Zahvaljujući moderu, sada postoji i PlayStation 5 Slim VIDEO

Svi znaju da je Sony PlayStation 5 konzola velika, kada su u pitanju dimenzije. Moguće je kreirati računare koji su dosta manji od ove konzole, a mnogi PlayStation fanovi željno iščekuju da Sony kreira tanji model.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. (Maks, 21. jun 2022 15:53)

  O čemu se radi? Šta se desilo pa nismo više na poziciji Apple PR-a?
  (Marx, 21. jun 2022 22:02)

  # Link komentara

 2. Odličan video :)

  Mnogi uređaji bi ustvari mogli da budu dosta tanji, čak i da se samo napajanje izbaci i stavi da bude kao neki kao punjač...

  Ne vidim razlog zašto mnogi poizvođači na uređaje koji nisu "prenosivi" (poput laptopa ili telefona) skoro uvek ugrađuju napajanje unutra da kabli za AC struju ide direktno u uređaj... čak i Apple to radi sa iMac i Mac Mini...

  Meni bi daleko više imalo smisla da je napajanje eksterno i da se kabli za AC stuju ne uključuje direktno... čak i ako pričamo o nekom desktopu... jer računar koristi DC struju kao iz punjača... i čak i za neki veliki desktop bi imalo više smisla da je napajanje eksterno jer bi onda korisnik lako mogao da priključi neku bateriju i da je koristi bar kao neki UPS i takav UPS bi mogao da ima ne samo bateriju većeg kapaciteta, nego da bude i jeftiniji i da ima znatno manje dimenzije i da se manje greje nego "klasičan" UPS...

  Zašto da se, na primer, UPS uređaji prave tako da pretvaraju AC struju u DC da bi punili akumulator, pa da se onda struja iz akumulatora ponovo pretvara u AC struju na izlazu, pa to onda ide do napajanja u računaru koje onda to opet pretvara u DC struju?

  Zamslite, na primer, kolko bi bilo dobro ako bi se iz Mac Mini izbacilo urađeno napajanje i da stave samo punjač kao za MacBook Air (oba imaju isti M1 SoC unutra)... i da računar možeš da priključiš na neki USB-C "power bank" kad nema struje... ili da naprave punjač sa urađenom baterijom da zameni "klasičan" UPS.
  (Maks, 21. jun 2022 15:53)

  # Link komentara

 3. Može li da se bira boja?
  Ja bih nešto zagasito, da mi ide uz regal.
  Ili je manjak boja, zbog situacije u Ukrajini?
  (Znatiželjan, 21. jun 2022 06:44)

  # Link komentara

 4. Pa suština je da bude velika i da se vidi. Šta će mi manja?!
  (Masariko, 21. jun 2022 03:48)

  # Link komentara

 5. Uživao sam gledajući ovaj video!
  (Nikola Š, 20. jun 2022 23:48)

  # Link komentara

 6. Pratim DIY Perks kanal više od godinu dana. Čovek nije normalan (na pozitivan način), s obzirom šta je već sve do sad napravio. Uglavnom se igrao sa LED osvetljenjem.
  (Miro, 20. jun 2022 23:21)

  # Link komentara

 7. Vec najavljuju PS5 Pro, a ni sa ovom serijom nisu napravili dovoljno konzola za 10% kupaca. Odrzavaju malu proizvodnju i visoku cenu, zanimljiva strategija.
  (Stanley, 20. jun 2022 20:40)

  # Link komentara

 8. Isti Smrda iz Game of Thrones...
  (Moram da kažem, 20. jun 2022 20:23)

  # Link komentara