Paranormalno predstavljanje AMD tableta?

AMD će 9. oktobra predstaviti svoj novi proizvod, a u video klipu urađenom u maniru emisije „Lovici na duhove“ zagolicana je mašta javnosti i, čini se, najavljen tablet ili neka vrsta hibrida.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.10.2012.

12:04

Default images

Video koji je osvanuo na YouTube kanalu kompanije prikazuje dva „istraživača nemogućeg“ u napuštenom (ukletom?) postrojenju AMD-a koji pronalaze uređaj u starom PC kućištu.

Protagonisti kažu da je uređaj „hladan“, što se prema mišljenju urednika sajta TheVerge verovatno odnosi na AMD-ov Hondo procesor, a zatim i da „nije laptop“.

Ono što uliva nadu da nije u pitanju još samo jedan dodatak zasićenom tržištu tableta je to što se čini da uređaj može da se otvara. Neki sajtovi navode da je moguće da ima dva ekrana osetljiva na dodir, na šta se verovatno odnosi i ofucana rečenica „lovaca na duhove“ – „mutiralo je!“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: