1. Nemojte koristiti bing ni google oba skupljaju sve o vama gde god kliknete.Cak i ako koristite vpn jer skoro svi pruzaoci vpn usluga koriste Google Analytics da promatraju kako rade njihove aplikacije i isto je kao da koristite google bez vpn.Za bezbedno surfovanje po internetu koristite duckduckgo.com pretrazivac jer ne belezi nista,procitajte malo o tome.Koristite Tor browser za siguran surf ima besplatan vpn u sebi i pretrazivac duckduckgo vec postavljen.
  Tor koristim godinama i preporucujem svima,informisite se malo o njemu svi koji ovo citate imate internet,znaci treba samo malo vremena za istrazivanje.Pozdrav svima.
  (bosko, 12. februar 2020 17:49) # Link komentara

  Niko ne koristi Gugl zato sto ga voli i zato sto voli da bude pracen. Ljudi ga koriste jer daje najrelevantnije podatke. Duckduckgo je presmesan pretrazivac koji ne moze da se meri sa Guglom, kao sto to ne moze nijedan drugi. Nikoga ne zanima sta ti radis i ne postoji VPN koji ce da te zastiti od organa reda i zakona ukoliko radis nesto nelegalno. Ako se brines za privatnost, Apple/Gugl te svakako prate, samo je pitanje koji pametni telefon koristis. Tu ti nikakav VPN ne pomaze...
  (Ankh, 14. februar 2020 09:20)

  # Link komentara

 2. BING je dosta losiji od Googla, ali oba sakupljaju podatke o Vama.
  Za pretragu - samo duckduckgo.com ...
   (Kobaja Grande, 13. februar 2020 09:47)

  # Link komentara

 3. Nemojte koristiti bing ni google oba skupljaju sve o vama gde god kliknete.Cak i ako koristite vpn jer skoro svi pruzaoci vpn usluga koriste Google Analytics da promatraju kako rade njihove aplikacije i isto je kao da koristite google bez vpn.Za bezbedno surfovanje po internetu koristite duckduckgo.com pretrazivac jer ne belezi nista,procitajte malo o tome.Koristite Tor browser za siguran surf ima besplatan vpn u sebi i pretrazivac duckduckgo vec postavljen.
  Tor koristim godinama i preporucujem svima,informisite se malo o njemu svi koji ovo citate imate internet,znaci treba samo malo vremena za istrazivanje.Pozdrav svima.
  (bosko, 12. februar 2020 17:49)

  # Link komentara

 4. Ili su skapirali da ce popiti kaznu a prihod koji njihovo bing smece pravi nece biti dovoljan da pokrije tu kaznu
   (kaboom, 12. februar 2020 15:38)

  # Link komentara

 5. Pogrešno je terati bilo koga da koristi nešto što on neće. Google je (po meni) bolji nego Bing, ali ne bih rekao da je Bing loš, pre bih rekao da nije tako dobar. No, ako nas danas nateraju da koristimo Bing, sutra će nas terati da kupujemo samo sa Amazona, prekosutra da letujemo samo na Floridi... Gde je kraj? Glasati samo Trampolinu?
  (Reaktor, 12. februar 2020 14:49)

  # Link komentara