6 spaja elegantan dizajn i premium karakteristike

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je domaćim korisnicima smart telefon po meri nove, digitalne generacije, tzv. milenijalaca - dugo očekivani LG Q6.

Podeli

Ovaj model predstavlja prvi uređaj iz nove Q serije, najnovije linije moćnih smart telefona srednjeg ranga, koje odlikuju karakteristike premium telefona kompanije LG po konkurentnim cenama.

LG Q6 odlikuje minimalistički i svedeni dizajn, sa zaobljenim ivicama koje prate uglove ekrana. U vremenu kada su telefoni sa tankim ivicama sve popularniji, LG Q6 je prvi smart telefon u srednjoj cenovnoj kategoriji koji poseduje ovu karakteristiku. Takođe, tu je i jedinstveni FHD+FullVision ekran dijagonale 5,5 inča koji čini gledanje video snimaka, igranje igrica i multi-tasking zaista impresivnim iskustvom.

Pored impresivnog izgleda, ovaj model odlikuje i jednostavnost pri korišćenju. Naime, tokom dizajniranja telefona LG G6, kompanija LG sprovela je različita ergonomska istraživanja, koja su potpomogla i razvoj modela LG Q6, a zahvaljujući čemu je ovaj uređaj izuzetno ugodan za držanje i korišćenje jednom rukom.

Kao što se i očekivalo, LG Q6 poseduje vrhunske karakteristike i kada je reč o optici a ova informacija će verovatno najviše obradovati ljubitelje društvenih mreža i selfie fotografija. Naime, telefon poseduje ugrađenu širokougaonu selfie kameru od 100 stepeni, koja omogućava da na fotografiji budu svi vaši prijatelji, ma koliko da ih je tu. Da, zvuči neverovatno, ali LG se pobrinuo da ovu opciju učini mogućom za svoje korisnike! Kamera poseduje unapređeni LG UX 6.0 korisnički interfejs, čime je omogućeno da se u potpunosti iskoristi 18:9 odnos stranica FullVision ekrana. Takođe, Square Camera Mode funkcija pruža mogućnost kreiranja foto-kolaža uz korišćenje više kvadratnih slika, što vam ostavlja na mogućnost da u potpunosti oslobodite svoju kreativnost.

Izdržljivost jeste još jedna ključna karakteristika ovog telefona. Metalni okvir je konstruisan od ultra-jakog aluminijuma iz serije 7.000 – jedne od najjačih aluminijumskih legura, a zaobljene ivice sprečavaju oštećenja prilikom pada. Q6 je dizajniran u skladu sa MIL-STD 810G standardom, koji testira uređaje na reakcije u slučajevima ekstremnih temperatura i kiše, te na vlažnost, pesak i prašinu. Baterija ovog modela je takođe prošla kroz niz testova, zahtevnijih čak i od međunarodnih standarda. Kako bi se na najbolji način izborio sa zagrevanjem, u uređaj je ugrađen sistem za hlađanje, dok su ključne komponente smeštene daleko jedna od druge, čime je unutrašnje zagrevanje svedeno na minimum.

Uživanje u širokougaonoj selfie kameri, minimalistički dizajn, vrhunski FullVision ekran, samo su neke od prednosti koje će doprineti posebnom, na momente čak i futurističkom doživljaju pri korišćenju novog LG Q6 smart telefona.

PR

ITAcademy vam za svoj rođendan poklanja 40% popusta

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj jubilej organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedelji ITAcademy poklanja popust od čak 40% na cenu upisa, a svi koji se prijave do 15. juna dobijaju i bonus – paket besplatnog celoživotnog školovanja, koji će vam omogućiti da i u budućnosti unapređujete svoja IT znanja!

PR petak 15.06. 16:19 Komentara: 0

Programer za 12 meseci? Ovaj programski jezik se najbrže uči

Da li znate šta je zajedničko sajtovima i online platformama kao što su Facebook, Wikipedia, Google, Tumblr i WordPress? Pored toga što su među najposećenijim i najpoznatijim na internetu, oni imaju još jednu zajedničku osobinu. Svi uspešno funkcionišu zahvaljujući programskom jeziku PHP.

PR sreda 30.05. 13:50 Komentara: 0

Programeri odlučili: Ovo su najpopularniji programski jezici

Sada je idealan trenutak da započnete sa učenjem programskih jezika – pokazuju brojna istraživaja tržišta kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Sudeći prema sve većoj potražnji za programerima, najbrži i najsigurniji put do odlično plaćenog posla vodi upravo preko programerskog koda.

PR petak 18.05. 15:47 Komentara: 0

Najsavremenije školovanje za buduće IT stručnjake

Ako želite da savladate tražene veštine koje će vam obezbediti uspešnu karijeru, trebalo bi da razmislite o školovanju na ITAcademy čiji polaznici već godinama unazad sa lakoćom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.

PR petak 27.04. 17:11 Komentara: 0
strana 1 od 19 idi na stranu