Google uvodi nova ograničenja

Svetski internet gigant Google ograničiće mogućnost targetiranja glasača tokom političkih kampanja odnosno neće više dozvoljavati političarima i strankama da reklame upućuju tačno određenim ciljnim grupama na osnovu pretpostavki o političkim stavovima građana.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Google nije ni približno ono sto je bio pre 10 godina. Mogli ste da promadjete vrlo lako sta god postoji na internetu. Danas se bazira na lokacijskim servisima i izbacuje rezultate koji su kranje ograničeni. Vise sluzi kao napredni telefonski imenik nego kao internet pretraživač.
  (Coyote, 22. novembar 2019 16:54)
  Ja ne mislim tako naprotiv. Nor pre neki dan sam google terrfsorm vs ansible, vezano za ICA tehnologiju i lepo mi iznaci pasus i objasni razliku olus linkovi ispod sa povezanim sadrzajem. U roku minute sam procitso ono sto mi je trbalo. Nekoad aam morao posle google search da lupam po linkovima da nadjem sto mi treba.
  (achitwn, 23. novembar 2019 05:49)

  # Link komentara

 2. A da se korisnicima dozvoli da obrišu o sebi podatke koje google skuplja.
  Ili recimo da google omogući korisnicima androida da im ništa ne beleži sa te strane, jer je u pitanju zloupotreba monopola.
  Da se zabrani upotreba angulara i ostalih javaskriptova koji u pozadini skrivaju analitiku velikih
  itd itd
  Ovo je mazanje očiju kao i većina drugih stvari koje veliki čine
   (Kaboom, 22. novembar 2019 17:53)

  # Link komentara

 3. Nema vise Tramp da dobije
  (Markoo, 22. novembar 2019 16:58)

  # Link komentara

 4. Google nije ni približno ono sto je bio pre 10 godina. Mogli ste da promadjete vrlo lako sta god postoji na internetu. Danas se bazira na lokacijskim servisima i izbacuje rezultate koji su kranje ograničeni. Vise sluzi kao napredni telefonski imenik nego kao internet pretraživač.
  (Coyote, 22. novembar 2019 16:54)

  # Link komentara

 5. Na fotografiji legendarna Xperia Neo!
   (pfc, 22. novembar 2019 15:40)

  # Link komentara

 6. evo nama novog vrlog gebelizovanog sveta
  ovo je tek pocetak
   (laki, 22. novembar 2019 13:23)

  # Link komentara