PR

Ovo će biti najtraženije programerske pozicije u 2019.

Programiranje već nekoliko godina unazad važi za ubedljivo najperspektivnije zanimanje, a takav trend će se nastaviti i u 2019. godini.

Bez obzira na to što je popularnost ovog zanimanja porasla u prethodnom periodu, školovanih programera i dalje nema dovoljno, pa je ova oblast postala idealno rešenje za sve one koji su u potrazi za dobro plaćenim poslom.

PR sreda 5.12. 16:50

Samsung Galaxy A9 stigao u Srbiju, poznata cena

Prvi uređaj na tržištu sa ugrađenom četvorostrukom zadnjom kamerom, Samsung Galaxy A9, kreiran je tako da omogući korisnicima snimanje dinamičnih fotografija u svakom trenutku i na svakom mestu, bez obzira na to da li je osvetljenje dobro ili loše. Uređaj je od sada dostupan i na tržištu Srbije po ceni od 69.990 dinara, kod operatora i maloprodajnih partnera.

PR utorak 27.11. 13:30

Belgrade Waterfront nagrađuje najbolje ideje za "pametne gradove"

Nagradni konkurs „Imam rešenje za pametniji grad“, koji organizuje kompanija Belgrade Waterfront, otvoren je još četiri dana! Na konkurs se već prijavilo više od 50 pojedinaca i timova do tri člana, a ako i vi imate ideju o inovativnim funkcijama, uslugama ili proizvodima u cilju stvaranja pametnih gradova u Srbiji – još uvek nije kasno da je predstavite i potencijalno osvojite do 5.000 evra.

PR sreda 21.11. 10:00

Digitalni marketing – sektor u kom se lako dolazi do posla

Kako bi ostali konkurentni, svi brendovi – od velikih do onih tek u povoju – u stalnoj su potrazi za stručnjacima sa iskustvom u digitalnom marketingu, zaključak je velikog istraživanja koje su sproveli McKinley Marketing Partners.

PR petak 16.11. 17:57

Apple napokon u Novom Sadu, zvezde napravile šou

Sa dugoočekivanim otvaranjem šoping centra Promenada, i u Novi Sad je napokon stigao jedan od najpoželjnijih svetskih brendova - Apple, čije će proizvode svi ljubitelji moći da isprobaju ili da se po prvi put susretnu sa njima u novoj iStyle Apple Premium Reseller prodavnici.

PR petak 16.11. 12:00

Prijavi se na AndroidTV Hakaton 2018 i odvedi svoj tim na Google I/O 2019

United Cloud, R&D centar United Grupe, uz podršku Google-a, organizuje „Bits N’ AndroidTV” hakaton koji će se održati 5. i 6. decembra u Beogradu. Prijave su otvorene do 20. novembra, a pobednički tim osvaja put na prestižnu Google I/O 2019 konferenciju u Kaliforniji.

PR četvrtak 15.11. 12:40
strana 1 od 3 idi na stranu