Pričamo telefonom mnogo više: Korona-kriza promenila navike

Domaći saobraćaj u mobilnoj telefoniji u prvim danima od uvođenja vanrednog stanja u Srbiji, 15. marta, naglo je skočio i bio je veći za oko 30 odsto, kažu u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija i navode da su operateri u ovom periodu bili izuzetno opterećeni i da zato već traže prodaju spektra za nove servise.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Hahahahhaha kako dobra fora za postavljanje 5g antena, kao morali smo da širimo kapacitete, kao fol dosta sljudi više priča hahaha. Narod jedva skupljao za leba a ne za telefon, što je imao besplatno imao i to je, kao i pre, možda su samo viber, whatsapp i slično povećali minuta korišćenja ali to nema veze sa mobilnim provajderima.

  Dobra fora, dobra.
  (Mello, 3. avgust 2020 17:30)

  # Link komentara

 2. teams и slack за посао. вајбер и сигнал, понекад воцап за остало. не памтим кад сам разговарао нормалном мобилном везом.
   (јоој, 3. avgust 2020 15:17)

  # Link komentara

 3. Svi koji vole da dave preko telefona imaju posebnu dijagnozu.
   (dosta luka+vitaminska, 3. avgust 2020 15:02)

  # Link komentara

 4. Radim od kuce vec 10 godina, ali telefon retko uzimam u ruke. Zapravo, ne pamtim da me je neko zvao direktno na mobilni vec mesecima. Jer se za takve stvari koriste: MS Teams, Skype for Business, Skype (obican), WhatsApp ... a za komunikaciju sa Srbima iz nekog tajanstvenog razloga iskljucivo Viber.
  (strucnjak, 3. avgust 2020 14:50)

  # Link komentara