IT akademija | PR

Zakorači u svet umetnosti. Predupis u klasu 2022/23. je počeo!

Koliko puta ste u životu čuli rečenicu „Umetnost je lepa, ali od nje ne može da se živi” ili „Trebalo bi da se okreneš nečemu što će ti obezbediti sigurnu platu”? Ne bi trebalo da vas muče odgovori na ova pitanja, jer umetnost više nije i ne treba da bude samo hobi. Na Fakultetu savremenih umetnosti stasavaju mladi kreativci koji i te kako dobro zarađuju od svog posla.

it akademija | pr petak 12.11. 13:11

Internet slavi rođendan, InternetAcademy poklanja i do 560 € uštede na školarini

Dvadeset devetog oktobra 1969. godine u 22:30 u laboratoriji na Univerzitetu u Kaliforniji prva elektronska poruka poslata je sa jednog kompjutera na drugi. Nije to bio neki inspirativan ispis. I tadašnji programeri su bili pragmatični. Pokušali su da otkucaju reč „login”, ali je sistem pao nakon „o”. Upravo to „lo” je označilo rođenje interneta, te se svake godine, počev od 2005, na ovaj dan slavi Dan interneta. Datum se obeležava i u Srbiji.

it akademija | pr petak 29.10. 10:00

Usavršavaj se na najsavremenijim umetničkim master studijama u regionu

Svi kreativci, savremeni stvaraoci i beskompromisni umetnici sada imaju priliku da svoja znanja i talente podignu na viši nivo: na Fakultetu savremenih umetnosti u toku je upis na master studije po povlašćenim cenama. Izaberite glumu, dizajn ili slikarstvo i ovladajte specijalističkim znanjima i veštinama koji će vam omogućiti da steknete vredno akademsko zvanje i postanete važan deo kreativne industrije.

it akademija | pr sreda 13.10. 13:06
strana 1 od 36 idi na stranu