Šta (treba da) radite kada ste online

Da li ste znali da prosečan korisnik interneta dnevno provode oko 3 sata online? To vreme najčešće trošimo na društvenim mrežama, zatim u gledanju i preuzimanju multimedijalnog sadržaja, kao i u potrazi za značajnim informacijama.

Podeli

Međutim, internet je danas mesto koje nudi mnogo više od zabave. Brojne mogućnosti koje su nam dostupne online možemo iskoristiti za značajne životne korake kao što su sticanje najsavremenijh znanja i promenu zanimanja.

Online učenje – prilika za najkvalitetnije obrazovanje sa bilo kog mesta

Vremena u kojima su lokacija i putovanje do obrazovne ustanove igrali značajnu ulogu prilikom izbora školovanja davno su iza nas. Danas je zahvaljujući internet konekciji sve na samo jedan klik od nas, pa tako i celokupno obrazovanje koje vam je potrebno za započinjanje nove uspešne karijere.

Jednostavno, online učenje omogućilo je svim korsnicima interneta jednake šanse da izaberu zanimanje koje žele. To znači da bez obzira na to u kom gradu se nalazite, sada možete iz udobnosti svog doma da se školujete po obrazovnim programima koji će vam omogućiti odličnu zaradu.

IT znanja – najdostupnija i najperspektivnija

Učenje preko interneta podignuto je na veoma visok nivo, pre svega, zahvaljujući sve razvijenijem sektoru informacionih tehnologija, pa ne čudi da je upravo ova oblast i najzastupljenija kada je u pitanju online školovanje. Pored toga što je na internetu najlakše doći do obrazovnih programa za IT zanimanja, upravo ova znanja su i najtraženija na tržištu rada kako u zemlji, tako i u regionu, gde se sve više stručnjaka školuje za razvoj mobilnih aplikacija.

Uz specijalizovane programe za administraciju mreža, programiranje, grafički dizajn, kreiranje web aplikacija ili sajtova, do statusa IT stručnjaka koji ne mora da brine za svoje radno mesto sada možete doći već posle nešto manje od godinu dana. Upravo iz tog razloga ovakav model školovanja je idealan za sve zaposlene koji nisu zadovoljni svojim radnim mestima i žele da steknu neophodne veštine kako bi promenili profesiju.

Kako funkcioniše e-učenje

Online učenje znatno je zastupljenije širom sveta nego na našim prostorima, a osnovni razlog za to je neinformisanost korisnika interneta o funkcionisanju ovog sistema i svim njegovim prednostima.

Uz posebnu metodologiju učenja tokom online školovanja praktične veštine stičete brže nego klasičnim obrazovanjem. Razvijena platforma za učenje na daljinu omogućava vam da sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme pratite video-snimke predavanja, rešavate testove i zadatke ili komunicirate sa predavačima obrazovne ustanove na kojoj se školujete. Drugim rečima, ovakva platforma može vam u potpunosti zameniti odlazak na predavanja i tradicionalno pohađanje nastave.

Iskoristite prednosti online učenja i postanite IT stručnjak za 12 meseci

Ukoliko želite da steknete praktične IT veštine koje će vam omogućiti da brzo dođete do odlično plaćenog posla, u tome možete uspeti već posle godinu dana školovanja na ITAcademy. Ova institucija ima višegodišnje iskustvo u obrazovanju IT kadrova kojima se pruža mogućnost izbora za tradicionalni ili online model učenja. Bez obzira na to za koji način školovanja se opredelite, bićete u prilici da steknete prestižne Cambridge, Microsoft, Adobe i druge međunarodno priznate sertifikate.

Upis novih polaznika na programima za sve obrazovne profile je u toku, i to po povlašćenim cenama, a na vama je samo da izaberete sektor najperspektivnije oblasti 21. veka u kome želite da gradite karijeru i započnete svoje školovanje.

PR

Autodesk sertifikat za odličan posao i visoku zaradu

Stručnjaci za 3D dizajn i kompjuterski podržano crtanje koji u svom radu koriste najsavremenije Autodesk alate poslednjih godina su veoma traženi u mnogim oblastima poput arhitekture, građevinarstva, mašinstva, umetnosti, marketinga, IT i gejming industrije.

PR utorak 13.02. 15:21 Komentara: 0

Napravite plan za uspešnu IT karijeru u 4 koraka

Da li ste i ovu godinu započeli bez posla? Ili vam je dosta da gubite vreme na radnom mestu sa zaradom koja ne može da zadovolji ni vaše osnovne potrebe? Četiri jednostavna koraka mogu vam u potpunosti promeniti karijeru i život.

PR petak 2.02. 09:00 Komentara: 0

Zašto svi dizajneri žele Adobe sertifikat

Karijera dizajnera predstavlja izuzetno kreativno i odlično plaćeno zanimanje. Ipak, da biste došli do najboljih poslova, potrebno je da najpre uložite u svoje znanje – steknete veštine, ali i sertifikate koji su prava potvrda znanja i koji odvajaju eksperte od konkurencije.

PR petak 26.01. 15:00 Komentara: 0

Besplatan 7-minutni test: Otkrijte da li je IT sektor za vas

Svakodnevno čujete za IT, ali niste sigurni šta sve taj pojam podrazumeva? Čuli ste da posao u IT svetu donosi veliku zaradu, ali ne znate da li biste vi u njemu mogli da se snađete? Sada, za samo 7 minuta možete saznati da li ste rođeni za neku od IT profesija i šta vam je potrebno da bi se njom bavili.

PR petak 12.01. 11:05 Komentara: 0

Test: Wiko View Prime

Kategorija telefona od 250 do 300 evra je definitivno uzavrela na domaćem tržištu, ali i u svetu. Pojavljuju se novi konkurenti, od Nove godine tu je veliko kinesko ime Xiaomi, odranije prisutni proizvođači, stiče se utisak, nude nikad više modela, a dobili smo - pomalo čudno - i jednog zapadnoevropskog novajliju koji pikira na segment pristupačnih telefona, prkoseći “kinezima”. Reč je o francuskoj kompaniji Wiko, čiji je vodeći uređaj na testu sajta Benchmark.rs.

PR petak 5.01. 13:37 Komentara: 0
strana 1 od 16 idi na stranu