1. Daj ukinite vise rupe u ekranu pobogu. Naprave 7 pro sa pop up kamerom i vrate se na kameru u displeju. Ne kontam. Kao zbog vodootpornosti. Dajte molim vas, kupanje sa telefonom je za malu djecu.
   (bole, 15. septembar 2020 20:56)

  # Link komentara

 2. Iskreno,uzeću ga u uži izbor.
  Zašto? Posle 4 godine,3t koji koristim upravo,nikad jedan problem nije dao.
  Naprotiv i danas gura kao prvog dana!
  Da nije baterija oslabila ko zna da li bih uopšte i razmišljao o zameni.
   (cholak, 15. septembar 2020 18:53)

  # Link komentara

 3. 2 i po godine imam verziju 6.
  Radi besprekorno, brzo, kamere razvaljuju kvalitetom snimka.
  Pouzdan telefon, nema nikakvih zamrzavanja, bagova. Svaki put kad izadje nova verzija Android OS-a, OnePlus telefoni ga instaliraju i nakon svakog velikog update sistema, nema nikakvog usporavanja u radu telefona.
  Sve pohvale za kompaniju, sledeci telefon (ako mi se ovaj razbije jer ne nameravam uskoro da ga menjam) svakako ce opet biti OnePlus.
  (Banjo, 15. septembar 2020 17:21)

  # Link komentara

 4. Sada imam OP 7T i dalje imam osećaj da imam nov telefon koji odlično radi. Pre njega nosio sam OP 3 koji sam izgubio u taksiju za novu godinu i tada sam uzeo 7T, međutim telefon je našla policija i vratila mi ga nekih 6 meseci kasnije. Da nisam izgubio OP 3 bez problema bih ga i dalje nosio jer je služio svrsi. Pre njega imao sam i OP 1 i zamenio ga posle dve ipo godine. Moja poenta je da OnePlus pravi odlične telefone koje nema smisla ni potrebe menjati bar 3 godine, a to što se godišnje pojavi 2-3 modela je zamka u koju ne treba upadati. Još jedna zamka je cena koja je svakim novim modelom besmisleno jača, pa ako nastave taj trend jako teško ću se odlučiti da nastavim sa njima kada 7T dođe na zamenu ili ako budem ulazio u taksi :)
   (Tesla&Pjer, 15. septembar 2020 12:44)

  # Link komentara

 5. Mi u Srbiji možemo samo da gledamo na internetu. Fenomenalna kompanija koja daje puno za uloženi novac ali im mi verovatno nismo interesna grupa. U jednom kratkom periodu je i mogao da se kupi kod nas ali uz sve carine/marže/dilove nije bilo isplatljivo. Mada ko zna, možda će jednog dana biti i kod nas u slobodnoj prodaji.
   (ČungaLunga, 15. septembar 2020 12:30)

  # Link komentara

 6. Baš će biti prepoznatljiv.
  I upadljiv.
  Nevidjen.
  (Jovan V., 15. septembar 2020 11:55)

  # Link komentara