Muškarci više retweetuju

Možda na Twitteru ima više žena, ali muškarci su dominantni u retweetovanju, piše Mashable.

Pošaljite komentar
 1. (BlackZ, 31. jul 2012 17:53)

  Prvo, nije "tweeter" već Twitter, znalče web stranica.

  Drugo, zašto ti ne napraviš neki tako bezveze sajt? Twitter vredi 140 miliona dolara i ima 500 miliona korisnika.
  (Dr Dre, 31. jul 2012 20:43)

  # Link komentara

 2. Nemam sta da kazem a ni da trazim na twetteru jer nisam ni poznati sportista ni politicar, ni vlasnik firmi, ni predsednik vlade da bi postavljao nesto na twitter-u a da za isto bude zainteresovana masa ljudi. Ja sam jedan gradjanin srbije sa izuztno naprednim znanjem oko web stranica jer mi je to posao. Ako zelite, osporicu svaku tvrdnju i dokazati je da je twitter jedan bezveze sajt, bez obzira za koju se temu uhvatite. Pocevsi od bezveze imena gde je zastitni znak pticica twitty iz crtanih filmova koji je totalno neozbiljan i po meni ne uliva poverenje. Samo izgovaranje imena stvara utisak decijeg sajta, za funkcionisanje necu ni da govorim, gomila nedoradjenih detalja. Nacin komunikacije i interakcije sa prijateljima na twitteru i na facebooku je neuporediv. Nisam fanatik facebooka, imam ga samo za chat sa prijateljima i razmenu informacija u odredjenim meni vaznim grupama za funkcionisanje organizacije. Ostavimo raspravu jer nije vredna da se polemise o strucnosti, ukusima i razumevanju tog sajta. Neki to drugacije dozivljavaju dok ja tu ne vidim nista interesantno.
  (BlackZ, 31. jul 2012 17:53)

  # Link komentara

 3. Za lika koji je napisao prvi komentar:

  U srbiji ima desetine hiljada tviterasa. Sve zavisi sa kakvima se druzis, i u kojim se krugovima kreces. U mom drustvu skoro svi imaju twitter, a dvoje-troje facebook. Ali medju masom je fb svakako popularniji. Oni koji zaista imaju sta da kazu, ili misle da imaju, koriste tviter. Oni koji hoce da gledaju slike "riba" i "frajera", i u ocaju nadju nesto za sebe, uglavnom koriste face.
  (lol, 31. jul 2012 15:28)

  # Link komentara

 4. Ko u opste koristi twetter u Srbiji, ja ne znam ni jednog svog prijatelja niti sam cuo da neko spominje twetter? Jeste li nekad bili na twetter-u? Ja sam bio, i osim postavljanje statusa nista drugo nemate na sajtu. Twetter koriste samo poznate licnosti, jer se tu "Kao" okuplja "Elita". Ako se ja pitam, facebook je za Twetter stealth tehnologija.
  (BlackZ, 31. jul 2012 12:41)

  # Link komentara