PR

Otvara se prva Mi Store prodavnica u Nišu

Nakon 5 otvorenih Mi Store prodajnih objekata u Beogradu i Novom Sadu, na red dolazi i otvaranje 1. Mi Store prodavnice u Nišu! Ovo je 6. po redu Mi Store prodavnica koju Xiaomi uz partnerstvo sa lokalnim distributerom, kompanijom PC Centar, otvara u Srbiji.

PR ponedeljak 19.04. 09:00

Šta programeri misle o poslodavcima u Srbiji?

Fleksibilno radno vreme, zanimljivi i izazovni projekti, mogućnost za usavršavanje i napredovanje, dobri međuljudski odnosi, kao i dobijanje povratne informacije nakon razgovora za posao najčešći su pozitivni utisci domaćih programera o ovdašnjim poslodavcima.

PR četvrtak 15.04. 10:00

Vrhunski telefoni za svačiji džep: Samsung Galaxy A52 i Galaxy A72

Pametni telefoni odavno su prestali da budu uređaji koje koristimo samo za telefoniranje i kucanje poruka. Već godinama unazad, ovi uređaji su naši svakodnevni saputnici, bilo da je reč o poslu, zabavi, gledanju različitih sadržaja ili komunikaciji sa porodicom i prijateljima. Ovog proleća, kompanija Samsung Electronics rešila je da iznenadi korisnike širom sveta, pružajući im vrhunsko iskustvo mobilnog telefona po pristupačnim cenama, bez ikakvih kompromisa po pitanju performansi.

PR utorak 6.04. 16:00

Xiaomi predstavio proširenu Mi 11 seriju na globalnoj mega premijeri

Predstavljeni Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite 5G/Mi 11 Lite i Mi 11i uz Mi Smart Band 6 i Mi Smart Projector 2 Pro

Globalni tehnološki lider Xiaomi danas je predstavio proširenje Mi 11 serije – Mi 11 Ultra, Mi 11i i Mi 11 Lite (5G i 4G varijanta) i 2 nova ekosistem proizvoda – Mi Smart Band 6 (najnovije izdanje Xiaomijeve najpopularnije fitness narukvice) i Mi Smart Projector 2 Pro (najnoviji kućni bioskop). Xiaomi nastavlja sa ekspanzijom proizvoda kako bi osigurao da svaki korisnik iskusi pametni način života.

PR ponedeljak 29.03. 18:31

Koji je najbolji televizor za vas?

Kada kupujemo automobil ili nekretninu, odluku uvek donosimo uzimajući u obzir naše potrebe, a isto važi i za kupovinu novog televizora za uživanje u omiljenim serijama i filmovima. Pri nabavci novog televizora suočavamo se sa brojnim pitanjima - Hoće li se uklopiti u enterijer? Da li je lak za korišćenje? Kakve mogućnosti poseduje i da li se one podudaraju sa mojim načinom života?

PR utorak 23.02. 10:00

Još sigurniji: Huawei Mate 40 Pro donosi velike promene

Kompanija Huawei je nedavno predstavila svoj najnoviji flegšip, Huawei Mate 40 Pro. Pored fantastičnih kamera, sjajnog dizajna i moćnog procesora, unapredili su još jedan deo koji je veoma važan u današnje vreme – privatnost i sigurnost korisnika.

PR petak 12.02. 14:00
strana 1 od 2 idi na stranu