Shared hosting u Srbiji je prošlost

Vodeći hosting provajder u Srbiji, domaća kompanija Mainstream, pustila je u rad novu superiornu mCloud platformu zasnovanu na SSD diskovima, koja konkuriše najvećim svetskim provajderima poput Amazona i Digital ocean-a uz domaću pamet i opremu u Srbiji.

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2015.

13:38

Default images

Sva rešenja su proizvod domaćih stručnjaka uz opremu koja se nalazi na teritoriji Srbije sa lokalnom podrškom. Ovakav Cloud u Srbiji niste videli.

Predstavljene su tri usluge koje redefinišu hosting tržište u Srbiji:

1) Cloud Hosting http://www.mcloud.rs/servisi/cloud-hosting/

Za sve korisnike shared (deljenih) hosting usluga napravili smo novu, superiornu, uslugu mCloud SSD Cloud hostinga, sledeće generacije, koja web sajtu daje brzinu i stabilnost koja mu je potrebna!

Ako ste se do sada patili sa shared hosting uslugama, a niste vični radu iz konzole pa vas je to sprečavalo da pređete na naprednije hosting rešenje – vašim mukama je kraj!

Za korišćenje mHosting Cloud servisa nije potrebno da znate administraciju Linux ili Windows VPS servera, dovoljno je da želite bolju i kvalitetniju hosting uslugu za vaš web sajt. Vaš privatni VPS server na superiornoj mCloud SSD platformi, sa garantovanim resursima, stiže sa instaliranim kontrolnim panelom podešenim za brzi start.

Već je dobro je poznato da brzina učitavanja sajta ima veliki uticaj na pozicioniranje na pretraživačima i zadovoljstvo vaših korisnika. Uz našu cloud hosting ponudu, pored garantovanih resursa na koje ne mogu da utiču drugi korisnici, kao što je slučaj kod shared hosting usluga, SSD diskovi koje koristimo i koji dolaze uz sve naše servere, vašem sajtu će dati dodatni vetar u leđa.

Cloud hosting je HOSTING REVOLUCIJA!
2) Cloud SSD serveri http://www.mcloud.rs/servisi/mcloud-serveri/

Za mala i srednja preduzeća u Srbiji, cloud je konačno brži i bliži, iskoristite ga za unapređenje vašeg poslovanja. Ne mora se više ulagati u skupu opremu već koristite sve u oblaku kada i koliko je to potrebno!

Fleksibilna mCloud platforma omogućava malim i srednjim preduzećima, kao i zahtevnim hosting korisnicima, da zakupe SSD virtuelni server i koriste taman onoliko resursa koliko im je potrebno, a da istovremeno koriste superiorna hardverska i softverska rešenja, uz minimalna ulaganja. Na raspolaganju je izbor Microsoft ili Linux operativnog sistema, kao i mogućnost one-click instalacije najpopularnijih web sistema poput servisa WordPress, Joomla, Magento, CPanel i drugih, koje možete odmah koristiti.

3) Cloud Data centar http://www.mcloud.rs/servisi/mdatacentar/

Za kompanije sa većim potrebama za serverskim i računarskim resursima ili željom da se podaci čuvaju na teritoriji Srbije na sigurnom mestu, napravili smo uslugu koja omogućava da svoj data centar izmestite u oblak i plaćate prema Vašim potrebama!

Zakupite potrebne resurse i samostalno kreirajte virtuelne servere u okviru vašeg virtuelnog data centra. Raspodelite kako želite broj CPU-ova, RAM memoriju, veličinu i tip diskova, prostor za backup, brzinu mrežnog interfejsa, količinu Internet saobraćaja i broj IP adresa. Možete kreirati server kakav vam odgovara u bilo kom trenutku, preraspodeliti resurse, proširivati ili smanjivati ukupno zauzeće, paliti i gasiti mašine kako vam odgovara.

Nema više potrebe da investirate u skupu opremu radi instalacije vaših poslovnih aplikacija ili za potrebe testiranja. Zakupite kada i koliko resursa vam treba, odmah ih koristite i ukoliko vam više ne trebaju jednostavno ugasite ili zaustavite.

Cloud Data Centar možete koristiti i kao Disaster Recovery rešenje sa minimalnim resursima, a ako se ukaže potreba da postane produkciono okruženje, brzo i lako možete proširiti resurse i staviti ga u pun pogon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: