1. @Milan
  Vidi se da se razumeš dobro i posećuješ razne forume. Šteta što nisi pomogao tašti i rešio problem a baš si se zauzeo.
  (Antibiotik, 5. jul 2022 18:56)

  # Link komentara

 2. Ova, aplikacija, ona aplikacija... Nigde se u tekstu ne pominju nazivi tih aplikacija kako bi ih ljudi izbegavali...
  (Goran, 5. jul 2022 07:04)

  # Link komentara

 3. MTS je ovo doktorirao. Naravno, korisnici su krivi. Tražite od operatera da vam isključi VASA usluge osim nekih koje su vam potrebne poput plaćanja parkinga, gradskog prevoza i tsl. Mogu to kada hoće.
  (Marx, 5. jul 2022 00:39)

  # Link komentara

 4. sto se tice ovakvih prevara pogotovo sms poruke specijalne to je prevara u saradnji sa vasim operatorommobilne usluge 100% rade fifti fifti.
  (mure, 5. jul 2022 00:05)

  # Link komentara

 5. a u borbi protiv toga gugl je krajem maja ucinio divan korak da pomogne hoštaplerima - u play store vise ne mozete proveriti koje dozvole trazi aplikacija.
  (V for Vendetta, 4. jul 2022 22:15)

  # Link komentara

 6. Mala "sitnica": pare s Vašeg mobilnog računa ne idu u neki džak gde ga nepoznate osobe mogu pokupiti, već na račun firme koja je prethodno morala biti registrovana, kao i odgovorne osobe u njoj, dakle zna se s kim je operater sklopio ugovor o naplati za ovakve brojeve sa specijalnom cenom. Ako se dešava da mobilni operater kaže da ne mogu ništa da učine, onda znači da su povezani i da dele zaradu.
  (Deki, 4. jul 2022 22:06)

  # Link komentara

 7. Milane, tašta ti je svašta kliktala. Ne može operater da se bavi naivnošću korisnika.
  (Dodo, 4. jul 2022 21:05)

  # Link komentara

 8. Pre par godina je mojoj tašti neki ovakav virus uleteo na telefon i pretplaćivao se na neke servise koji su "legalno" poslovali u Srbiji (čini mi se da je bio neki 4010 broj, nešto slično), postojao je i neki kontakt telefon na koji sam jednom pozvao bez konkretnog rezultata, posle se nisu ni javljali, a odgovor operatera u kol centru operatera je bio da ne nude usluge blokiranja tih servisa za prepaid korisnike, nego da pređe na postpaid - džaba sam im objašnjavao da je u pitanju prevara, da koriste malver, da je internet prepun sličnih problema, da ne može da ne bude njihov problem što im neko zloupotrebljava mređu i poslovnu politiku... posle par meseci ta firma je nestala, ali nisam našao bilo kakvu vest da li su je zatvorili nadležni organi, ili su jednostavno pokupili pare i zbrisali...
  (Milan, 4. jul 2022 19:58)

  # Link komentara