Sreda, 23.10.2013.

00:21

Nova verzija B92 Android aplikacije

Izvor: B92

Nova verzija B92 Android aplikacije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

nxs

pre 10 godina

@Samsung obavezno, i JMBG komentatora ce ti poslati pored mejla pa da mozes da se prepucavas preko toga.
B92 svaka pohvala! Fantasticni ste i hvala na divnoj aplikaciji.

Samsung

pre 10 godina

Kad bi mogli da kliknemo na korisnika i da to npr. služi kao reply. Mogućnost odgovora na postove bi bila ekstra... Naravno da korisnička imena budu vezana mailom.

lev

pre 10 godina

Bag sa pisanjem komentara, sav tekst je u jednom redu pa "bezi". Uradite neki hot fix brzo da se tekst prelama u novi red. Inace, ovako jako pozitivan utisak, posebno zbog horizontalnog moda i nocnog rezima.

lolo

pre 10 godina

mobilna aplikacija mora da bude fluidna, pregledna, logicno koncipirana i redovno updateovana novim mogucnostima. dok god budete mogli sve to da postignete, na dobrom ste putu

Djole Djokic

pre 10 godina

Sve je super, samo sredite na komentarima - pri pisanju - da ne ide sve u jedan red - nemoguće je pregledati svoju poruku pre slanja.

Vlasterx

pre 10 godina

Po meni fali opcija za pretragu u komentarima, bolja opcija za citiranje drugih komentara, kao i integracija sa društvenim mrežama.

Techno

pre 10 godina

Mogli bi ste neku "amber" stil nadogradnjicu za moju zutu L920 da nabudzite, m? Sa tim crnim pozadinskim osvetljenjem =] a A ?!

pedjakis

pre 10 godina

e da, zmijotke me podsetio, to sam odavno hteo da iznesem. da se komentari prikazuju od najstarijeg ka najnovijem. mada nije problem da skrolujem nagore, ali... eto. jos jednom, pozdravljam zadnji update, svidja mi se celokupan izgled aplikacije, i to sto sad imam i widgete sweet. radi lepo i brzo. bravo

mikas

pre 10 godina

samo dodajte i mogucnost sortiranja komentara. To mi i na sajtu smeta sto komentare moram da skrolujem (hrokoloski) odozdo na gore. Logicnije mi je da ih skrolujem odozgo na dole. Kao i sto je bilo do pre par godina..

Makragic

pre 10 godina

Napravite ovaj update i za windows phone 8! Realno svako ko predje sa androida na wp se nikad ne vrati ovamo. I aman vise, sredite azuriranje videa!

Dragan

pre 10 godina

Problem sa memorijom ima vise android telefona,tako da vasa aplikacija moze da funkcionise samo kod telefona koji imaju vecu internu memoriju!omogucite da ona funkcionise i sa sd kartice!

Ivan Jelić

pre 10 godina

@citalac, 23. oktobar 2013 17:28

Poštovani, moraću da se ne složim sa Vama. Veoma ozbiljno shvatamo multiplaformnost našeg tržišta i trudimo se da sadržaj pružamo što konzustentnije na svim ekranima na kojima smo pristuni.

Konkretno, od preko 300 članaka koliko se okvirno objavi na našem sajtu na dnevnom nivou, izuzetno mali broj ne bude objavljen i kroz Android aplikaciju. Radi se o nekoliko procenata, kvantitaivno, i ne radi se o vestima.

Upravo sada sam uporedio naslovne strane sekcija sa Android aplikacijom, sve najvažnije vesti koje vidite na sajtu istim redom prikazane su i u aplikaciji. Vesti u slajderu su iste one sa vrha naslovne strane, itd. Sada postoji i odeljak sa najnovijim vestima, pa eto još jednog načina za ispratiti našu produkciju.

Svesni smo takođe i svih nedostataka koji postoje u ovom smislu i radimo na njihovom prevazilaženju. Ipak, mislim da je situacija daleko od dramatične, što govore i naše statistike kada je čitanost članaka u pitanju.

Pozvao bih Vas da nam se javite na kontakt email koji stoji u članku kako bismo otklonili svaku sumnju da u vašem slučaju nešto nije u redu, odnosno kako bismo se uverili da je ono što vidite Vi ono što vide i svi drugi čitaoci i čitateljke.

Sve najbolje, hvala na vremenu.

zmitjkoe

pre 10 godina

Da li postoji mogućnost da kada se komentari sortiraju hronološki da to bude od najstarijeg ka najnovijem? Svaki put kad uđem u komentare skrolujem do dna stranice pa čitam na gore.

pedjakis

pre 10 godina

odlicna aplikacija. koristim je od prvog dana od kad sam je instalirao. sad stvarno izgleda malo bolje. jedina zamerka za ovaj zadnji update je text wraping u pisanju komentara.

ivan

pre 10 godina

konacno update, svaka cast izgleda super a konacno imam horizontal na tabletu kad ga spojim na tastaturu jos jednom sve cestitke :-)

EU

pre 10 godina

Imam sve pohvale za aplikaciju.Stoji mi na pocetnom ekranu,i prva app za citanje vesti,bar kod mene.Jedino,nema mogucnost pretrage..

Ilumino

pre 10 godina

"tamna tema je super jer stedi bateriju
(ilija, 23. oktobar 2013 10:20)".

Ovo vazi samo za OLED displeje na kojima se pixeli aktiviraju pojedinacno, dok je na velikoj vecini telefona potpuno svejedno da li su pixeli crni ili beli jer pozadinsko osvetljenje uvek radi.

ena

pre 10 godina

Nesto mi nije jasno, B92 tiker kada je aktiviran na pocetnom ekranu, osvetljenje na telefonu se pali gasi nesto poput blicanja, inace tel. je htc desire x, ima li neko takav problem?

citalac

pre 10 godina

Sama aplikacije je ok, ali cudi me da niko nije pisao o glavnom problemu sa ovom aplikacijom.

Vi na android aplikaciji otprilike objavljujet tek svaku stotu vest u odnosu na ovo sto se moze naci u obicnoj internet verziji.

Ja imam instaliranu ovu aplikaciju, ali je uopste ne koristim, jer na njoj ne mogu da nadjem ni jednu vest koja me zanima.
Kad bas zelim nesto da vidim, moram da otvaram sajt preko standardnog pretrazivaca.
Jeste da se mucim sa konstantnim zumiranjem ekrana, ali bar nadjem ono sto me zanima.

Zato bih vam postavio jednostavno pitanje.

Cemu uopste sluzi ova aplikacija, ako je sadrzaj koji mozete da vidite preko nje ravan NULI?

Evo na primer poslednja vest iz tenisa koju mozete naci na android aplikaciji je od pre 10 dana.
U medjuvremenu je objavljeno jos oko stotinjak vesti, a ni jednu od njih ne mozete naci na android aplikaciji.

Umesto da trosite vreme unapredjujuci aplikaciju, zaposlite nekog ko ce sve te vesti uredjivatii stavljati i za android verziju.
Ovako ta aplikacija je potpuno BESKORISNA.

Ivan Jelić

pre 10 godina

Pre svega, veliko hvala na izuzetno korisnim povratnim informacijama i vremenu. Pažljivo ćemo analizirati sve vaše sugestije.

Evo nekih objašnjenja i razjašnjenja, molim vas ne oklevajte da postavite još pitanja ako želite:

- slanje komentara: svesni smo problema, radimo na rešavanju, očekujte update vrlo skoro
- widgeti: prebacite aplikaciju sa SD kartice na uređaj
- vraćanje na početnu stranu (restartovanje aplikacije) pri vraćanju nazad: uđite u podešavanja i pogledajte da li imate upozorenje na dnu koje će pojasniti o čemu se radi, i ponuditi rešenje - upozorenje ćete videti jedino ako problem postoji, odnosno ako je problematična opcija uključena
- bug tracker: za sada nemamo javni tracker, kontakt email se redovno proverava bez obzira na broj poslatih emailova
- reklama je ostala istih dimenzija ;)

Naravno, nismo zaboravili na druge platforme. :)

Hvala još jednom

djordjevic

pre 10 godina

Jedina mana je sto kad pisem komentar na aplikaciji sve ide u jednom redu. Znaci, kad popunim jedan red, umesto da predje u drugi, nastavlja da se pise u tom istom redu...Ovo mi se desava i na HTC One i na Nexus 7.

Чикић Драган

pre 10 godina

Од мене имате само једно БРАВО. :)
Најновије вијести + хоризонтални приказ су ми најкориснији. За сада. :)

Bojan

pre 10 godina

Vaše aplikacije za mobilne telefone su apsolutno najnaprednije u Srbiji i čestitam Vam na tome.
Skoro sam počeo da koristim WP8 i aplikacija B92 je odlična, na moju žalost jedina medijska iz Srbije. Da li ste planirali dalje unapredjenje aplikacije za WP?

42

pre 10 godina

Super na mom tabletu radi odlicno! Sada se potrudite i za WP8 da napravite,npr. Live tile da daje najnovije vesti,takodje ubacite radio i bice najsavrsenija aplikacija!

Respect

pre 10 godina

Stalno pratim B92 vesti, TXT, Net... Skinucu novu verziju pod hitno.
Vi ste najbolja televizija, nema lazi, prevare, vi ste ti koji narodu otvarate oci kakve sve barabe vode zemlju !

Puno srece u daljem radu !

R2d2

pre 10 godina

Jos nisam uradio update ali ako je istina ovo sa slanjem komentara, onda je sigurno necu updejtovati jer volim da komentarisem bez mnogo smaranja.

Sent from my Windows Phone

pre 10 godina

Odlicno, ubedljivo najbolja aplikacija za vesti u regionu. Odlicno izgleda na Samsung Galaxy Tab 2 7.0. Bilo bi super kada bi napravili redizajniranu aplikaciju za Windows Phone (7.8 i 8) da malo vise lici na vas mobilni sajt i android aplikaciju. Ne koristim aplikaciju sa win marketa zato sto izgleda cudno i vesti se sporije ucitavaju nego kada idem na mobilni sajt preko Explorera.

Tivadar

pre 10 godina

Ovo sa kucanjem komentara u jednom redu nema smisla! :) Kada hocu da se vratim "niz tekst" vrati me na vest, preglednost nema potrebe spomenuti. Morate da ubacite mogucnost citanja starijih vesti. Kada sam odsutan neko vreme propustam ih. Takodje bi vam dobro dosla pretraga. U odeljku Tehnopolis treba te vise da se bavite temama koje nisu vezane za mobilne telefone, a sto se istih tice mogli biste malo i da izvestavate o korosnim aplikacijama, novinama u razvoju softvera, custom romovima.. Nova aplikacija mi ne donosi nista korisno. Takodje, mogli bi ste i da omogucite odgovaranje na komentare. Veb stranica vam je ocaj, nepregledna i nefunkcionalna je. Izvinite na primedbama, sta cu kad je tako...

Punmik

pre 10 godina

predlažem da smanjite kriterijume cenzure bilo bi mnogo zanimljivije i više bi imali poseta. mene toliko cenzurisete da se nekad smorim pa par dana nije čitam vesti :)

detektiv

pre 10 godina

Svaka čast na uloženom trudu i radu na aplikacijama, uvek je lepo videti uigrani i responzivni tim na našim prostorima, naročito kada govorimo o ogromno medijskoj kući.

Nebojša

pre 10 godina

Većina stvari je uredu osim pisanja komentara koji i kod mene staje u samo jedan red sto iritira a i nemogu da proverim dali sam zadovoljan bilo bi lepo to ispraviti a moje pitanje je dali ce se neko konačno setiti da ubaci sekciju gde možemo videti svoje komentare jer je nekad teško naći sve vesti gde sam ostavio komenar.

slucajno pride-nohh,ups!

pre 10 godina

Svaka cast i pohvale timu pametnih programera. tamna tema je super! mala mana kod pisanja komentara sto sve ide u jedan red. nisam ni kod stranih news app naisao na bolju. jos samo da omogucite gledanje tv-a i imamo pobednika za 2013-14-u!

FX

pre 10 godina

Ne svidja mi se sto kada se udje u neku kategoriju,npr.sport, nema podele na podkategorije. Naravno,ovo sto se recenica ne prelama u novi red je vrlo iritantno.

Less

pre 10 godina

ja bih samo stavio ove tastere za (ne) preporučene komentare na vrh, jer ne bi trebalo da budu na dnu, gde su tasteri za navigaciju (nexus, lg g2, Huawei p6)

Amel

pre 10 godina

sve je OK ali strasno nervira sto je u rubrici sport sve pod jednom, tacnije sto ne moze da se udje u posebnu sekciju, npr. fudbal i trazim samo vesti iz fudbala. Tako i za ostalo.

Markoleti

pre 10 godina

A ove reklame sto pici dolje ... malo porasla. Samo da je ugasim I bice to super reklama.A komentari dok se kuckaju,ne prelazi se u novi red. Bah. Ispravite.

pera

pre 10 godina

nije losa tamnija tema, za sada ne vidim zamerke. jedino sto zameram je kod pisanje komentara sto novi red ne moze da se predje u novi red. pre je moglo ali i dalje je kada se pojavi komentar bilo sve spojeno. to bih voleo da sredite. a i kod mene se u podesavanjima ne vidi da li je ukljuceno "dont keep activities" ali je to manje bitno.

srb

pre 10 godina

Ljudi imate jedan ozbiljan bag! Kada se ostavljaju komentaro, ne moze da se predje na novi red! Sve se pise u jednom redu, prosto neverovatno!!!?

Lana

pre 10 godina

Ne znam da li samo ja imam takav problem, ali kad pišem komentare, ne prelazi automatski u novi red kad dođe do kraja već ceo komentar bude u jednom, (pre)dugačkom redu. Mislim, nije sad ne znam kakav problem, posebno što tekst kad se objavi bude normalno formatiran, ali me ipak nervira. Ostale izmene su OK, čini mi se čak da je bolji odziv i kako brže radi.

Milan

pre 10 godina

Ovo pisem iskljucivo dobronamerno. Jedina oblast u kojoj zaostajete mnogo u odnosu na slicne sajtove na Zapadu su drustvene mreze. Kad biste uspeli i tu da se pozicionirate, niko vam ne bi prismrdeo u narednih 20 godina.

Razumem da zelite da ljudi dolaze vise na vas sajt. Ali preko Facebook stranice biste mogli da date akcenat zanimljivom sadrzaju i doveli biste na sajt jos vise posetilaca.

Chuck Bass

pre 10 godina

Najbolji ste, samo tako nastavite! Ps. Jedina zamerka je na opciju pisanja komentara, sada uopste dok kucam komentar ne prelazi u drugi red nego sve ostaje u prvom redu i ne moze se procitati prethodno. Popravite ovo i bice perfektna aplikacija od mene vam stoji 5* jos od prve verzije na GPlay-u! Pozdrav

delta

pre 10 godina

Sada kada se pišu komentari iz aplikacije sve ide u jedan red. Ranije se tekst sam prelamao i prelazio u sledeći red.
Ispravite to....

lucifer

pre 10 godina

ovaj update je super, samo jedna mala sugestija, vratite tenus pod sport, jer je ova situacija gdje je tenis odvojen od ostali sportova malo besmislena. Jer se pogotovo kod nas taj sport gleda samo zbog novaka, tako bi po toj logici i fudbal i kosarka trebali da budu odvojeni jer su oba mnogo puta popularnija od tenisa, takodje vratite brojac znakova kod pisanja komentara. Osim ovog super ste

Markovic

pre 10 godina

Promenite i za Windows phone, previse cyber dizajn i preveliki fontovi. Na pocetnom ekranu b92 i ispod izdvajamo zauzimaju 30% ekrana, a kad udjes u vest onda info i komentari stoje i kad krenes da citas i skrolujes vest. Napravite ih kao andorid aplikaciju, kad krenes da citas vest oni nestanu a kad skrolujes na gore oni se pojave. Da ekran bude maksimalno iskoriscen. I promenite crnu boju za pozadinu, ubacite neku neutralnu.

cacanin

pre 10 godina

Postovani velika mana ovog update-a je kada pro pisanju komentara kada se dodje do kraja reda u staroj verziji prelazi u naredni red dok u ovom update nastavlja da ide nepregledno , ne izbacuje dugme na tastaturi za nov red.
Pozdrav od vernog ...

dzoni_4

pre 10 godina

Sve je odlicno, samo bih izmenio kako na aplikaciji , tako i na sajtu. Najpreporuceniji komentari ne treba da budu oni sa najvise + nego oni sa najvecom razlikom + i -. Jer bolji je onaj komentar koji ima 250+ i 50- od onog koji ima 300+ i 250-. Slozicete se sa mnom sigurno. Inace sve drugo je za pohvalu.

dr who

pre 10 godina

jel imate neki public bug tracker, da možemo slati greške, ne razmišljajući jeste li dobili još par hiljada mailova istog sadržaja?

btw, odlična aplikacija

sx

pre 10 godina

Omogućite da izaberem kategorije koje me interesuju. Npr. izbacio bih sport jer me uopšte ne zanimaju sportske vesti. Ima jos par grešaka... polje za unos komentara ne prelama rečenice u više redova već je sve u jednom redu. Takodje, samo u vašoj aplikaciji tastatura neće da automatski unese veliko slovo posle tačke i na početku komentara.

dule

pre 10 godina

svaka cast! tamna tema je odlicna. jos od ranije mi se svidja sto pritiskom na sliku se ona otvara na celom ekranu. dve zamerke: na pocetnoj stranici najnovijih vesti koda se lista na dole po kategorijama uvek se "sakrije" najnovija (odnosno uglavnom najvaznija vest), tako da moraju da se otvore posebno sve kategorije da bi se videle najnovije vesti. drugo je upravo postala mana. kucanje komentara. kada se stigne do kraja ekrana ne prelazi u novi red nego izbacuje tekst sa ekrana. nadam se ovim ispravkama. pogotovu ove prve stavke koja mi smeta odavno

dzoni_4

pre 10 godina

Sve je odlicno, samo bih izmenio kako na aplikaciji , tako i na sajtu. Najpreporuceniji komentari ne treba da budu oni sa najvise + nego oni sa najvecom razlikom + i -. Jer bolji je onaj komentar koji ima 250+ i 50- od onog koji ima 300+ i 250-. Slozicete se sa mnom sigurno. Inace sve drugo je za pohvalu.

cacanin

pre 10 godina

Postovani velika mana ovog update-a je kada pro pisanju komentara kada se dodje do kraja reda u staroj verziji prelazi u naredni red dok u ovom update nastavlja da ide nepregledno , ne izbacuje dugme na tastaturi za nov red.
Pozdrav od vernog ...

sx

pre 10 godina

Omogućite da izaberem kategorije koje me interesuju. Npr. izbacio bih sport jer me uopšte ne zanimaju sportske vesti. Ima jos par grešaka... polje za unos komentara ne prelama rečenice u više redova već je sve u jednom redu. Takodje, samo u vašoj aplikaciji tastatura neće da automatski unese veliko slovo posle tačke i na početku komentara.

lucifer

pre 10 godina

ovaj update je super, samo jedna mala sugestija, vratite tenus pod sport, jer je ova situacija gdje je tenis odvojen od ostali sportova malo besmislena. Jer se pogotovo kod nas taj sport gleda samo zbog novaka, tako bi po toj logici i fudbal i kosarka trebali da budu odvojeni jer su oba mnogo puta popularnija od tenisa, takodje vratite brojac znakova kod pisanja komentara. Osim ovog super ste

dr who

pre 10 godina

jel imate neki public bug tracker, da možemo slati greške, ne razmišljajući jeste li dobili još par hiljada mailova istog sadržaja?

btw, odlična aplikacija

Ivan Jelić

pre 10 godina

Pre svega, veliko hvala na izuzetno korisnim povratnim informacijama i vremenu. Pažljivo ćemo analizirati sve vaše sugestije.

Evo nekih objašnjenja i razjašnjenja, molim vas ne oklevajte da postavite još pitanja ako želite:

- slanje komentara: svesni smo problema, radimo na rešavanju, očekujte update vrlo skoro
- widgeti: prebacite aplikaciju sa SD kartice na uređaj
- vraćanje na početnu stranu (restartovanje aplikacije) pri vraćanju nazad: uđite u podešavanja i pogledajte da li imate upozorenje na dnu koje će pojasniti o čemu se radi, i ponuditi rešenje - upozorenje ćete videti jedino ako problem postoji, odnosno ako je problematična opcija uključena
- bug tracker: za sada nemamo javni tracker, kontakt email se redovno proverava bez obzira na broj poslatih emailova
- reklama je ostala istih dimenzija ;)

Naravno, nismo zaboravili na druge platforme. :)

Hvala još jednom

Markoleti

pre 10 godina

A ove reklame sto pici dolje ... malo porasla. Samo da je ugasim I bice to super reklama.A komentari dok se kuckaju,ne prelazi se u novi red. Bah. Ispravite.

citalac

pre 10 godina

Sama aplikacije je ok, ali cudi me da niko nije pisao o glavnom problemu sa ovom aplikacijom.

Vi na android aplikaciji otprilike objavljujet tek svaku stotu vest u odnosu na ovo sto se moze naci u obicnoj internet verziji.

Ja imam instaliranu ovu aplikaciju, ali je uopste ne koristim, jer na njoj ne mogu da nadjem ni jednu vest koja me zanima.
Kad bas zelim nesto da vidim, moram da otvaram sajt preko standardnog pretrazivaca.
Jeste da se mucim sa konstantnim zumiranjem ekrana, ali bar nadjem ono sto me zanima.

Zato bih vam postavio jednostavno pitanje.

Cemu uopste sluzi ova aplikacija, ako je sadrzaj koji mozete da vidite preko nje ravan NULI?

Evo na primer poslednja vest iz tenisa koju mozete naci na android aplikaciji je od pre 10 dana.
U medjuvremenu je objavljeno jos oko stotinjak vesti, a ni jednu od njih ne mozete naci na android aplikaciji.

Umesto da trosite vreme unapredjujuci aplikaciju, zaposlite nekog ko ce sve te vesti uredjivatii stavljati i za android verziju.
Ovako ta aplikacija je potpuno BESKORISNA.

Chuck Bass

pre 10 godina

Najbolji ste, samo tako nastavite! Ps. Jedina zamerka je na opciju pisanja komentara, sada uopste dok kucam komentar ne prelazi u drugi red nego sve ostaje u prvom redu i ne moze se procitati prethodno. Popravite ovo i bice perfektna aplikacija od mene vam stoji 5* jos od prve verzije na GPlay-u! Pozdrav

pera

pre 10 godina

nije losa tamnija tema, za sada ne vidim zamerke. jedino sto zameram je kod pisanje komentara sto novi red ne moze da se predje u novi red. pre je moglo ali i dalje je kada se pojavi komentar bilo sve spojeno. to bih voleo da sredite. a i kod mene se u podesavanjima ne vidi da li je ukljuceno "dont keep activities" ali je to manje bitno.

zmitjkoe

pre 10 godina

Da li postoji mogućnost da kada se komentari sortiraju hronološki da to bude od najstarijeg ka najnovijem? Svaki put kad uđem u komentare skrolujem do dna stranice pa čitam na gore.

Bojan

pre 10 godina

Vaše aplikacije za mobilne telefone su apsolutno najnaprednije u Srbiji i čestitam Vam na tome.
Skoro sam počeo da koristim WP8 i aplikacija B92 je odlična, na moju žalost jedina medijska iz Srbije. Da li ste planirali dalje unapredjenje aplikacije za WP?

Чикић Драган

pre 10 godina

Од мене имате само једно БРАВО. :)
Најновије вијести + хоризонтални приказ су ми најкориснији. За сада. :)

Ivan Jelić

pre 10 godina

@citalac, 23. oktobar 2013 17:28

Poštovani, moraću da se ne složim sa Vama. Veoma ozbiljno shvatamo multiplaformnost našeg tržišta i trudimo se da sadržaj pružamo što konzustentnije na svim ekranima na kojima smo pristuni.

Konkretno, od preko 300 članaka koliko se okvirno objavi na našem sajtu na dnevnom nivou, izuzetno mali broj ne bude objavljen i kroz Android aplikaciju. Radi se o nekoliko procenata, kvantitaivno, i ne radi se o vestima.

Upravo sada sam uporedio naslovne strane sekcija sa Android aplikacijom, sve najvažnije vesti koje vidite na sajtu istim redom prikazane su i u aplikaciji. Vesti u slajderu su iste one sa vrha naslovne strane, itd. Sada postoji i odeljak sa najnovijim vestima, pa eto još jednog načina za ispratiti našu produkciju.

Svesni smo takođe i svih nedostataka koji postoje u ovom smislu i radimo na njihovom prevazilaženju. Ipak, mislim da je situacija daleko od dramatične, što govore i naše statistike kada je čitanost članaka u pitanju.

Pozvao bih Vas da nam se javite na kontakt email koji stoji u članku kako bismo otklonili svaku sumnju da u vašem slučaju nešto nije u redu, odnosno kako bismo se uverili da je ono što vidite Vi ono što vide i svi drugi čitaoci i čitateljke.

Sve najbolje, hvala na vremenu.

dule

pre 10 godina

svaka cast! tamna tema je odlicna. jos od ranije mi se svidja sto pritiskom na sliku se ona otvara na celom ekranu. dve zamerke: na pocetnoj stranici najnovijih vesti koda se lista na dole po kategorijama uvek se "sakrije" najnovija (odnosno uglavnom najvaznija vest), tako da moraju da se otvore posebno sve kategorije da bi se videle najnovije vesti. drugo je upravo postala mana. kucanje komentara. kada se stigne do kraja ekrana ne prelazi u novi red nego izbacuje tekst sa ekrana. nadam se ovim ispravkama. pogotovu ove prve stavke koja mi smeta odavno

Tivadar

pre 10 godina

Ovo sa kucanjem komentara u jednom redu nema smisla! :) Kada hocu da se vratim "niz tekst" vrati me na vest, preglednost nema potrebe spomenuti. Morate da ubacite mogucnost citanja starijih vesti. Kada sam odsutan neko vreme propustam ih. Takodje bi vam dobro dosla pretraga. U odeljku Tehnopolis treba te vise da se bavite temama koje nisu vezane za mobilne telefone, a sto se istih tice mogli biste malo i da izvestavate o korosnim aplikacijama, novinama u razvoju softvera, custom romovima.. Nova aplikacija mi ne donosi nista korisno. Takodje, mogli bi ste i da omogucite odgovaranje na komentare. Veb stranica vam je ocaj, nepregledna i nefunkcionalna je. Izvinite na primedbama, sta cu kad je tako...

Ilumino

pre 10 godina

"tamna tema je super jer stedi bateriju
(ilija, 23. oktobar 2013 10:20)".

Ovo vazi samo za OLED displeje na kojima se pixeli aktiviraju pojedinacno, dok je na velikoj vecini telefona potpuno svejedno da li su pixeli crni ili beli jer pozadinsko osvetljenje uvek radi.

delta

pre 10 godina

Sada kada se pišu komentari iz aplikacije sve ide u jedan red. Ranije se tekst sam prelamao i prelazio u sledeći red.
Ispravite to....

Lana

pre 10 godina

Ne znam da li samo ja imam takav problem, ali kad pišem komentare, ne prelazi automatski u novi red kad dođe do kraja već ceo komentar bude u jednom, (pre)dugačkom redu. Mislim, nije sad ne znam kakav problem, posebno što tekst kad se objavi bude normalno formatiran, ali me ipak nervira. Ostale izmene su OK, čini mi se čak da je bolji odziv i kako brže radi.

Punmik

pre 10 godina

predlažem da smanjite kriterijume cenzure bilo bi mnogo zanimljivije i više bi imali poseta. mene toliko cenzurisete da se nekad smorim pa par dana nije čitam vesti :)

Respect

pre 10 godina

Stalno pratim B92 vesti, TXT, Net... Skinucu novu verziju pod hitno.
Vi ste najbolja televizija, nema lazi, prevare, vi ste ti koji narodu otvarate oci kakve sve barabe vode zemlju !

Puno srece u daljem radu !

Markovic

pre 10 godina

Promenite i za Windows phone, previse cyber dizajn i preveliki fontovi. Na pocetnom ekranu b92 i ispod izdvajamo zauzimaju 30% ekrana, a kad udjes u vest onda info i komentari stoje i kad krenes da citas i skrolujes vest. Napravite ih kao andorid aplikaciju, kad krenes da citas vest oni nestanu a kad skrolujes na gore oni se pojave. Da ekran bude maksimalno iskoriscen. I promenite crnu boju za pozadinu, ubacite neku neutralnu.

Dragan

pre 10 godina

Problem sa memorijom ima vise android telefona,tako da vasa aplikacija moze da funkcionise samo kod telefona koji imaju vecu internu memoriju!omogucite da ona funkcionise i sa sd kartice!

srb

pre 10 godina

Ljudi imate jedan ozbiljan bag! Kada se ostavljaju komentaro, ne moze da se predje na novi red! Sve se pise u jednom redu, prosto neverovatno!!!?

Sent from my Windows Phone

pre 10 godina

Odlicno, ubedljivo najbolja aplikacija za vesti u regionu. Odlicno izgleda na Samsung Galaxy Tab 2 7.0. Bilo bi super kada bi napravili redizajniranu aplikaciju za Windows Phone (7.8 i 8) da malo vise lici na vas mobilni sajt i android aplikaciju. Ne koristim aplikaciju sa win marketa zato sto izgleda cudno i vesti se sporije ucitavaju nego kada idem na mobilni sajt preko Explorera.

djordjevic

pre 10 godina

Jedina mana je sto kad pisem komentar na aplikaciji sve ide u jednom redu. Znaci, kad popunim jedan red, umesto da predje u drugi, nastavlja da se pise u tom istom redu...Ovo mi se desava i na HTC One i na Nexus 7.

Amel

pre 10 godina

sve je OK ali strasno nervira sto je u rubrici sport sve pod jednom, tacnije sto ne moze da se udje u posebnu sekciju, npr. fudbal i trazim samo vesti iz fudbala. Tako i za ostalo.

R2d2

pre 10 godina

Jos nisam uradio update ali ako je istina ovo sa slanjem komentara, onda je sigurno necu updejtovati jer volim da komentarisem bez mnogo smaranja.

pedjakis

pre 10 godina

odlicna aplikacija. koristim je od prvog dana od kad sam je instalirao. sad stvarno izgleda malo bolje. jedina zamerka za ovaj zadnji update je text wraping u pisanju komentara.

FX

pre 10 godina

Ne svidja mi se sto kada se udje u neku kategoriju,npr.sport, nema podele na podkategorije. Naravno,ovo sto se recenica ne prelama u novi red je vrlo iritantno.

Nebojša

pre 10 godina

Većina stvari je uredu osim pisanja komentara koji i kod mene staje u samo jedan red sto iritira a i nemogu da proverim dali sam zadovoljan bilo bi lepo to ispraviti a moje pitanje je dali ce se neko konačno setiti da ubaci sekciju gde možemo videti svoje komentare jer je nekad teško naći sve vesti gde sam ostavio komenar.

Djole Djokic

pre 10 godina

Sve je super, samo sredite na komentarima - pri pisanju - da ne ide sve u jedan red - nemoguće je pregledati svoju poruku pre slanja.

lev

pre 10 godina

Bag sa pisanjem komentara, sav tekst je u jednom redu pa "bezi". Uradite neki hot fix brzo da se tekst prelama u novi red. Inace, ovako jako pozitivan utisak, posebno zbog horizontalnog moda i nocnog rezima.

Milan

pre 10 godina

Ovo pisem iskljucivo dobronamerno. Jedina oblast u kojoj zaostajete mnogo u odnosu na slicne sajtove na Zapadu su drustvene mreze. Kad biste uspeli i tu da se pozicionirate, niko vam ne bi prismrdeo u narednih 20 godina.

Razumem da zelite da ljudi dolaze vise na vas sajt. Ali preko Facebook stranice biste mogli da date akcenat zanimljivom sadrzaju i doveli biste na sajt jos vise posetilaca.

42

pre 10 godina

Super na mom tabletu radi odlicno! Sada se potrudite i za WP8 da napravite,npr. Live tile da daje najnovije vesti,takodje ubacite radio i bice najsavrsenija aplikacija!

nxs

pre 10 godina

@Samsung obavezno, i JMBG komentatora ce ti poslati pored mejla pa da mozes da se prepucavas preko toga.
B92 svaka pohvala! Fantasticni ste i hvala na divnoj aplikaciji.

Makragic

pre 10 godina

Napravite ovaj update i za windows phone 8! Realno svako ko predje sa androida na wp se nikad ne vrati ovamo. I aman vise, sredite azuriranje videa!

Techno

pre 10 godina

Mogli bi ste neku "amber" stil nadogradnjicu za moju zutu L920 da nabudzite, m? Sa tim crnim pozadinskim osvetljenjem =] a A ?!

slucajno pride-nohh,ups!

pre 10 godina

Svaka cast i pohvale timu pametnih programera. tamna tema je super! mala mana kod pisanja komentara sto sve ide u jedan red. nisam ni kod stranih news app naisao na bolju. jos samo da omogucite gledanje tv-a i imamo pobednika za 2013-14-u!

detektiv

pre 10 godina

Svaka čast na uloženom trudu i radu na aplikacijama, uvek je lepo videti uigrani i responzivni tim na našim prostorima, naročito kada govorimo o ogromno medijskoj kući.

mikas

pre 10 godina

samo dodajte i mogucnost sortiranja komentara. To mi i na sajtu smeta sto komentare moram da skrolujem (hrokoloski) odozdo na gore. Logicnije mi je da ih skrolujem odozgo na dole. Kao i sto je bilo do pre par godina..

Samsung

pre 10 godina

Kad bi mogli da kliknemo na korisnika i da to npr. služi kao reply. Mogućnost odgovora na postove bi bila ekstra... Naravno da korisnička imena budu vezana mailom.

ivan

pre 10 godina

konacno update, svaka cast izgleda super a konacno imam horizontal na tabletu kad ga spojim na tastaturu jos jednom sve cestitke :-)

Less

pre 10 godina

ja bih samo stavio ove tastere za (ne) preporučene komentare na vrh, jer ne bi trebalo da budu na dnu, gde su tasteri za navigaciju (nexus, lg g2, Huawei p6)

pedjakis

pre 10 godina

e da, zmijotke me podsetio, to sam odavno hteo da iznesem. da se komentari prikazuju od najstarijeg ka najnovijem. mada nije problem da skrolujem nagore, ali... eto. jos jednom, pozdravljam zadnji update, svidja mi se celokupan izgled aplikacije, i to sto sad imam i widgete sweet. radi lepo i brzo. bravo

Vlasterx

pre 10 godina

Po meni fali opcija za pretragu u komentarima, bolja opcija za citiranje drugih komentara, kao i integracija sa društvenim mrežama.

ena

pre 10 godina

Nesto mi nije jasno, B92 tiker kada je aktiviran na pocetnom ekranu, osvetljenje na telefonu se pali gasi nesto poput blicanja, inace tel. je htc desire x, ima li neko takav problem?

EU

pre 10 godina

Imam sve pohvale za aplikaciju.Stoji mi na pocetnom ekranu,i prva app za citanje vesti,bar kod mene.Jedino,nema mogucnost pretrage..

lolo

pre 10 godina

mobilna aplikacija mora da bude fluidna, pregledna, logicno koncipirana i redovno updateovana novim mogucnostima. dok god budete mogli sve to da postignete, na dobrom ste putu

dzoni_4

pre 10 godina

Sve je odlicno, samo bih izmenio kako na aplikaciji , tako i na sajtu. Najpreporuceniji komentari ne treba da budu oni sa najvise + nego oni sa najvecom razlikom + i -. Jer bolji je onaj komentar koji ima 250+ i 50- od onog koji ima 300+ i 250-. Slozicete se sa mnom sigurno. Inace sve drugo je za pohvalu.

sx

pre 10 godina

Omogućite da izaberem kategorije koje me interesuju. Npr. izbacio bih sport jer me uopšte ne zanimaju sportske vesti. Ima jos par grešaka... polje za unos komentara ne prelama rečenice u više redova već je sve u jednom redu. Takodje, samo u vašoj aplikaciji tastatura neće da automatski unese veliko slovo posle tačke i na početku komentara.

citalac

pre 10 godina

Sama aplikacije je ok, ali cudi me da niko nije pisao o glavnom problemu sa ovom aplikacijom.

Vi na android aplikaciji otprilike objavljujet tek svaku stotu vest u odnosu na ovo sto se moze naci u obicnoj internet verziji.

Ja imam instaliranu ovu aplikaciju, ali je uopste ne koristim, jer na njoj ne mogu da nadjem ni jednu vest koja me zanima.
Kad bas zelim nesto da vidim, moram da otvaram sajt preko standardnog pretrazivaca.
Jeste da se mucim sa konstantnim zumiranjem ekrana, ali bar nadjem ono sto me zanima.

Zato bih vam postavio jednostavno pitanje.

Cemu uopste sluzi ova aplikacija, ako je sadrzaj koji mozete da vidite preko nje ravan NULI?

Evo na primer poslednja vest iz tenisa koju mozete naci na android aplikaciji je od pre 10 dana.
U medjuvremenu je objavljeno jos oko stotinjak vesti, a ni jednu od njih ne mozete naci na android aplikaciji.

Umesto da trosite vreme unapredjujuci aplikaciju, zaposlite nekog ko ce sve te vesti uredjivatii stavljati i za android verziju.
Ovako ta aplikacija je potpuno BESKORISNA.

Respect

pre 10 godina

Stalno pratim B92 vesti, TXT, Net... Skinucu novu verziju pod hitno.
Vi ste najbolja televizija, nema lazi, prevare, vi ste ti koji narodu otvarate oci kakve sve barabe vode zemlju !

Puno srece u daljem radu !

Markovic

pre 10 godina

Promenite i za Windows phone, previse cyber dizajn i preveliki fontovi. Na pocetnom ekranu b92 i ispod izdvajamo zauzimaju 30% ekrana, a kad udjes u vest onda info i komentari stoje i kad krenes da citas i skrolujes vest. Napravite ih kao andorid aplikaciju, kad krenes da citas vest oni nestanu a kad skrolujes na gore oni se pojave. Da ekran bude maksimalno iskoriscen. I promenite crnu boju za pozadinu, ubacite neku neutralnu.

ena

pre 10 godina

Nesto mi nije jasno, B92 tiker kada je aktiviran na pocetnom ekranu, osvetljenje na telefonu se pali gasi nesto poput blicanja, inace tel. je htc desire x, ima li neko takav problem?

lucifer

pre 10 godina

ovaj update je super, samo jedna mala sugestija, vratite tenus pod sport, jer je ova situacija gdje je tenis odvojen od ostali sportova malo besmislena. Jer se pogotovo kod nas taj sport gleda samo zbog novaka, tako bi po toj logici i fudbal i kosarka trebali da budu odvojeni jer su oba mnogo puta popularnija od tenisa, takodje vratite brojac znakova kod pisanja komentara. Osim ovog super ste

dr who

pre 10 godina

jel imate neki public bug tracker, da možemo slati greške, ne razmišljajući jeste li dobili još par hiljada mailova istog sadržaja?

btw, odlična aplikacija

cacanin

pre 10 godina

Postovani velika mana ovog update-a je kada pro pisanju komentara kada se dodje do kraja reda u staroj verziji prelazi u naredni red dok u ovom update nastavlja da ide nepregledno , ne izbacuje dugme na tastaturi za nov red.
Pozdrav od vernog ...

Milan

pre 10 godina

Ovo pisem iskljucivo dobronamerno. Jedina oblast u kojoj zaostajete mnogo u odnosu na slicne sajtove na Zapadu su drustvene mreze. Kad biste uspeli i tu da se pozicionirate, niko vam ne bi prismrdeo u narednih 20 godina.

Razumem da zelite da ljudi dolaze vise na vas sajt. Ali preko Facebook stranice biste mogli da date akcenat zanimljivom sadrzaju i doveli biste na sajt jos vise posetilaca.

Dragan

pre 10 godina

Problem sa memorijom ima vise android telefona,tako da vasa aplikacija moze da funkcionise samo kod telefona koji imaju vecu internu memoriju!omogucite da ona funkcionise i sa sd kartice!

Punmik

pre 10 godina

predlažem da smanjite kriterijume cenzure bilo bi mnogo zanimljivije i više bi imali poseta. mene toliko cenzurisete da se nekad smorim pa par dana nije čitam vesti :)

Чикић Драган

pre 10 godina

Од мене имате само једно БРАВО. :)
Најновије вијести + хоризонтални приказ су ми најкориснији. За сада. :)

delta

pre 10 godina

Sada kada se pišu komentari iz aplikacije sve ide u jedan red. Ranije se tekst sam prelamao i prelazio u sledeći red.
Ispravite to....

Markoleti

pre 10 godina

A ove reklame sto pici dolje ... malo porasla. Samo da je ugasim I bice to super reklama.A komentari dok se kuckaju,ne prelazi se u novi red. Bah. Ispravite.

Chuck Bass

pre 10 godina

Najbolji ste, samo tako nastavite! Ps. Jedina zamerka je na opciju pisanja komentara, sada uopste dok kucam komentar ne prelazi u drugi red nego sve ostaje u prvom redu i ne moze se procitati prethodno. Popravite ovo i bice perfektna aplikacija od mene vam stoji 5* jos od prve verzije na GPlay-u! Pozdrav

pera

pre 10 godina

nije losa tamnija tema, za sada ne vidim zamerke. jedino sto zameram je kod pisanje komentara sto novi red ne moze da se predje u novi red. pre je moglo ali i dalje je kada se pojavi komentar bilo sve spojeno. to bih voleo da sredite. a i kod mene se u podesavanjima ne vidi da li je ukljuceno "dont keep activities" ali je to manje bitno.

42

pre 10 godina

Super na mom tabletu radi odlicno! Sada se potrudite i za WP8 da napravite,npr. Live tile da daje najnovije vesti,takodje ubacite radio i bice najsavrsenija aplikacija!

Bojan

pre 10 godina

Vaše aplikacije za mobilne telefone su apsolutno najnaprednije u Srbiji i čestitam Vam na tome.
Skoro sam počeo da koristim WP8 i aplikacija B92 je odlična, na moju žalost jedina medijska iz Srbije. Da li ste planirali dalje unapredjenje aplikacije za WP?

Ivan Jelić

pre 10 godina

Pre svega, veliko hvala na izuzetno korisnim povratnim informacijama i vremenu. Pažljivo ćemo analizirati sve vaše sugestije.

Evo nekih objašnjenja i razjašnjenja, molim vas ne oklevajte da postavite još pitanja ako želite:

- slanje komentara: svesni smo problema, radimo na rešavanju, očekujte update vrlo skoro
- widgeti: prebacite aplikaciju sa SD kartice na uređaj
- vraćanje na početnu stranu (restartovanje aplikacije) pri vraćanju nazad: uđite u podešavanja i pogledajte da li imate upozorenje na dnu koje će pojasniti o čemu se radi, i ponuditi rešenje - upozorenje ćete videti jedino ako problem postoji, odnosno ako je problematična opcija uključena
- bug tracker: za sada nemamo javni tracker, kontakt email se redovno proverava bez obzira na broj poslatih emailova
- reklama je ostala istih dimenzija ;)

Naravno, nismo zaboravili na druge platforme. :)

Hvala još jednom

zmitjkoe

pre 10 godina

Da li postoji mogućnost da kada se komentari sortiraju hronološki da to bude od najstarijeg ka najnovijem? Svaki put kad uđem u komentare skrolujem do dna stranice pa čitam na gore.

Makragic

pre 10 godina

Napravite ovaj update i za windows phone 8! Realno svako ko predje sa androida na wp se nikad ne vrati ovamo. I aman vise, sredite azuriranje videa!

mikas

pre 10 godina

samo dodajte i mogucnost sortiranja komentara. To mi i na sajtu smeta sto komentare moram da skrolujem (hrokoloski) odozdo na gore. Logicnije mi je da ih skrolujem odozgo na dole. Kao i sto je bilo do pre par godina..

pedjakis

pre 10 godina

e da, zmijotke me podsetio, to sam odavno hteo da iznesem. da se komentari prikazuju od najstarijeg ka najnovijem. mada nije problem da skrolujem nagore, ali... eto. jos jednom, pozdravljam zadnji update, svidja mi se celokupan izgled aplikacije, i to sto sad imam i widgete sweet. radi lepo i brzo. bravo

Techno

pre 10 godina

Mogli bi ste neku "amber" stil nadogradnjicu za moju zutu L920 da nabudzite, m? Sa tim crnim pozadinskim osvetljenjem =] a A ?!

Vlasterx

pre 10 godina

Po meni fali opcija za pretragu u komentarima, bolja opcija za citiranje drugih komentara, kao i integracija sa društvenim mrežama.

dule

pre 10 godina

svaka cast! tamna tema je odlicna. jos od ranije mi se svidja sto pritiskom na sliku se ona otvara na celom ekranu. dve zamerke: na pocetnoj stranici najnovijih vesti koda se lista na dole po kategorijama uvek se "sakrije" najnovija (odnosno uglavnom najvaznija vest), tako da moraju da se otvore posebno sve kategorije da bi se videle najnovije vesti. drugo je upravo postala mana. kucanje komentara. kada se stigne do kraja ekrana ne prelazi u novi red nego izbacuje tekst sa ekrana. nadam se ovim ispravkama. pogotovu ove prve stavke koja mi smeta odavno

Lana

pre 10 godina

Ne znam da li samo ja imam takav problem, ali kad pišem komentare, ne prelazi automatski u novi red kad dođe do kraja već ceo komentar bude u jednom, (pre)dugačkom redu. Mislim, nije sad ne znam kakav problem, posebno što tekst kad se objavi bude normalno formatiran, ali me ipak nervira. Ostale izmene su OK, čini mi se čak da je bolji odziv i kako brže radi.

Less

pre 10 godina

ja bih samo stavio ove tastere za (ne) preporučene komentare na vrh, jer ne bi trebalo da budu na dnu, gde su tasteri za navigaciju (nexus, lg g2, Huawei p6)

Tivadar

pre 10 godina

Ovo sa kucanjem komentara u jednom redu nema smisla! :) Kada hocu da se vratim "niz tekst" vrati me na vest, preglednost nema potrebe spomenuti. Morate da ubacite mogucnost citanja starijih vesti. Kada sam odsutan neko vreme propustam ih. Takodje bi vam dobro dosla pretraga. U odeljku Tehnopolis treba te vise da se bavite temama koje nisu vezane za mobilne telefone, a sto se istih tice mogli biste malo i da izvestavate o korosnim aplikacijama, novinama u razvoju softvera, custom romovima.. Nova aplikacija mi ne donosi nista korisno. Takodje, mogli bi ste i da omogucite odgovaranje na komentare. Veb stranica vam je ocaj, nepregledna i nefunkcionalna je. Izvinite na primedbama, sta cu kad je tako...

Sent from my Windows Phone

pre 10 godina

Odlicno, ubedljivo najbolja aplikacija za vesti u regionu. Odlicno izgleda na Samsung Galaxy Tab 2 7.0. Bilo bi super kada bi napravili redizajniranu aplikaciju za Windows Phone (7.8 i 8) da malo vise lici na vas mobilni sajt i android aplikaciju. Ne koristim aplikaciju sa win marketa zato sto izgleda cudno i vesti se sporije ucitavaju nego kada idem na mobilni sajt preko Explorera.

R2d2

pre 10 godina

Jos nisam uradio update ali ako je istina ovo sa slanjem komentara, onda je sigurno necu updejtovati jer volim da komentarisem bez mnogo smaranja.

djordjevic

pre 10 godina

Jedina mana je sto kad pisem komentar na aplikaciji sve ide u jednom redu. Znaci, kad popunim jedan red, umesto da predje u drugi, nastavlja da se pise u tom istom redu...Ovo mi se desava i na HTC One i na Nexus 7.

ivan

pre 10 godina

konacno update, svaka cast izgleda super a konacno imam horizontal na tabletu kad ga spojim na tastaturu jos jednom sve cestitke :-)

Ivan Jelić

pre 10 godina

@citalac, 23. oktobar 2013 17:28

Poštovani, moraću da se ne složim sa Vama. Veoma ozbiljno shvatamo multiplaformnost našeg tržišta i trudimo se da sadržaj pružamo što konzustentnije na svim ekranima na kojima smo pristuni.

Konkretno, od preko 300 članaka koliko se okvirno objavi na našem sajtu na dnevnom nivou, izuzetno mali broj ne bude objavljen i kroz Android aplikaciju. Radi se o nekoliko procenata, kvantitaivno, i ne radi se o vestima.

Upravo sada sam uporedio naslovne strane sekcija sa Android aplikacijom, sve najvažnije vesti koje vidite na sajtu istim redom prikazane su i u aplikaciji. Vesti u slajderu su iste one sa vrha naslovne strane, itd. Sada postoji i odeljak sa najnovijim vestima, pa eto još jednog načina za ispratiti našu produkciju.

Svesni smo takođe i svih nedostataka koji postoje u ovom smislu i radimo na njihovom prevazilaženju. Ipak, mislim da je situacija daleko od dramatične, što govore i naše statistike kada je čitanost članaka u pitanju.

Pozvao bih Vas da nam se javite na kontakt email koji stoji u članku kako bismo otklonili svaku sumnju da u vašem slučaju nešto nije u redu, odnosno kako bismo se uverili da je ono što vidite Vi ono što vide i svi drugi čitaoci i čitateljke.

Sve najbolje, hvala na vremenu.

lolo

pre 10 godina

mobilna aplikacija mora da bude fluidna, pregledna, logicno koncipirana i redovno updateovana novim mogucnostima. dok god budete mogli sve to da postignete, na dobrom ste putu

Djole Djokic

pre 10 godina

Sve je super, samo sredite na komentarima - pri pisanju - da ne ide sve u jedan red - nemoguće je pregledati svoju poruku pre slanja.

Samsung

pre 10 godina

Kad bi mogli da kliknemo na korisnika i da to npr. služi kao reply. Mogućnost odgovora na postove bi bila ekstra... Naravno da korisnička imena budu vezana mailom.

srb

pre 10 godina

Ljudi imate jedan ozbiljan bag! Kada se ostavljaju komentaro, ne moze da se predje na novi red! Sve se pise u jednom redu, prosto neverovatno!!!?

Nebojša

pre 10 godina

Većina stvari je uredu osim pisanja komentara koji i kod mene staje u samo jedan red sto iritira a i nemogu da proverim dali sam zadovoljan bilo bi lepo to ispraviti a moje pitanje je dali ce se neko konačno setiti da ubaci sekciju gde možemo videti svoje komentare jer je nekad teško naći sve vesti gde sam ostavio komenar.

slucajno pride-nohh,ups!

pre 10 godina

Svaka cast i pohvale timu pametnih programera. tamna tema je super! mala mana kod pisanja komentara sto sve ide u jedan red. nisam ni kod stranih news app naisao na bolju. jos samo da omogucite gledanje tv-a i imamo pobednika za 2013-14-u!

detektiv

pre 10 godina

Svaka čast na uloženom trudu i radu na aplikacijama, uvek je lepo videti uigrani i responzivni tim na našim prostorima, naročito kada govorimo o ogromno medijskoj kući.

FX

pre 10 godina

Ne svidja mi se sto kada se udje u neku kategoriju,npr.sport, nema podele na podkategorije. Naravno,ovo sto se recenica ne prelama u novi red je vrlo iritantno.

Amel

pre 10 godina

sve je OK ali strasno nervira sto je u rubrici sport sve pod jednom, tacnije sto ne moze da se udje u posebnu sekciju, npr. fudbal i trazim samo vesti iz fudbala. Tako i za ostalo.

Ilumino

pre 10 godina

"tamna tema je super jer stedi bateriju
(ilija, 23. oktobar 2013 10:20)".

Ovo vazi samo za OLED displeje na kojima se pixeli aktiviraju pojedinacno, dok je na velikoj vecini telefona potpuno svejedno da li su pixeli crni ili beli jer pozadinsko osvetljenje uvek radi.

EU

pre 10 godina

Imam sve pohvale za aplikaciju.Stoji mi na pocetnom ekranu,i prva app za citanje vesti,bar kod mene.Jedino,nema mogucnost pretrage..

pedjakis

pre 10 godina

odlicna aplikacija. koristim je od prvog dana od kad sam je instalirao. sad stvarno izgleda malo bolje. jedina zamerka za ovaj zadnji update je text wraping u pisanju komentara.

lev

pre 10 godina

Bag sa pisanjem komentara, sav tekst je u jednom redu pa "bezi". Uradite neki hot fix brzo da se tekst prelama u novi red. Inace, ovako jako pozitivan utisak, posebno zbog horizontalnog moda i nocnog rezima.

nxs

pre 10 godina

@Samsung obavezno, i JMBG komentatora ce ti poslati pored mejla pa da mozes da se prepucavas preko toga.
B92 svaka pohvala! Fantasticni ste i hvala na divnoj aplikaciji.