Apple sprema gomilu novih uređaja za ovu jesen

Od novih iPhonea, preko novog sata, pa sve do novog zvučnika, ovo su novi uređaji koje će Apple (verovatno) predstaviti na ovogodišnjem jesenjem događaju.

Izvor: B92, Tportal
Pošaljite komentar
 1. Svi apple proizvodi su odlicni osim apple pametnog sata. Tu su fulali maximalno. Ali zato lap top im je ludilo bate al stvarno
  (ZG-SP-RI-ZA, 27. jun 2022 11:54)
  Zasto sat ne vaja. Ja mislim da je odlican.
  (achtwn, 7. jul 2022 04:07)

  # Link komentara

 2. pare marvo
  (Rolo, 27. jun 2022 11:13)
  Zar je to lose?
  (achtwn, 7. jul 2022 04:06)

  # Link komentara

 3. Gomila smeca za gomilu malomozdanih iProletera koji uzivaju kulturni opus zadruge i grand parade…
  (Istrebljivac Vonjevina, 01. jul 2022 00:36)

  Vonjo vonjo… Klozetaru stari!
  (Žurkolomac, 2. jul 2022 12:49)

  # Link komentara

 4. Gomila smeca za gomilu malomozdanih iProletera koji uzivaju kulturni opus zadruge i grand parade…
  (Istrebljivac Vonjevina, 1. jul 2022 00:36)

  # Link komentara

 5. @Marx

  To u vezi folije je možda bilo kao neko "zvanično" Samsungovo objašnjenje zašto se nekim reviwerima pokvario ekran, ali to nije bio kod svih slučaj...

  Imaš i klipove u kojima možeš da vidiš na slikama ili da čuješ da neko jasno kaže da nije pokušavao da guli foliju... kod nekih je nešto sasvim drugo bilo problem, a vidi se da je folija još uvek tu... na nekim slikama izgleda kao da je nekako upala neka mrvica iza ekrana i da je pritiskala ekran sa strane gde je šarka i vidi se ispupčnje na ekranu... da l' je neko možda u džepu imao neko zrnce peska, pa se to nekako zavuklo u šarku kad je nosio telefon u džep ili nešto drugo, ne znam... ali nisu svi problemi bili vezani isključivo samo za to što su neki skidali foliju.

  Pa i na onoj kao "cedulji" koja se u unboxing klipovima vidi da je bila preko ekrana, gde piše na šta bi trebalo da paze vlasnici uređaja, tu pominju i druge stvari... da ne pritiskaju ekran ni olovkom, ni noktom, da ne lepe ništa na ekran, da ne zaklapaju telefon sa karticom ili nečim sličnim na ekranu, da uređaj nije otporan na vodu i prašinu i slično.


  Zato i kažem da taj telefon nije praktičan jer je dosta skup, a mora dosta da se pazi... a ako neko ne bi trebalo da stavlja bilo kakve dodatne zaštitne folije na ekran, da ta dodatna folija možda ne bi napravila neki problem pri sklapanju, nezgodno je da se pazi.

  Na "normalan" telefon em što možeš da imaš staklo preko ekrana, em možeš i dodatno zaštitno staklo plus maskicu da staviš.
  (Maks, 28. jun 2022 19:22)

  # Link komentara

 6. (Maks, 27. jun 2022 13:08)

  Dobro je što je tu uvek PR Apple-a koji će uvek jasno činjenicama od pre tri generacije neke pojave sve da objasni.

  Šteta što nije napomenuo i recimo da bi "reviewerima" na YouTube u prvih 10 minuta korišćenja uređaja stradao ekran jer su, eto, pametnjakovići odlepljivali foliju za koju je jasno naznačeno da se ne odlepljuje. Ima još dosta što bi se moglo reći za 3 generacije matore uređaje. Koga interesuje najnovija generacija?
  (Marx, 27. jun 2022 23:57)

  # Link komentara

 7. Maks, ranije si imao stručnije i bolje komentare, iskaži ono što znaš bez ubeđivanja sa drugima. Nešto si posustao u poslednje vreme.
  (Janja, 27. jun 2022 21:29)

  # Link komentara

 8. Na svaku vijest o Apple, prvo se jave razni kompleksasi. Drago mi je da konacno izlazi i iPhone 14, vrijeme je da se obnovi, novi tablet, stari ide matorcima u Bosnu.
  (Nucky Thompson, 27. jun 2022 19:07)

  # Link komentara

 9. @(Nenad V, 27. jun 2022 11:34)

  Telefoni sa savitljivim ekranom jednstavo nisu praktični... plaćaš telefon skuplje nego neki flagship sa "normalnih" ekranom da bi imao savitljiv ekran, ne možeš da staviš zaštitno staklo preko ekrana, maskica bi takođe bila problem, moraš da ga paziš i vode i od prašine da ti slučajno neka mrvica ili tečost ne uđe u šarku... i razni revieweri na YouTube su pričali kako se nekima neki takav telefon pokvario u prvih nekoliko dana dok su snimali review... e sad fanovi telefona na savijanje mogu da pričaju da oni kojima se takav telefon brzo pokvario možda nisu dovoljo pazili i mazili takav telefon... al' ako kupuješ telefon valjda hoćeš da ga koristiš normalno, a ne da telefon paziš ko da si uzeo u ruke neki skupoceni anikvitet.

  Zato verovatno ovi iz Apple nisu ni pravili takve telefone... pogotovo što mnogi izgleda drugim kompanijama dosta više "gledaju kroz prste"... za iPhone 6 Plus je predstavljano poput nekog "skandala" po medijima zašto se veći telefon bilo lakše da se savije ako je neko seo na telefon ili tako nešto... dok je za druge firme kod mnogih "uobičajeno" da i kad se pokvari nešto da budu u fazonu "pa trebalo je više da paziš... ti si kriv što nisi pazio"... Samsung bio u fazonu da reklamira telefone kako s njima gnjuriš, a ako se pokvari telefon da kažu kako gacija ne važi u slučaju da detektuju da je telefon kvašen i to nije predstavljano kao toliki "skandal" kao kad se iPhone 6 Plus savijao.
  (Maks, 27. jun 2022 13:08)

  # Link komentara

 10. Novih? mislite malo nabudzenih istih onih koje prodaju poslednjih 10-15 god?
  (kaboom, 27. jun 2022 13:03)

  # Link komentara

 11. Svi apple proizvodi su odlicni osim apple pametnog sata. Tu su fulali maximalno. Ali zato lap top im je ludilo bate al stvarno
  (ZG-SP-RI-ZA, 27. jun 2022 11:54)

  # Link komentara

 12. Dakle sve isto, samo nabudzen hardver. Notch ce biti tu jos 5 godina a tel sa savitljivim ekranom ce predstaviti za 10 godina. A onda ce izjaviti:" Po prvi put u istoriji jedan telegon ima savitljovi ekran...." Odavno nisu vise inovativni i revolucionarni i ne znam ko se vise pali na jabuku...
  (Nenad V, 27. jun 2022 11:34)

  # Link komentara

 13. Samo Apple! Jabuka je zakon.
  (Straight Outta München, 27. jun 2022 11:20)

  # Link komentara

 14. Trosi pare marvo
  (Rolo, 27. jun 2022 11:13)

  # Link komentara