One Outlook stiže sa velikim brojem novih funkcija

Pre desetak dana procurele su prve fotografije One Outlooka, nove aplikacije za e-mail, kreirane od strane Windowsa. Sada je američka kompanija najavila beta verziju ove aplikacije za Windows, koja nam daje dobar uvid u to kakve funkcije možemo očekivati.

Izvor: B92, Bajtbox
Pošaljite komentar
 1. Ako već zadržavate nazive u izvornom obliku, napišite ih makar pod navodnicima. Na primer, „Microsoft“, mada bi trebalo da bude: „Majkrosoft“; plus da prilikom prvog pominjanja u zagradi navedete izvorni pojam (Microsoft).

  Povrh toga, budite konzistentni. Ako kažete: obaveze i događaji, a ne „taskovi“ „eventi“, onda nemojte da „pinujete“ nego pribodite. Ako vam to „zvuči glupo“ to je samo zato što ste sami odabrali da ne mislite i ne govorite maternjim jezikom nego do konkretnih pojmova dolazite posredstvom anglicističkih mistifikacija. „Pin“ je pribadača pa je pribadača, žuljalo vam to hipsterski mozak ili ne. Samo na vama ostaje da se suočite sa sopstvenom jezičkom sakatošću i to polako ispravite. Svaki dan po jedan pojam, po jedna sintagma, pa onda srpska a ne US-English sintaksa i doćićte kroz koji mesec ili godinu do lepšeg stila izražavanja, a time ćete uticati i na svoje brojne čitaoce koji će na taj način saučestvovati u praktikovanju, a time i negovanju, srpskog jezika i kulture izražavanja.
  (sekula, 22. maj 2022 04:38)

  # Link komentara

 2. Ipak i dalje mu zameram nedostatak opcije Reply/to all with attachments, kao i mnoštvo spamova. Korisno bi bilo kada bi moglo otvoriti vise mejlova u vidu tabova u istom prozoru, jer je preglednije i drži
  fokus na one koji su bitni da se završe u kratkom periodu.
  (vlada, 22. maj 2022 00:55)

  # Link komentara

 3. Thunderbird i Firefox...dobitna kombinacija. Godine prolaze, Windowsi se menjaju, ali ja ovaj dvojac ne menjam.
  (Kobaja Grande, 22. maj 2022 00:27)

  # Link komentara

 4. ve će oni rešiti osim da zameniš broj telofona koji više ne koristiš. Jer da bi ga zamenio moraš da ukucaš kod koji će stići na broj koji više nemaš. Genijalno. Naravno da bi dodao još opcija moraš da ukucaš kod koji ti dolazi na broj koji više nemaš. Genijalno pogotovo kad mejl koristiš skoro dve decenije i bukvalno u jednom trenutku može sve da ti blokiraju i da ostaneš bez svih profila.
  (Nenad, 21. maj 2022 18:29)

  Zato postoje backup mejlovi, zato postoje backup ili recovery kodovi. Niko ti neće blokirati ništa, možeš samo da ne znaš šta radiš i koje sve opcije imaš.
  (Badji, 21. maj 2022 22:47)

  # Link komentara

 5. Koristim Outlook od prvog dana, imao sam priliku da izaberem lični email pre GoLive datuma. Problem sa Outlook-om je spam i sve u vezi sa spam-om. Na Outlooku dnevno dobijem 50-100 spam e-maila dok na googlu ní jedan mesečno. dok to ne reše , sve ostalo je šminka ..
  (Brs, 21. maj 2022 18:37)

  Koristimo u firmi MS365, pa kad je već tu i Outlook online, hajde da koristimo i prednosti toga umesto da se zezamo postavljajući naš mejl server ili kod provajdera, jer na MS365 koristimo isti domen kao za sajt firme postavljen kod provajdera.

  Spam prođe tu i tamo, odnosno nema više od 1-2 mejla u toku sedmice. Google ima značajno agresivnije filtriranje, ali zato ljudima kojima pošaljemo mejlove sa naših naloga često ti mejlovi ne stignu ili završe kod njih u spamu. Spam na Gmail-u bude obrisan posle oko mesec dana, pa ako se klijent javi nakon tog roka, ne vredi da ga ubeđujemo da smo mu poslali poruku pre više od mesec dana.
  Problem je sa onima kojima mejl nije stigao ni u spam, nego ga je Gmail jednostavno obrisao bez slanja obaveštenja primaocu ili pošiljaocu. To je po meni neozbiljno i neodgovorno, ali pošto se radi o besplatnim Gmail nalozima, korisnici tu ne mogu ništa, po sistemo - kol'ko para, tol'ko muzike!
  (Veliki brat, 21. maj 2022 21:00)

  # Link komentara

 6. CodeTwo
  probajte plugin za Outlook, meni se lično dopada opcija izvoza podataka iz Task liste (prilagođene kroz Developer mod)
  (Partisanishen Banditen, 21. maj 2022 20:15)

  # Link komentara

 7. Koristim Outlook od prvog dana, imao sam priliku da izaberem lični email pre GoLive datuma. Problem sa Outlook-om je spam i sve u vezi sa spam-om. Na Outlooku dnevno dobijem 50-100 spam e-maila dok na googlu ní jedan mesečno. dok to ne reše , sve ostalo je šminka ..
  (Brs, 21. maj 2022 18:37)

  # Link komentara

 8. Sve će oni rešiti osim da zameniš broj telofona koji više ne koristiš. Jer da bi ga zamenio moraš da ukucaš kod koji će stići na broj koji više nemaš. Genijalno. Naravno da bi dodao još opcija moraš da ukucaš kod koji ti dolazi na broj koji više nemaš. Genijalno pogotovo kad mejl koristiš skoro dve decenije i bukvalno u jednom trenutku može sve da ti blokiraju i da ostaneš bez svih profila.
  (Nenad, 21. maj 2022 18:29)

  # Link komentara

 9. ourlooj = dobar ali je skup.
  thunderbird = dobar a džabe :-)
  (ivonanpk, 21. maj 2022 16:13)

  # Link komentara