Sreda, 17.06.2020.

14:19

Klub gubitnika: Top 5 najgorih mobilnih telefona ikada - koga biste vi stavili na listu?

Izvor: B92

Klub gubitnika: Top 5 najgorih mobilnih telefona ikada - koga biste vi stavili na listu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Srecko

pre 3 godine

Samo je oklop bio od samsunga. Nokiiono sve ostali. cak i pise u njemu to. Imao sam ga i ja, odlican telefon sa jednom manom, poklopac kamere se otvarao u dzepu sam od sebe

ciga

pre 3 godine

Alo zemljaci,ovde nije tema telefon koji želite a nemožete da imate pa ga mrzite.Nego realno najgori,neki koji ste imali a ne koji sanjate.

skoba

pre 3 godine

Jbt kada se setim u ono vreme kakvu je kameru imao Sony Ericsson K800, blic kao na profi foto aparatima, neverovatno.
(Walk, 17. jun 2020 17:27)

Tako je brate, mašina, imao je i onaj stabilizator mogao si da trčim s njim i da slikaš istovremeno, rezolucija 3.2mp a fotografije kao sa digitalnog aparata

oscar

pre 3 godine

Imam Toshibu G450, ne radi mu pozadinsko osvetljenje. Ako neko ima ideju kako da se to reši neka ostavi u komentaru
(Slavoljub Petrović, 17. jun 2020 15:43)

Ma nije problem Slobodane. Upalite lampu u pravcu istog, i sija kao Las Vegas.

Djido

pre 3 godine

Siemens c62!
Koliko sam se puta samo svađao sa devojkom zbog toga što sam bio nedostupan...
(Neko tamo, 17. jun 2020 17:19)

Nije to do telefona. Koji god da koristim, žena mi kaže da sam nedostupan.

Iandeb

pre 3 godine

Neo Freerunner i prethodnik ... pojavio se koliko secam u slicno vreme kao i iphone, jedan od prvih vecih crowdfunging projekata, bio je linuks-zasnovan telefon, otvorenog ne samo hardvera, nego i dobrog dela board dizajna. Drugim recima, obecavao je mnogo. Nazalost, imali su hardverskih bagova, nekih vrlo iritirajucis, poput interferencije nekih elemenata sa zvucnim sistemom, usled koga je razgovor bio gotovo nemoguc.

Cini mi se da je neo projekat uspeo, trenutna revolucija u smislu pojavljivanja gomile Linux zasnovanih telefona (npr Purism Librem 5 (koji cak ima i open hardware, i kill switches) i Pinephone i ostalih bi dosla mozda desetak godina ranije.

Pera Bozić

pre 3 godine

Moj drug pre 20ak godina imao mob Micubiši. I ja nisam verovao dok nisam video.
Secam da kad god zapne, morao da vadi bateriju, jer drugi nacin nije postojao da ga ponovo pokrene
(Hrundi Bakshi, 17. jun 2020 22:45)

Imao sam ja Micubiši Trijum, minijaturan telefon za to doba, sa animacijama u interfejsu, radio je 10 godina bez problema.

Goran

pre 3 godine

Sto ste Lenovo zaboravili? Telefon sa najlepsim imenom. Zbog imeba sam kupio 4 telefina i prokleo 3 godine zivota provedenih u gubljenju signala, crkavanju punjaca, otpadanju konektora, nadimanju baterije, nedostatku prostora za slike i video.... A tek Sony xperia....

lol

pre 3 godine

Jbt kada se setim u ono vreme kakvu je kameru imao Sony Ericsson K800, blic kao na profi foto aparatima, neverovatno.
(Walk, 17. jun 2020 17:27)

Najbolja kamera po meni, Nokia N8, bez premca, ko je probao zna sta je u pitanju

Aleks

pre 3 godine

Sagem
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igor, 17. jun 2020 16:14)

Bila i izreka: "Kupim Sagem, da se za***em".
Kupiš ga i on crkne. Odneseš ga u garantnom roku (6 meseci) i ne mogu da ga poprave. Daju ti drugi, on crkne nakon isteka 6 meseci. Odneseš da poprave (za pare), ne može. Baciš.

Ovca

pre 3 godine

Bosch 509 dual, telefon koji je napravljen da bude konkurent Nokiji 5110, Imao sam ga '99 godine, nije imao sat, 3 melodije zvona i 2 melodije sms poruke, 3 jezika, nije imao igrice, bio težak kao da je od olova max 2 dana mu držala baterija, što je u to vreme bilo jako malo...

Miloš BG

pre 3 godine

Najgori je bio Vertu. Funkcionalnost modela sa pocetka devedesetih, doduse lep dizajn, ali cena abnormalna (7-8 hiljada dolara). Otprilike kao da kupis Juga sa zlatnim krovom.

Pa

pre 3 godine

Ericsson T65, iz 2001. čini mi se. To im je mislim jedini promašaj, fabrički softver je bio bagovao, prekidao vezu, zvuk na zvučniku izobličen, sam se restartovao, baterija loša.... svašta još. I to novi modeli. Jedino je bio lep.

Robert

pre 3 godine

Od 2002, kada sam kupio prvi, do 2010, menjao sam i po 15 telefona godisnje. Malo sam trgovao polovnjacima na sitno (nadjem mob po dobroj ceni, arcim ga nedelju-dve-tri, pa prodam po nesto vecoj), pa sam ih zato toliko testirao. Cilj je bio da me testiranje nista ne kosta, a jos bolje ako i zaradim malo. Najcudniji je ubedljivo bio 7600, Nokia. N-gage nisam zeleo da probam jer mi je bio odbojan. Drugi na listi najneobicnijih bio mi je Siemens SX1.

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Moj drug pre 20ak godina imao mob Micubiši. I ja nisam verovao dok nisam video.
Secam da kad god zapne, morao da vadi bateriju, jer drugi nacin nije postojao da ga ponovo pokrene

Miki

pre 3 godine

Neznam koji mi je bio al bio sam blesav prvi tel sam kupio 1999 to je bio ericcson 868 a menjao sam onda svakih sest meseci...cak do 2008 kad sam kupio moj prvi iphone(tada je to bio 3g)i od tada samo iphone i menjam'svake druge godine ali da se vratim na vreme pre "iphone" ...po meni najgori (od onih koje sam ja imao ) je bio simens s40 to je bio neki telefon koji je siemens napravio u saradnji sa Bosh ali to je bio krsina gubio signal zvucnik i mikrofon 0 a sto je najgore ni na jednom telefonu nisam izgubio toliko love kao tada platio sam ga 400DEM a samo za 2 meseca sam ga prodao u zameni za 150 ( i to jedva sam nasao ko da ga uzme)...Inace imao sam i s35 i s45 koji su bili odlicni telefoni ali ovaj s40 PROMASAJ

"parafraziranje"... sta to bese?

pre 3 godine

Čekaj, ne kažete da su telefoni loši, pa onda kažete lista najgorih telefona?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Majkl Džondar, 17. jun 2020 18:00)
Povrsan, dokon, bukvalan ili sve tri osobine zajedno? Uzgred verovatno nisi niti cuo za, a kamoli citao Alan Ford, pa ne mozes da razumes sintakstu teksta.

Neko tamo

pre 3 godine

@Novi Kozarci vole Partizan!
Haha, znao sam da će neko napisati takav komentar!
Inače, telefon sam promenio odavno, nju još nisam niti planiram ;)

duki

pre 3 godine

Auru sam hteo da kupim, ali sam cekao da joj padne cena jer je jednostavno bila preskupa. Imala je motorola te fore za otvaranje telefona, kao sestarom da kruzis. Nije im Aura prvi model u prici. Inace imao sam i scirocco i lunu nokiu i stvarno su bili posebni ti uredjaji. I dan danas se izdvaja kvalitetom materijala, osnovne funkcije su mi savrseno obavljali. Luna mi je mnogo bolja bila za kucanje poruka od scirocca. Aura je imala brutalno dobru tastaturu ali je cena kidala. Kida i danas. Samo 2000 komada ih ima i to je bas parce otmenosti.

najbolji lik

pre 3 godine

nemam pojma šta mu se desilo imy gde je završio...
(Xli, 17. jun 2020 16:21)

moj kao nov. dobar tel sa simbianom. mana je sto se drzao poprecno u odnosu na uho kada se prica pa je je to bilo malo cudno za okolinu. tj malo vise cudno za ljude okolo.

Maltezer

pre 3 godine

Svi WP7 telefoni. Microsoft je bio pokušao da napravi Windows Mobile (ili Windows Phone) ispočetka i zabrljao gde je mogao: bez C/P opcije, bez Skype aplikacije (Android i iOS su imali, mada je Skype već tada bio u vlasništvu MS), bez nadogradnje na WP8, bez mnogo personalizacije... Kad s ove daljine pogledam koliko su propusta napravili, čudo da su došli do toga da su imali za koga da prave WP8 telefone.

Novi Kozarci vole Partizan!

pre 3 godine

Siemens c62!
Imao je fabričku grešku da iz čista mira gubi signal, a da se to ne vidi.
Koliko sam se puta samo svađao sa devojkom zbog toga što sam bio nedostupan...
(Neko tamo, 17. jun 2020 17:19)

Nije to najgori telefon, to je najgora zena u tvom zivotu pa nisi objektivan...

diplinž

pre 3 godine

godinama sam koristio telefon koji je od Samsunga napravio ozbiljnu firmu. u vrijeme kad je Nokia N95 bila navodno najbolji uređaj na svijetu (cca 2008god), ja za 150€ uzmem Samsung G810 - spejs šatl od telefona. imao je samo jednu manu - symbian a ne android. inače bih ga i danas nosio...

Marko

pre 3 godine

IPhone XR je sasvim solidan telefon. Imam ga od avgusta 2019., bez ikakvih problema (pu pu da ga ne uročim) radi, baterija odlična, zvuk odličan...Malo je predimenzioniran ali navikne se čovek i na to. Ne planiram da ga menjam dok ga vreme ne pregazi, i prethodni sam zato zamenio. Molim bar jedan suvisli argument zašto je XR najgori, ili bar zašto je loš. Da još nešto dodam, ne tvrdim ni da je najbolji, ja sam naviknut na IPhone, IOS i to ne bih da menjam, ne mislim da su najbolji, meni su Apple proizvodi jednostavno dobri i pouzdani, nikad nisam imao problema sa njima, to mi je dovoljno. A Sagem jeste najgori, ćale ga je nosio, ono je zlo!

Pragmatic

pre 3 godine

Imao sam gomilu tel. Prvi mi bio Philips - plasticna cigla zelene boje, drugi mislim da mi je bio neki Simens, pa SonyErikson, pa su tek tada poceli da lice na telefone.

Straight Outta München

pre 3 godine

iphone xr
(Трооки Гавран, 17. jun 2020 15:37

Ne razumem se puno u telefone, firmin telefon je xr i funkcionise savrseno. Vizuelno normalan telefon, pouzdan. Objasni sta je problem da znam?

neopterecen

pre 3 godine

iphone xr definitivno, a moze i iphone se 2
(Ime, 17. jun 2020 16:17)

Pa ne mozes napisati relevantan komentar, gledajuci sliku telefona. Uzmi kredit, kupi telefon i koristi mesec dana, pa onda pisi... ;)

miki

pre 3 godine

Nije najgori, ali smesan sltel syo sam imao je nokia 3650. Tastatura je bila mucenje za kuckati. Imao sam ga nekih 10 dana i zamenio ga

Neko tamo

pre 3 godine

Siemens c62!
Imao je fabričku grešku da iz čista mira gubi signal, a da se to ne vidi.
Koliko sam se puta samo svađao sa devojkom zbog toga što sam bio nedostupan...

najjaci

pre 3 godine

Iphone.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 17. jun 2020 17:05)

lisica i grozdje? tako je to kad vam i dalje mama i tata kupuju telefone za po 20000 max (ali onda se odreknete mora) hahahahaha

skoba

pre 3 godine

Gsmart tuku, rođaci, najgore s..nje koje je ikad ikome dopalo šaka, jednom prilikom sam čučnuo pored neke gospođe dok smo gledali lager neke robe u njenoj radnji a telefonče se otključa u džepu i pozove mog tasta koji se u tom trenutku nalazi u Moskvi na građevini..A kad hoćeš nekoga da pozoveš onda se ugasi,ili mu se ugasi zvučnik,kad pokušavaš da se javiš onda se slušalica otima neće da se prevuče..kunem se,taj telefon je imao sopstvenu moć volje

Proki

pre 3 godine

Svi pišu koji su najgori telefoni. Ja ću o najboljim. Moje mišljenje da su najbolji telefoni bili iz američke kompanije Palm. Savršen fabrički softver, odlični uređaji, izdržljive baterije (moja u Palm One radi već 13 godina, da 13), gomile dodatnog softvera itd. Koštali su dosta ali su i vredeli. Nažalost, kao i uvek kada neku dobru firmu kupi veći i bogatiji, ona biva ugašena. To se desilo i Palm-u.

Xli

pre 3 godine

Najluđi telefon koji sam posedovao je Nokia nGage. Zapravo je bio super ako se zanemari čudan oblik i veličina cigle. Sećam se da sam igrao Tomb Raider 1 na njemu i imao sam Bluetooth software za kontrolu kompa što je tada bio Sci-Fi. Sediš u dvorištu i imaš playlistu od Winamp-a na telefonu + sve kontrole. Sad kad razmislim nemam pojma šta mu se desilo i gde je završio...

Džoni

pre 3 godine

Daleko od najgoreg, ali golemi gubitnik: Kazam Tornado i posle pet godina jedan od najtanjih telefona debljine samo 5,1mm. Mnogi nisu ni čuli za njega, eto kako je prošao, a i firma sa sedištem u UK se ugasila.

dfix

pre 3 godine

Imam Toshibu G450, ne radi mu pozadinsko osvetljenje. Ako neko ima ideju kako da se to reši neka ostavi u komentaru
(Slavoljub Petrović, 17. jun 2020 15:43)
Nek ti majstor promeni

Rockstar

pre 3 godine

Meni licno najgori telefon koji sam imao je Motorola V3,obrisao sve igrice,teme,melodije i opet imao 10 mb memorije.Jedino je bio koristan da se drustvo i ja njima samaramo

Xli

pre 3 godine

Najluđi telefon koji sam posedovao je Nokia nGage. Zapravo je bio super ako se zanemari čudan oblik i veličina cigle. Sećam se da sam igrao Tomb Raider 1 na njemu i imao sam Bluetooth software za kontrolu kompa što je tada bio Sci-Fi. Sediš u dvorištu i imaš playlistu od Winamp-a na telefonu + sve kontrole. Sad kad razmislim nemam pojma šta mu se desilo i gde je završio...

skoba

pre 3 godine

Gsmart tuku, rođaci, najgore s..nje koje je ikad ikome dopalo šaka, jednom prilikom sam čučnuo pored neke gospođe dok smo gledali lager neke robe u njenoj radnji a telefonče se otključa u džepu i pozove mog tasta koji se u tom trenutku nalazi u Moskvi na građevini..A kad hoćeš nekoga da pozoveš onda se ugasi,ili mu se ugasi zvučnik,kad pokušavaš da se javiš onda se slušalica otima neće da se prevuče..kunem se,taj telefon je imao sopstvenu moć volje

Novi Kozarci vole Partizan!

pre 3 godine

Siemens c62!
Imao je fabričku grešku da iz čista mira gubi signal, a da se to ne vidi.
Koliko sam se puta samo svađao sa devojkom zbog toga što sam bio nedostupan...
(Neko tamo, 17. jun 2020 17:19)

Nije to najgori telefon, to je najgora zena u tvom zivotu pa nisi objektivan...

Neko tamo

pre 3 godine

Siemens c62!
Imao je fabričku grešku da iz čista mira gubi signal, a da se to ne vidi.
Koliko sam se puta samo svađao sa devojkom zbog toga što sam bio nedostupan...

dfix

pre 3 godine

Imam Toshibu G450, ne radi mu pozadinsko osvetljenje. Ako neko ima ideju kako da se to reši neka ostavi u komentaru
(Slavoljub Petrović, 17. jun 2020 15:43)
Nek ti majstor promeni

Proki

pre 3 godine

Svi pišu koji su najgori telefoni. Ja ću o najboljim. Moje mišljenje da su najbolji telefoni bili iz američke kompanije Palm. Savršen fabrički softver, odlični uređaji, izdržljive baterije (moja u Palm One radi već 13 godina, da 13), gomile dodatnog softvera itd. Koštali su dosta ali su i vredeli. Nažalost, kao i uvek kada neku dobru firmu kupi veći i bogatiji, ona biva ugašena. To se desilo i Palm-u.

Džoni

pre 3 godine

Daleko od najgoreg, ali golemi gubitnik: Kazam Tornado i posle pet godina jedan od najtanjih telefona debljine samo 5,1mm. Mnogi nisu ni čuli za njega, eto kako je prošao, a i firma sa sedištem u UK se ugasila.

neopterecen

pre 3 godine

iphone xr definitivno, a moze i iphone se 2
(Ime, 17. jun 2020 16:17)

Pa ne mozes napisati relevantan komentar, gledajuci sliku telefona. Uzmi kredit, kupi telefon i koristi mesec dana, pa onda pisi... ;)

Straight Outta München

pre 3 godine

iphone xr
(Трооки Гавран, 17. jun 2020 15:37

Ne razumem se puno u telefone, firmin telefon je xr i funkcionise savrseno. Vizuelno normalan telefon, pouzdan. Objasni sta je problem da znam?

Maltezer

pre 3 godine

Svi WP7 telefoni. Microsoft je bio pokušao da napravi Windows Mobile (ili Windows Phone) ispočetka i zabrljao gde je mogao: bez C/P opcije, bez Skype aplikacije (Android i iOS su imali, mada je Skype već tada bio u vlasništvu MS), bez nadogradnje na WP8, bez mnogo personalizacije... Kad s ove daljine pogledam koliko su propusta napravili, čudo da su došli do toga da su imali za koga da prave WP8 telefone.

Rockstar

pre 3 godine

Meni licno najgori telefon koji sam imao je Motorola V3,obrisao sve igrice,teme,melodije i opet imao 10 mb memorije.Jedino je bio koristan da se drustvo i ja njima samaramo

Aleks

pre 3 godine

Sagem
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igor, 17. jun 2020 16:14)

Bila i izreka: "Kupim Sagem, da se za***em".
Kupiš ga i on crkne. Odneseš ga u garantnom roku (6 meseci) i ne mogu da ga poprave. Daju ti drugi, on crkne nakon isteka 6 meseci. Odneseš da poprave (za pare), ne može. Baciš.

Marko

pre 3 godine

IPhone XR je sasvim solidan telefon. Imam ga od avgusta 2019., bez ikakvih problema (pu pu da ga ne uročim) radi, baterija odlična, zvuk odličan...Malo je predimenzioniran ali navikne se čovek i na to. Ne planiram da ga menjam dok ga vreme ne pregazi, i prethodni sam zato zamenio. Molim bar jedan suvisli argument zašto je XR najgori, ili bar zašto je loš. Da još nešto dodam, ne tvrdim ni da je najbolji, ja sam naviknut na IPhone, IOS i to ne bih da menjam, ne mislim da su najbolji, meni su Apple proizvodi jednostavno dobri i pouzdani, nikad nisam imao problema sa njima, to mi je dovoljno. A Sagem jeste najgori, ćale ga je nosio, ono je zlo!

Miloš BG

pre 3 godine

Najgori je bio Vertu. Funkcionalnost modela sa pocetka devedesetih, doduse lep dizajn, ali cena abnormalna (7-8 hiljada dolara). Otprilike kao da kupis Juga sa zlatnim krovom.

miki

pre 3 godine

Nije najgori, ali smesan sltel syo sam imao je nokia 3650. Tastatura je bila mucenje za kuckati. Imao sam ga nekih 10 dana i zamenio ga

najjaci

pre 3 godine

Iphone.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 17. jun 2020 17:05)

lisica i grozdje? tako je to kad vam i dalje mama i tata kupuju telefone za po 20000 max (ali onda se odreknete mora) hahahahaha

Ovca

pre 3 godine

Bosch 509 dual, telefon koji je napravljen da bude konkurent Nokiji 5110, Imao sam ga '99 godine, nije imao sat, 3 melodije zvona i 2 melodije sms poruke, 3 jezika, nije imao igrice, bio težak kao da je od olova max 2 dana mu držala baterija, što je u to vreme bilo jako malo...

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Moj drug pre 20ak godina imao mob Micubiši. I ja nisam verovao dok nisam video.
Secam da kad god zapne, morao da vadi bateriju, jer drugi nacin nije postojao da ga ponovo pokrene

Miki

pre 3 godine

Neznam koji mi je bio al bio sam blesav prvi tel sam kupio 1999 to je bio ericcson 868 a menjao sam onda svakih sest meseci...cak do 2008 kad sam kupio moj prvi iphone(tada je to bio 3g)i od tada samo iphone i menjam'svake druge godine ali da se vratim na vreme pre "iphone" ...po meni najgori (od onih koje sam ja imao ) je bio simens s40 to je bio neki telefon koji je siemens napravio u saradnji sa Bosh ali to je bio krsina gubio signal zvucnik i mikrofon 0 a sto je najgore ni na jednom telefonu nisam izgubio toliko love kao tada platio sam ga 400DEM a samo za 2 meseca sam ga prodao u zameni za 150 ( i to jedva sam nasao ko da ga uzme)...Inace imao sam i s35 i s45 koji su bili odlicni telefoni ali ovaj s40 PROMASAJ

Pragmatic

pre 3 godine

Imao sam gomilu tel. Prvi mi bio Philips - plasticna cigla zelene boje, drugi mislim da mi je bio neki Simens, pa SonyErikson, pa su tek tada poceli da lice na telefone.

Neko tamo

pre 3 godine

@Novi Kozarci vole Partizan!
Haha, znao sam da će neko napisati takav komentar!
Inače, telefon sam promenio odavno, nju još nisam niti planiram ;)

Robert

pre 3 godine

Od 2002, kada sam kupio prvi, do 2010, menjao sam i po 15 telefona godisnje. Malo sam trgovao polovnjacima na sitno (nadjem mob po dobroj ceni, arcim ga nedelju-dve-tri, pa prodam po nesto vecoj), pa sam ih zato toliko testirao. Cilj je bio da me testiranje nista ne kosta, a jos bolje ako i zaradim malo. Najcudniji je ubedljivo bio 7600, Nokia. N-gage nisam zeleo da probam jer mi je bio odbojan. Drugi na listi najneobicnijih bio mi je Siemens SX1.

skoba

pre 3 godine

Jbt kada se setim u ono vreme kakvu je kameru imao Sony Ericsson K800, blic kao na profi foto aparatima, neverovatno.
(Walk, 17. jun 2020 17:27)

Tako je brate, mašina, imao je i onaj stabilizator mogao si da trčim s njim i da slikaš istovremeno, rezolucija 3.2mp a fotografije kao sa digitalnog aparata

ciga

pre 3 godine

Alo zemljaci,ovde nije tema telefon koji želite a nemožete da imate pa ga mrzite.Nego realno najgori,neki koji ste imali a ne koji sanjate.

diplinž

pre 3 godine

godinama sam koristio telefon koji je od Samsunga napravio ozbiljnu firmu. u vrijeme kad je Nokia N95 bila navodno najbolji uređaj na svijetu (cca 2008god), ja za 150€ uzmem Samsung G810 - spejs šatl od telefona. imao je samo jednu manu - symbian a ne android. inače bih ga i danas nosio...

Pa

pre 3 godine

Ericsson T65, iz 2001. čini mi se. To im je mislim jedini promašaj, fabrički softver je bio bagovao, prekidao vezu, zvuk na zvučniku izobličen, sam se restartovao, baterija loša.... svašta još. I to novi modeli. Jedino je bio lep.

"parafraziranje"... sta to bese?

pre 3 godine

Čekaj, ne kažete da su telefoni loši, pa onda kažete lista najgorih telefona?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Majkl Džondar, 17. jun 2020 18:00)
Povrsan, dokon, bukvalan ili sve tri osobine zajedno? Uzgred verovatno nisi niti cuo za, a kamoli citao Alan Ford, pa ne mozes da razumes sintakstu teksta.

lol

pre 3 godine

Jbt kada se setim u ono vreme kakvu je kameru imao Sony Ericsson K800, blic kao na profi foto aparatima, neverovatno.
(Walk, 17. jun 2020 17:27)

Najbolja kamera po meni, Nokia N8, bez premca, ko je probao zna sta je u pitanju

duki

pre 3 godine

Auru sam hteo da kupim, ali sam cekao da joj padne cena jer je jednostavno bila preskupa. Imala je motorola te fore za otvaranje telefona, kao sestarom da kruzis. Nije im Aura prvi model u prici. Inace imao sam i scirocco i lunu nokiu i stvarno su bili posebni ti uredjaji. I dan danas se izdvaja kvalitetom materijala, osnovne funkcije su mi savrseno obavljali. Luna mi je mnogo bolja bila za kucanje poruka od scirocca. Aura je imala brutalno dobru tastaturu ali je cena kidala. Kida i danas. Samo 2000 komada ih ima i to je bas parce otmenosti.

najbolji lik

pre 3 godine

nemam pojma šta mu se desilo imy gde je završio...
(Xli, 17. jun 2020 16:21)

moj kao nov. dobar tel sa simbianom. mana je sto se drzao poprecno u odnosu na uho kada se prica pa je je to bilo malo cudno za okolinu. tj malo vise cudno za ljude okolo.

Goran

pre 3 godine

Sto ste Lenovo zaboravili? Telefon sa najlepsim imenom. Zbog imeba sam kupio 4 telefina i prokleo 3 godine zivota provedenih u gubljenju signala, crkavanju punjaca, otpadanju konektora, nadimanju baterije, nedostatku prostora za slike i video.... A tek Sony xperia....

Pera Bozić

pre 3 godine

Moj drug pre 20ak godina imao mob Micubiši. I ja nisam verovao dok nisam video.
Secam da kad god zapne, morao da vadi bateriju, jer drugi nacin nije postojao da ga ponovo pokrene
(Hrundi Bakshi, 17. jun 2020 22:45)

Imao sam ja Micubiši Trijum, minijaturan telefon za to doba, sa animacijama u interfejsu, radio je 10 godina bez problema.

Djido

pre 3 godine

Siemens c62!
Koliko sam se puta samo svađao sa devojkom zbog toga što sam bio nedostupan...
(Neko tamo, 17. jun 2020 17:19)

Nije to do telefona. Koji god da koristim, žena mi kaže da sam nedostupan.

Iandeb

pre 3 godine

Neo Freerunner i prethodnik ... pojavio se koliko secam u slicno vreme kao i iphone, jedan od prvih vecih crowdfunging projekata, bio je linuks-zasnovan telefon, otvorenog ne samo hardvera, nego i dobrog dela board dizajna. Drugim recima, obecavao je mnogo. Nazalost, imali su hardverskih bagova, nekih vrlo iritirajucis, poput interferencije nekih elemenata sa zvucnim sistemom, usled koga je razgovor bio gotovo nemoguc.

Cini mi se da je neo projekat uspeo, trenutna revolucija u smislu pojavljivanja gomile Linux zasnovanih telefona (npr Purism Librem 5 (koji cak ima i open hardware, i kill switches) i Pinephone i ostalih bi dosla mozda desetak godina ranije.

Srecko

pre 3 godine

Samo je oklop bio od samsunga. Nokiiono sve ostali. cak i pise u njemu to. Imao sam ga i ja, odlican telefon sa jednom manom, poklopac kamere se otvarao u dzepu sam od sebe

oscar

pre 3 godine

Imam Toshibu G450, ne radi mu pozadinsko osvetljenje. Ako neko ima ideju kako da se to reši neka ostavi u komentaru
(Slavoljub Petrović, 17. jun 2020 15:43)

Ma nije problem Slobodane. Upalite lampu u pravcu istog, i sija kao Las Vegas.

najjaci

pre 3 godine

Iphone.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 17. jun 2020 17:05)

lisica i grozdje? tako je to kad vam i dalje mama i tata kupuju telefone za po 20000 max (ali onda se odreknete mora) hahahahaha

Rockstar

pre 3 godine

Meni licno najgori telefon koji sam imao je Motorola V3,obrisao sve igrice,teme,melodije i opet imao 10 mb memorije.Jedino je bio koristan da se drustvo i ja njima samaramo

Proki

pre 3 godine

Svi pišu koji su najgori telefoni. Ja ću o najboljim. Moje mišljenje da su najbolji telefoni bili iz američke kompanije Palm. Savršen fabrički softver, odlični uređaji, izdržljive baterije (moja u Palm One radi već 13 godina, da 13), gomile dodatnog softvera itd. Koštali su dosta ali su i vredeli. Nažalost, kao i uvek kada neku dobru firmu kupi veći i bogatiji, ona biva ugašena. To se desilo i Palm-u.

neopterecen

pre 3 godine

iphone xr definitivno, a moze i iphone se 2
(Ime, 17. jun 2020 16:17)

Pa ne mozes napisati relevantan komentar, gledajuci sliku telefona. Uzmi kredit, kupi telefon i koristi mesec dana, pa onda pisi... ;)

diplinž

pre 3 godine

godinama sam koristio telefon koji je od Samsunga napravio ozbiljnu firmu. u vrijeme kad je Nokia N95 bila navodno najbolji uređaj na svijetu (cca 2008god), ja za 150€ uzmem Samsung G810 - spejs šatl od telefona. imao je samo jednu manu - symbian a ne android. inače bih ga i danas nosio...

Straight Outta München

pre 3 godine

iphone xr
(Трооки Гавран, 17. jun 2020 15:37

Ne razumem se puno u telefone, firmin telefon je xr i funkcionise savrseno. Vizuelno normalan telefon, pouzdan. Objasni sta je problem da znam?

Marko

pre 3 godine

IPhone XR je sasvim solidan telefon. Imam ga od avgusta 2019., bez ikakvih problema (pu pu da ga ne uročim) radi, baterija odlična, zvuk odličan...Malo je predimenzioniran ali navikne se čovek i na to. Ne planiram da ga menjam dok ga vreme ne pregazi, i prethodni sam zato zamenio. Molim bar jedan suvisli argument zašto je XR najgori, ili bar zašto je loš. Da još nešto dodam, ne tvrdim ni da je najbolji, ja sam naviknut na IPhone, IOS i to ne bih da menjam, ne mislim da su najbolji, meni su Apple proizvodi jednostavno dobri i pouzdani, nikad nisam imao problema sa njima, to mi je dovoljno. A Sagem jeste najgori, ćale ga je nosio, ono je zlo!

oscar

pre 3 godine

Imam Toshibu G450, ne radi mu pozadinsko osvetljenje. Ako neko ima ideju kako da se to reši neka ostavi u komentaru
(Slavoljub Petrović, 17. jun 2020 15:43)

Ma nije problem Slobodane. Upalite lampu u pravcu istog, i sija kao Las Vegas.

Pragmatic

pre 3 godine

Imao sam gomilu tel. Prvi mi bio Philips - plasticna cigla zelene boje, drugi mislim da mi je bio neki Simens, pa SonyErikson, pa su tek tada poceli da lice na telefone.

Maltezer

pre 3 godine

Svi WP7 telefoni. Microsoft je bio pokušao da napravi Windows Mobile (ili Windows Phone) ispočetka i zabrljao gde je mogao: bez C/P opcije, bez Skype aplikacije (Android i iOS su imali, mada je Skype već tada bio u vlasništvu MS), bez nadogradnje na WP8, bez mnogo personalizacije... Kad s ove daljine pogledam koliko su propusta napravili, čudo da su došli do toga da su imali za koga da prave WP8 telefone.

dfix

pre 3 godine

Imam Toshibu G450, ne radi mu pozadinsko osvetljenje. Ako neko ima ideju kako da se to reši neka ostavi u komentaru
(Slavoljub Petrović, 17. jun 2020 15:43)
Nek ti majstor promeni

Neko tamo

pre 3 godine

Siemens c62!
Imao je fabričku grešku da iz čista mira gubi signal, a da se to ne vidi.
Koliko sam se puta samo svađao sa devojkom zbog toga što sam bio nedostupan...

skoba

pre 3 godine

Gsmart tuku, rođaci, najgore s..nje koje je ikad ikome dopalo šaka, jednom prilikom sam čučnuo pored neke gospođe dok smo gledali lager neke robe u njenoj radnji a telefonče se otključa u džepu i pozove mog tasta koji se u tom trenutku nalazi u Moskvi na građevini..A kad hoćeš nekoga da pozoveš onda se ugasi,ili mu se ugasi zvučnik,kad pokušavaš da se javiš onda se slušalica otima neće da se prevuče..kunem se,taj telefon je imao sopstvenu moć volje

miki

pre 3 godine

Nije najgori, ali smesan sltel syo sam imao je nokia 3650. Tastatura je bila mucenje za kuckati. Imao sam ga nekih 10 dana i zamenio ga

Xli

pre 3 godine

Najluđi telefon koji sam posedovao je Nokia nGage. Zapravo je bio super ako se zanemari čudan oblik i veličina cigle. Sećam se da sam igrao Tomb Raider 1 na njemu i imao sam Bluetooth software za kontrolu kompa što je tada bio Sci-Fi. Sediš u dvorištu i imaš playlistu od Winamp-a na telefonu + sve kontrole. Sad kad razmislim nemam pojma šta mu se desilo i gde je završio...

Džoni

pre 3 godine

Daleko od najgoreg, ali golemi gubitnik: Kazam Tornado i posle pet godina jedan od najtanjih telefona debljine samo 5,1mm. Mnogi nisu ni čuli za njega, eto kako je prošao, a i firma sa sedištem u UK se ugasila.

Novi Kozarci vole Partizan!

pre 3 godine

Siemens c62!
Imao je fabričku grešku da iz čista mira gubi signal, a da se to ne vidi.
Koliko sam se puta samo svađao sa devojkom zbog toga što sam bio nedostupan...
(Neko tamo, 17. jun 2020 17:19)

Nije to najgori telefon, to je najgora zena u tvom zivotu pa nisi objektivan...

Pa

pre 3 godine

Ericsson T65, iz 2001. čini mi se. To im je mislim jedini promašaj, fabrički softver je bio bagovao, prekidao vezu, zvuk na zvučniku izobličen, sam se restartovao, baterija loša.... svašta još. I to novi modeli. Jedino je bio lep.

Aleks

pre 3 godine

Sagem
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (igor, 17. jun 2020 16:14)

Bila i izreka: "Kupim Sagem, da se za***em".
Kupiš ga i on crkne. Odneseš ga u garantnom roku (6 meseci) i ne mogu da ga poprave. Daju ti drugi, on crkne nakon isteka 6 meseci. Odneseš da poprave (za pare), ne može. Baciš.

Miki

pre 3 godine

Neznam koji mi je bio al bio sam blesav prvi tel sam kupio 1999 to je bio ericcson 868 a menjao sam onda svakih sest meseci...cak do 2008 kad sam kupio moj prvi iphone(tada je to bio 3g)i od tada samo iphone i menjam'svake druge godine ali da se vratim na vreme pre "iphone" ...po meni najgori (od onih koje sam ja imao ) je bio simens s40 to je bio neki telefon koji je siemens napravio u saradnji sa Bosh ali to je bio krsina gubio signal zvucnik i mikrofon 0 a sto je najgore ni na jednom telefonu nisam izgubio toliko love kao tada platio sam ga 400DEM a samo za 2 meseca sam ga prodao u zameni za 150 ( i to jedva sam nasao ko da ga uzme)...Inace imao sam i s35 i s45 koji su bili odlicni telefoni ali ovaj s40 PROMASAJ

Robert

pre 3 godine

Od 2002, kada sam kupio prvi, do 2010, menjao sam i po 15 telefona godisnje. Malo sam trgovao polovnjacima na sitno (nadjem mob po dobroj ceni, arcim ga nedelju-dve-tri, pa prodam po nesto vecoj), pa sam ih zato toliko testirao. Cilj je bio da me testiranje nista ne kosta, a jos bolje ako i zaradim malo. Najcudniji je ubedljivo bio 7600, Nokia. N-gage nisam zeleo da probam jer mi je bio odbojan. Drugi na listi najneobicnijih bio mi je Siemens SX1.

"parafraziranje"... sta to bese?

pre 3 godine

Čekaj, ne kažete da su telefoni loši, pa onda kažete lista najgorih telefona?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Majkl Džondar, 17. jun 2020 18:00)
Povrsan, dokon, bukvalan ili sve tri osobine zajedno? Uzgred verovatno nisi niti cuo za, a kamoli citao Alan Ford, pa ne mozes da razumes sintakstu teksta.

Miloš BG

pre 3 godine

Najgori je bio Vertu. Funkcionalnost modela sa pocetka devedesetih, doduse lep dizajn, ali cena abnormalna (7-8 hiljada dolara). Otprilike kao da kupis Juga sa zlatnim krovom.

Neko tamo

pre 3 godine

@Novi Kozarci vole Partizan!
Haha, znao sam da će neko napisati takav komentar!
Inače, telefon sam promenio odavno, nju još nisam niti planiram ;)

Goran

pre 3 godine

Sto ste Lenovo zaboravili? Telefon sa najlepsim imenom. Zbog imeba sam kupio 4 telefina i prokleo 3 godine zivota provedenih u gubljenju signala, crkavanju punjaca, otpadanju konektora, nadimanju baterije, nedostatku prostora za slike i video.... A tek Sony xperia....

Ovca

pre 3 godine

Bosch 509 dual, telefon koji je napravljen da bude konkurent Nokiji 5110, Imao sam ga '99 godine, nije imao sat, 3 melodije zvona i 2 melodije sms poruke, 3 jezika, nije imao igrice, bio težak kao da je od olova max 2 dana mu držala baterija, što je u to vreme bilo jako malo...

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Moj drug pre 20ak godina imao mob Micubiši. I ja nisam verovao dok nisam video.
Secam da kad god zapne, morao da vadi bateriju, jer drugi nacin nije postojao da ga ponovo pokrene

Srecko

pre 3 godine

Samo je oklop bio od samsunga. Nokiiono sve ostali. cak i pise u njemu to. Imao sam ga i ja, odlican telefon sa jednom manom, poklopac kamere se otvarao u dzepu sam od sebe

duki

pre 3 godine

Auru sam hteo da kupim, ali sam cekao da joj padne cena jer je jednostavno bila preskupa. Imala je motorola te fore za otvaranje telefona, kao sestarom da kruzis. Nije im Aura prvi model u prici. Inace imao sam i scirocco i lunu nokiu i stvarno su bili posebni ti uredjaji. I dan danas se izdvaja kvalitetom materijala, osnovne funkcije su mi savrseno obavljali. Luna mi je mnogo bolja bila za kucanje poruka od scirocca. Aura je imala brutalno dobru tastaturu ali je cena kidala. Kida i danas. Samo 2000 komada ih ima i to je bas parce otmenosti.

najbolji lik

pre 3 godine

nemam pojma šta mu se desilo imy gde je završio...
(Xli, 17. jun 2020 16:21)

moj kao nov. dobar tel sa simbianom. mana je sto se drzao poprecno u odnosu na uho kada se prica pa je je to bilo malo cudno za okolinu. tj malo vise cudno za ljude okolo.

lol

pre 3 godine

Jbt kada se setim u ono vreme kakvu je kameru imao Sony Ericsson K800, blic kao na profi foto aparatima, neverovatno.
(Walk, 17. jun 2020 17:27)

Najbolja kamera po meni, Nokia N8, bez premca, ko je probao zna sta je u pitanju

ciga

pre 3 godine

Alo zemljaci,ovde nije tema telefon koji želite a nemožete da imate pa ga mrzite.Nego realno najgori,neki koji ste imali a ne koji sanjate.

Pera Bozić

pre 3 godine

Moj drug pre 20ak godina imao mob Micubiši. I ja nisam verovao dok nisam video.
Secam da kad god zapne, morao da vadi bateriju, jer drugi nacin nije postojao da ga ponovo pokrene
(Hrundi Bakshi, 17. jun 2020 22:45)

Imao sam ja Micubiši Trijum, minijaturan telefon za to doba, sa animacijama u interfejsu, radio je 10 godina bez problema.

Djido

pre 3 godine

Siemens c62!
Koliko sam se puta samo svađao sa devojkom zbog toga što sam bio nedostupan...
(Neko tamo, 17. jun 2020 17:19)

Nije to do telefona. Koji god da koristim, žena mi kaže da sam nedostupan.

Iandeb

pre 3 godine

Neo Freerunner i prethodnik ... pojavio se koliko secam u slicno vreme kao i iphone, jedan od prvih vecih crowdfunging projekata, bio je linuks-zasnovan telefon, otvorenog ne samo hardvera, nego i dobrog dela board dizajna. Drugim recima, obecavao je mnogo. Nazalost, imali su hardverskih bagova, nekih vrlo iritirajucis, poput interferencije nekih elemenata sa zvucnim sistemom, usled koga je razgovor bio gotovo nemoguc.

Cini mi se da je neo projekat uspeo, trenutna revolucija u smislu pojavljivanja gomile Linux zasnovanih telefona (npr Purism Librem 5 (koji cak ima i open hardware, i kill switches) i Pinephone i ostalih bi dosla mozda desetak godina ranije.

skoba

pre 3 godine

Jbt kada se setim u ono vreme kakvu je kameru imao Sony Ericsson K800, blic kao na profi foto aparatima, neverovatno.
(Walk, 17. jun 2020 17:27)

Tako je brate, mašina, imao je i onaj stabilizator mogao si da trčim s njim i da slikaš istovremeno, rezolucija 3.2mp a fotografije kao sa digitalnog aparata