Pridruži se WOAH avanturi i osvoji vaučer za kupovinu u WinWin prodavnicama!

Tokom leta u Srbiju je pristigla i WOAH- nova, besplatna aplikacija koja korisnicima nudi veliki izbor zabavnog sadržaja, ali i mnoge druge prednosti. Recimo, priliku da učestvuju u zabavnoj avanturi koja im može doneti vaučer za kupovinu u WinWin prodavnicama širom zemlje.

Podeli

Da biste se i vi pridružili, prvi korak je da već danas skinete WOAH aplikaciju koja je dostupna na Google Play Store i iOS App Store i vaša WOAH avantura može da počne! Sve što treba da uradite je da kupite promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l koja ćete prepoznati po etiketi i čepu srebrne boje i WOAH žigom na vrhu čepa. Zatim, napravite svoj profil na WOAH aplikaciji, pronađete kod ispod zatvarača promo pakovanja, upišete ga u aplikaciju, pošaljete, a onda sve zavisi od toga koliko ste bili brzi jer prvi poslati mejl svakog sata dobija vaučer u iznosu od 4.000 RSD za kupovinu u WinWin prodavnicama u celoj Srbiji.

Svoju brzinu možete testirati sve do 24.oktobra do kada traje promocija na WOAH i u tom periodu možete više puta učestvovati i slati kodove. Dok pravite pauzu između ukucavanja kodova proverite i zašto je WOAH tako zabavna! Sadržaj možete da personalizujete prema svojim željama i tako uvek slušate omiljenu muziku, gledate zanimljive klipove, čitate tekstove i putopise, ali i prvi saznate za razne događaje, akcije, promocije, nagradne i zabavne igre i to sve u vašoj neprosrednoj blizini.

Pridružite se WOAH avanturi i uživajte u zabavi baš po vašoj meri!

PR

Autodesk sertifikat za odličan posao i visoku zaradu

Stručnjaci za 3D dizajn i kompjuterski podržano crtanje koji u svom radu koriste najsavremenije Autodesk alate poslednjih godina su veoma traženi u mnogim oblastima poput arhitekture, građevinarstva, mašinstva, umetnosti, marketinga, IT i gejming industrije.

PR utorak 13.02. 15:21 Komentara: 0

Napravite plan za uspešnu IT karijeru u 4 koraka

Da li ste i ovu godinu započeli bez posla? Ili vam je dosta da gubite vreme na radnom mestu sa zaradom koja ne može da zadovolji ni vaše osnovne potrebe? Četiri jednostavna koraka mogu vam u potpunosti promeniti karijeru i život.

PR petak 2.02. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 17 idi na stranu